Eurobarca találkozók!

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.08.30. 16:55:19

elprat írta: :)
Gergő, a focis müzlistálkád el van rakva az én bocisom mellé,jól meglesznek nyugi mig visszakapod!

(És most irány Paks, vár a pihenés :!: )
Ezer hála,Istennő vagy. :)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
kurdt
Megmentő :)

2009.08.30. 16:06:43

kovinho írta:örülök hogy találkoztunk
Én is úgyszintén Kovi! :D
Meg nagyon örülök, hogy a többieket is megismerhettem, különös tekintettel........áááh, nem tudok senkit kiemelni, csak talán esetleg a focis csapattársaimat: Kiki, Kovi, Dávid (VV19), Andris, Tim, illetve Szandi pár meccs erejéig; mindannyian jobbak voltak nálam, de ezt nem tették szóvá, és ezért köszönet illeti őket :D!

Összességében nagyon jó volt ez a találkozó, ha tudok jövök jövőre is; mindemellett egy El Clásico-s tali se lenne rossz, amit Krojf javasolt...
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
rszergej
Capitá del Barça

2009.08.30. 15:52:06

Húhaaa, nna.
Először is köszönöm szépen azoknak, akik megszervezték ezt a találkozót.
Nagyon jól éreztük magunkat Bandival ( ős is köszöni szépen, csak nem bír felállni, olyan izomláza van, úgy kell neki, kevesebb gyárkéményt kell emelgetni 8))
Egy kicsit azért sajnálom, hogy a végére "elfáradtam", de majd legközelebb nem fogok.

Dani, a képekhez (de csak a normálisabbakhoz) hozzájárulok, de ne csalj, mert akkor találkozunk a bíróságon.

Egyébként felkeltem és azon gondolkodtam, hogy Badi zenedobozába mi a x.arvas vagy akármi férhet még bele a reggeli jól megérdemelt tejen kívül.
Nem jutottam sokra, így hát 2 perc gondolkodás után abbahagytam a találgatást, mert a sok rakéta miatt robban a fejem.
:wink:
Még egyszer, köszönöm szépen mindenkinek.
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.08.30. 15:51:49

VictorValdes19 írta:szerk.: kár, hogy a "bemutatás" elmaradt, de majd ezt is bepótóljuk, igaz Kovi :?: :D
Jah, sajnáltam hogy olyan hamar elmentél, majd legközelebb remélem tovább maradsz. :)

Kurdt, örülök hogy találkoztunk, majd felveszlek má' msnre :D
elprat
Capitá del Barça

2009.08.30. 15:30:36

Nnnna, én is jól éreztem magam még akkor is ha csak az esti megmozdulásra értem oda- pöttyet fáradtan :?

Jó volt: új arcokat látni, zsiráfos rekordot felállítani, Korda Gyuribá hülyeségeit hallgatni, Iván és Marci cipőjét leszólni, Szergej vihogásán röhögni, csocsózni Viktorral mert Dani már nem érezte az erőt, Szandival 10percenként pipilni menni-fúj de útálom a sört :wink:
...másik szórakozóhely keresgélését- ami megint hazamenésbe fulladt, a hajnali eszmefuttatásokat a (hogy is volt?) 190 ftos kávéról amin 200ft haszon van :oops: , a reggeli zabálást Marcival....

RUMIG hallottam nagyon kis kedves+aranyos voltál mikor leléptél, remélem jól aludtál :roll:

A hiányzók meg hiányoztak, de lesz még torna vagy classico- szal ez még bőven bepótolható

:)
Gergő, a focis müzlistálkád el van rakva az én bocisom mellé,jól meglesznek nyugi mig visszakapod!

(És most irány Paks, vár a pihenés :!: )
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Szandi
Főnökasszony

2009.08.30. 15:21:10

Badi fejeire hívnám fel a figyelmet a képeken. Ilyen nem is létezik. :roll:
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.08.30. 14:41:04

Húú köszi mindenkinek, jó kis tali volt. :)

Köszi Andris a kedves szavakat, a focival kapcsolatban.... :wink:

Ozsi: A lila s.arokból tényleg sok volt :lol: . Igen, jövőre majd még tovább szeretnék maradni. :)

Dani meg szoknyába :mrgreen:

Köszi mindenkinek, nagyon jó volt!

szerk.: kár, hogy a "bemutatás" elmaradt, de majd ezt is bepótóljuk, igaz Kovi :?: :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VictorValdes19 2009.08.30. 15:36:01-kor.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.08.30. 14:37:02

Drigo írta:...
Nem, nem kezdődik a foglalás, csak gondoltam, jelzem, hogyha be akarod indítani a panziót, már van egy vendéged (vagy miattam úgy is felfoghatod, hogy x mennyiségű söröd :lol: ) :)
.
Drigo
Eurobarca Staff

2009.08.30. 14:30:14

Na már most elkezdődik a foglalósdi??? Csongor panzió pesti megfelelőjét megalapítom.

Savi kár, hogy nem jöttetek már vissza, jövőre nincs menekvés.

Szandi, Te meg ne akarj lehúzni sörrel, majd szépen a pillangódért visszaadod a nadrágom.

Ja, meg amiért postoltam:

Képek - Szergej nélkül
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Szandi
Főnökasszony

2009.08.30. 14:10:53

Drigo írta:Persze, én vagyok a huligán mindig, na kössz szépen képeket. Viszont van egy rossz hírem a pillangód elrepült amikor szálltam le reggel a buszról annyira sütött szegényre a nap, így kénytelen voltam felvenni a napszemüvegem. A szoknya meg brutálisan kényelmes volt, csak a darázs derekamra nehezen jött rá :D

Lassan elkezdem feltolni, már mait a vírusirtó meghagyott. Természetesen Szergej képeit eltüntettem, mintha ott sem lett volna, majd ha hozzájárul, akkor feltöltöm azokat is. Most nem lőttem annyi képet, foci alatt Ördi nyomatta csak utána szállt rá az enyémre.
Vigyázz arra a lepkére, azt kérem vissza. De tényleg. Amúgy nem a hűvösvölgyi buszra szálltatok? Ja, nálam van a gatyád.Sörér visszaadom. Ja, foci alatt sztem Ördög videózott vagy én nemtom, de egy csomószor odajött interjút készíteni.

Amúgy meg ez a ruhamizéria nemtom mi volt. Vagy a fülbevalóm volt Viktor homlokán vagy Csongor szájába vagy a sörbe, utána Dani nemtudta levenni a karkötőt, Bálint a sarumban tolta, meg Csongor a sálamba meg a pulcsimba, ja meg Kurdt is egész este a sálamba volt...és a végén meg Andrisnál maradt... azért ez durva.kicsit beteg :D Szoknyáról ne is beszéljünk.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.08.30. 14:07:03

Drigo írta:Na látom, nem volt hiába az a közös kajálás :D
Részemről a megtiszteltetés :)
Miihii, remélem azért nem lesz akkora gáz és hamar rendbe jössz. Szállást nagyon szívesen, jövőre újra megnyitja kapuit a Drigo panzió, az idei erős telt ház után. a számlát ráértek később is rendezni, tudjátok, sört szeretem.
Mivel családunk szereti és issza, illetve ezáltal vásárolja is a sört(ergo lenne számodra félretéve kedvenc italod 8) ), lehet, hogy jövőre én is kérnék egy nagyjából 2m hosszúságú, és 1,5m szélességű fekvőhelyet, ha lehetséges. :P
.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.08.30. 14:03:35

Dani a szoknya felvételével csak bizonyította nemi hovatartozását,amiben eddig még senki nem volt biztos. :wink:

Köszönöm a szervezést,meg a vendéglátást Csongornak és Zsunak,egy élmény volt. :)

Azért pedig sorry,hogy az estére nem tértem\tértünk vissza,de én testileg-lelkileg fáradt voltam,s az italozás sem az én reszortom,de majd pótoljuk,ha eljön ideje. :wink:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Drigo
Eurobarca Staff

2009.08.30. 13:51:09

Etooka írta:
danikaa10 írta:Szabad megkérdeznem, hogy a szoknya viselője ki volt? :oops: :lol: :lol:
Businessman, a felsőörsi labdarúgás klasszisa és a rutin, azaz Drigo :)
Na látom, nem volt hiába az a közös kajálás :D

Miihii, remélem azért nem lesz akkora gáz és hamar rendbe jössz. Szállást nagyon szívesen, jövőre újra megnyitja kapuit a Drigo panzió, az idei erős telt ház után. a számlát ráértek később is rendezni, tudjátok, sört szeretem.
miihii
KHAL

2009.08.30. 13:42:53

Nah,én is hazaértem végre.
Nekem minimum egy hét táppénz a tali utózöngéje 8) Úgy néz ki,a keresztszalaggal van gond,majd csütörtökön megyek MR-re.
Én is jól éreztem magam,csak egy pöttyet kóma voltam egész nap.De a hangulat SÍ,serital SÍ,szöszi pultoscsaj SÍ :P
Elég hosszúra sikerült az éjszakai séta,városnézés is letudva :D
Dani,köszöntem a csomag és személymegőrzést! :wink:
A darts komoly volt,szép partikat játszottunk.19 RULEZ! 8)
Köszi mindent mindenkinek!
Sztem jövőre is felnézek...Csak előtte többet alszom majd :wink:
Ha a foci ilyen jól sikerül nekem,akkor jövőre nem pókerezünk inkább? 8) Az a 2 ropi lehetne beülő is :D
Mindenkinek jó pihenést!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.08.30. 13:42:22

danikaa10 írta:Szabad megkérdeznem, hogy a szoknya viselője ki volt? :oops: :lol: :lol:
Businessman, a felsőörsi labdarúgás klasszisa és a rutin, azaz Drigo :)
.
Drigo
Eurobarca Staff

2009.08.30. 13:42:06

Kire gondolsz? A gazdájára (Szandi), vagy rám, aki megtett mindent, hogy jobb hangulat legyen a pályán kívül és belül egyaránt? :D
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.08.30. 13:38:03

Szabad megkérdeznem, hogy a szoknya viselője ki volt? :oops: :lol: :lol:
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
Chris0527
Entrenador del Barça

2009.08.30. 13:31:57

Na géphez kerültem irok én is :D.
Jó volt minden amíg ott voltam tényleg jöhetett volna még pár arc azért de összeségében annyit mondanék hogy jövőre maradok én is :lol:
Am Badi jösz egy sörrel te HANGEMBER.
Labdám nem sokáig bírta Tim túl erősnek bizonyult hozzá(mondjuk ezért vittem el szóval nem gond :D)
Am Ozsi nem kellet a 300 forint mert elblicceltem vagy csak Badiék kurtak át hogy kell még egy jegyet vennem mert amerre mentem se ellenőr nem volt se pénztár ahol jegyet lehet venni :D. A két vonaljegy 300 Ft-ért megérte rögtön vidámabb lettem akkor. Még egy megjegyzés, ennyi spakás buzát nem láttam még egyszerre egy helyen :D
Még annyit hogy Slither nem beszélgettünk annyit nem mutatkoznál be portrékban ha már így személyesen is összefutottunk meg aki nem volt legalább ő is megismer, ja meg azt a hirleveles dolgot elmondhatnéd hogy hogy van mert érdekelne azért 5 rongyér olyan cipőt venni :shock: :shock: :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.30. 13:28:08

az én telós képeim bár művészien pocsékak,de bizonyítják,hogy feladata ellátásában az a ruhadarab se hátráltatta:

http://img79.imageshack.us/img79/4865/kp078.jpg

:lol:

http://img79.imageshack.us/img79/7145/kp077.jpg
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
gygerike
Entrenador del Barça

2009.08.30. 13:20:21

Láttom a hangulat megvolt :D a sör is kicsit megalapozta:D. A szoknyás képeken pedig besza behu :D
Visca El Barca
Kép
Hunfranco
Barça B

2009.08.30. 13:18:20

Az újoncok is hazaértek.
Köszönjük szépen minden résztvevőnek a társaságot, a programokat, nagyon örültünk, hogy részt vehettünk ezekben a törzstagokkal. Nagyon jó, hogy mostmár a nickek mellé arcok is társulnak. A szervezés nagyon jó volt! A foci remek volt, és a csocsózás is...na meg persze minden!
Remélem jövőre újra részt vehetek veletek ezekben!
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.08.30. 13:15:00

Én is szeretném megköszönni, ismét jól sikerült. :)

Képeket várom, főleg a Badis Piqué-duósat. :D
Váá, kösz Slither! :D
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.08.30. 13:13:39

Az emlegetett szoknya. :lol:
http://i27.tinypic.com/20aufde.jpg
http://i25.tinypic.com/14b85jr.jpg

Csongor se bírta ki hogy ne vegye fel Szandi néhány ruhadarabját. :D
http://i31.tinypic.com/5zoe1g.jpg

És még a végére egy kép a "2 Piquéről":
http://i32.tinypic.com/1nxoug.jpg
Drigo
Eurobarca Staff

2009.08.30. 13:00:52

Persze, én vagyok a huligán mindig, na kössz szépen képeket. Viszont van egy rossz hírem a pillangód elrepült amikor szálltam le reggel a buszról annyira sütött szegényre a nap, így kénytelen voltam felvenni a napszemüvegem. A szoknya meg brutálisan kényelmes volt, csak a darázs derekamra nehezen jött rá :D

Lassan elkezdem feltolni, már mait a vírusirtó meghagyott. Természetesen Szergej képeit eltüntettem, mintha ott sem lett volna, majd ha hozzájárul, akkor feltöltöm azokat is. Most nem lőttem annyi képet, foci alatt Ördi nyomatta csak utána szállt rá az enyémre.

Aki nem jött el szégyellje magát, mivel így marha drága volt a foci, de azért estére a hangulatot így is összehoztuk, természetesen jövőre megdöntjük az idei rekordunkat és akkor az egyik rakétát már biztosan kilőjük legalább a plafonig.

Nem kezdek el minden apró részletet mesélni, akkor sosem érek a végére, összességében nagyon jó móka volt, remélem a héten össze tudom hozni a zsugázást, jó lenne egy kis after party.

Azt meg ne feledjétek, hogy a Barçában játszik egy magyar város szülötte ez a büszkeség pedig MezőTouré. Aki - bár nem politizálunk - erősen baloldali, Ó igen, igen, csak hát ő beszél idegen nyelvet ezét Yaya.
Szandi
Főnökasszony

2009.08.30. 12:27:21

Fúúú basszus. Na ez a nem mindegy :D :D Meghaltam, Szergej és barátja, Andris...hát én nem is tudom szavakkal kifejezni! Gyorsan egy istencsászár rangot, még mielőtt találkozol Danival a bíróságon a képek miatt... :P

Iván, köszi a részvételt, jó volt veled találkozni, márminthogy legalább volt egy ilyen komoly ember is a társaságban, nemcsak ilyen huligánok mint az a detoxos kölök sárga napszemcsis pólóban meg tapadós gatyában. Ja meg egyszer szoknyában...hihetetlen mik vannak...

Grat a csapatnak az új sörfogyasztási rekordhoz. Nem volt egyszerű, de megcsináltuk.

Krojf, hiányoltunk, reméljük nem történt semmi. Próbáltunk hívni, de nem igazán tudta senki se nem a számodat, csak vmi régi volt meg, de az meg ki volt kapcsolva.

Összességében: jézusom:D nagyondurvavooolt :D
Válasz küldése