Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezer hála,Istennő vagy.elprat írta:![]()
Gergő, a focis müzlistálkád el van rakva az én bocisom mellé,jól meglesznek nyugi mig visszakapod!
(És most irány Paks, vár a pihenés)
Én is úgyszintén Kovi!kovinho írta:örülök hogy találkoztunk
Jah, sajnáltam hogy olyan hamar elmentél, majd legközelebb remélem tovább maradsz.VictorValdes19 írta:szerk.: kár, hogy a "bemutatás" elmaradt, de majd ezt is bepótóljuk, igaz Kovi![]()
Nem, nem kezdődik a foglalás, csak gondoltam, jelzem, hogyha be akarod indítani a panziót, már van egy vendéged (vagy miattam úgy is felfoghatod, hogy x mennyiségű sörödDrigo írta:...
Vigyázz arra a lepkére, azt kérem vissza. De tényleg. Amúgy nem a hűvösvölgyi buszra szálltatok? Ja, nálam van a gatyád.Sörér visszaadom. Ja, foci alatt sztem Ördög videózott vagy én nemtom, de egy csomószor odajött interjút készíteni.Drigo írta:Persze, én vagyok a huligán mindig, na kössz szépen képeket. Viszont van egy rossz hírem a pillangód elrepült amikor szálltam le reggel a buszról annyira sütött szegényre a nap, így kénytelen voltam felvenni a napszemüvegem. A szoknya meg brutálisan kényelmes volt, csak a darázs derekamra nehezen jött rá
Lassan elkezdem feltolni, már mait a vírusirtó meghagyott. Természetesen Szergej képeit eltüntettem, mintha ott sem lett volna, majd ha hozzájárul, akkor feltöltöm azokat is. Most nem lőttem annyi képet, foci alatt Ördi nyomatta csak utána szállt rá az enyémre.
Részemről a megtiszteltetésDrigo írta:Na látom, nem volt hiába az a közös kajálás
Mivel családunk szereti és issza, illetve ezáltal vásárolja is a sört(ergo lenne számodra félretéve kedvenc italodMiihii, remélem azért nem lesz akkora gáz és hamar rendbe jössz. Szállást nagyon szívesen, jövőre újra megnyitja kapuit a Drigo panzió, az idei erős telt ház után. a számlát ráértek később is rendezni, tudjátok, sört szeretem.
Na látom, nem volt hiába az a közös kajálásEtooka írta:Businessman, a felsőörsi labdarúgás klasszisa és a rutin, azaz Drigodanikaa10 írta:Szabad megkérdeznem, hogy a szoknya viselője ki volt?![]()
![]()
Businessman, a felsőörsi labdarúgás klasszisa és a rutin, azaz Drigodanikaa10 írta:Szabad megkérdeznem, hogy a szoknya viselője ki volt?![]()
![]()
Kire gondolsz? A gazdájára (Szandi), vagy rám, aki megtett mindent, hogy jobb hangulat legyen a pályán kívül és belül egyaránt?danikaa10 írta:Szabad megkérdeznem, hogy a szoknya viselője ki volt?![]()
![]()
az én telós képeim bár művészien pocsékak,de bizonyítják,hogy feladata ellátásában az a ruhadarab se hátráltatta:Slither írta:Az emlegetett szoknya.![]()
http://i27.tinypic.com/20aufde.jpg
http://i25.tinypic.com/14b85jr.jpg