Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
miihii
KHAL

2014.01.16. 11:26:26

Ha már szóba került a lóvé a VV kapcsán, akkor ha jól tudom most nem voltak beszavazók, hanem csak beküldözgetik az embereket, amivel egy rakás lóvétól esik el az RTL. Ezt nem is értem, miért lépték meg, hiszen gondolom nem kevés manit tudtak tarhálni ebből...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
zola8787
Director del Fútbol

2014.01.16. 03:26:20

shutterisland írta:
az rtl-nek nem kerül olyan nagyon nagy pénzbe ez a való világ

azért biztos nem olcsó mulatság.
kezdjük ott, hogy a győztes lakást, autót és 12 millert kap.
aztán biztos sokat költenek a bennlakókra, azt a tucat embert hónapokig eltartani, etetni, fűteni rájuk, etc.

Például a Budapestes műsorról adtak ki egy olyat, hogy a szereplők havi 1,5 milliót kapnak. Ha ez igaz, akkor nem nagy pénz az Rtl Klub-nak eltartani őket. Ráadásul akinek van nete vagy Rtl 2-je, az 99%, hogy legalább belekukkant és szerintem a nagyobbik része ott is marad és végig kíséri, bár úgyse vallja be a fele se :D

Ez tipikusan olyan, mint a bk-s poén:
"- Láttad a tegnapi Bk-t?
- ÁÁÁ én nem nézem azt a sz.rt, de ez a Miklós...." :D
shutterisland
Director del Fútbol

2014.01.16. 02:40:09

való világ : én is belenéztem neten az összefoglalókba, attól függetlenül, hogy nyilvánvalóan meg van az egész rendezve, és agysejtpusztító műsor, azért szerintem elég sokan vagyunk úgy, hogy csak azért is kínozzuk magunkat. :mrgreen:
az rtl-nek nem kerül olyan nagyon nagy pénzbe ez a való világ
azért biztos nem olcsó mulatság.
kezdjük ott, hogy a győztes lakást, autót és 12 millert kap.
aztán biztos sokat költenek a bennlakókra, azt a tucat embert hónapokig eltartani, etetni, fűteni rájuk, etc.

vv józsi. :mrgreen:

én csak látásból ismerem, mert békéscsabai, viszont ismerek elég sok embert, akinek a cimborája, és egybehangzóan azt állítják, hogy rá lett adva ez a szerep, a való életben sem egy iniesta szerénységű srác, de óriási túlzások vannak a videóban.

ő kapta a nagyképű bunkó szerepét, viszont úgy látszik az eddigi villa létéből, hogy nem fog neki menni.
miihii
KHAL

2014.01.15. 22:58:57

Sherlock

Éjjel lenyomtam és nehéz mit mondani rá. Annyi minden történt és annyira oltári dolgok, h vagy rengeteget szól hozzá az ember, vagy semmit. Én inkább utóbbit választom, nem elemzem, mert asszem aki megnézi ugyanígy kapkodta a fejét :) Zseniális egy sorozat és tényleg megérte ennyit várni a folytatásra, parádés tripla lett ez =D>

Üde színfoltja annak, h hiába húztak már le vmiről ezernyolcszáz bőrt, mégis van új a nap alatt, ez telitalálat volt.

Ugyanitt megjegyezném, h elvonási tünetek ellen ajánlom az Elementary-t! Nem akarom egy lapon említeni a kettőt, de mivel az is jelenidős Sherlock&Watson sorozat, valamint remekül el van találva a főhős sajátságos személye, a társa pedig Lucy Liu, ráadásul tényleg nagyon élvezhető kis cuccos, így egy próbát megérhet ;)
Varatrix
Director del Fútbol

2014.01.15. 20:10:11

ferninho írta:Sherlock S03E03 évadzáró

van már felirat az Opensubtitles-en, van egy-két elírt szó, de bőven jó, mivel a hivatalos fordító tegnap este végzett az első résszel a háromból, tehát az évadnak vége és akkor lett "hivatalos" felirat az első részhez :D

na szóval tessék megnézni azonnal, nagyon-nagyon durván ütött, rohadt jó volt ,nem tudom hogy bírom ki megint, hogy szünet lesz.... :P
Megőrülök Sherlock nélkül, komolyan ezt hogy tehetik hogy így hagynak itt bennünket?

Legalább beigazolódott az a gyanúm hogy Moriarty nem halt meg, de már összezavartak egy párszor. (persze nyilván, nem biztos hogy él...de, ö őőő igen)
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
miihii
KHAL

2014.01.14. 23:23:27

csababarca írta:
visca el barca írta:
amugy azok "színészkednek" benne, vagy ez realtime?

realtime sem okosak, de nyilván színészkednek,és megrendezett az egész, még a szövegek is betanultak, ez csomószor hallatszik,hogy mintha verset mondanának.
Engem pont ez idegesít ebben a legjobban.
El kellett volna dönteniük, h akkor most sorozatot csinálnak vagy reality műsort, mert ez a 2in1 megírt valóság nem begyere és végképp hiteltelen az egész...

Na most csak beugrottam, de már megyek is nézni a Sherlock-ot 8)
visca el barca
Presidente del Barça

2014.01.14. 22:57:47

áh vazz és ugy feszeng ott mint ha vmi 6x mr olympia lenne :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.01.14. 22:43:44

visca el barca írta:tegnap este nézegetem a tv-t, kapcsolgatok, erre a zertéelklubbon látom h relámozzák a való világot. aszongya, a következő bekerülő xy, majd fél percben bemutatják. fuh hát sokkot kaptam. csak az izmaimnak élek, sík hülye vagyok és remélem h odabent valaki rácuppan a harcsámra.
http://www.valovilag.hu/video/234309" target="_blank

:mrgreen:
#-o

VV6-ot nem nézem, viszont az Éjjel-nappal Budapestet szoktam.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
davi10
Llegenda del Barça

2014.01.14. 22:14:39

Initom írta:Sziasztok :D Segítség kéne :D GoT ,Dextert,BrBa,HIMYM kivégezve...tudtok ajánlani valami jó kis sorozatot ? Elvonási tüneteim vannak :oops: Több is jöhet,több műfajból :D
Blue Mountain State, Felhőtlen Philadelphia, Hogyan ne éld az életed, Family Guy, South Park, Dokik
Gyilkos Elmék, Las Vegas

Novemberben indul a Better Call Saul!!!
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
ZolTano
Jugador d'estrella

2014.01.14. 20:12:41

Initom írta:Sziasztok :D Segítség kéne :D GoT ,Dextert,BrBa,HIMYM kivégezve...tudtok ajánlani valami jó kis sorozatot ? Elvonási tüneteim vannak :oops: Több is jöhet,több műfajból :D
Black Mirror. assszem ( mindenféleképpen :) ) 2 évad van belőle, egy éved csak pár rész. az epizódok nem összefüggőek, külön story mind, a színészek is néhol mások. ezek ellenére nagyon ajánlom, nekem nagyo adta. kicsit futurisztikus szarkazmus, a modern technológia által a kissé eltorzult társadalmat mutatja be, érdekes megvilágításban. izgalmas nagyon. n core-n megtalálod biztosan. emlékeim szerint feliratos.
messideco
Presidente del Barça

2014.01.14. 20:08:34

Kés/alatt
Family Guy
Carnivale
Kép
"And my heart will leave you never."
Initom
Entrenador del Barça

2014.01.14. 20:05:10

Sziasztok :D Segítség kéne :D GoT ,Dextert,BrBa,HIMYM kivégezve...tudtok ajánlani valami jó kis sorozatot ? Elvonási tüneteim vannak :oops: Több is jöhet,több műfajból :D
Abi & Tito
Deus
Boixos Nois

2014.01.14. 20:01:57

Sherlock

Most lett vége a 3. epizódnak.

ÓÓóóóóómájgááááááááádd :shock: :shock: :shock: :shock: Ez de baromira ütöttt, váááááááááá :shock: :shock:

Most egyszerűen sokkhatás alatt állok, nem tudok mit írni a spoiler dobozba, mert minden perc üt, de nagyon. Majd később írni fogok még róla, mert most még egyszer megnézem :D Igen, mindjárt újra megnézem most. Csak előbb egy két dolgot elintézek.
KépKép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.01.14. 18:36:48

ennyi :lol: tiggy bácsinak bőven belefér :D hjaj de hiányzik már, pedig még csak most lett vége :(
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Deus
Boixos Nois

2014.01.14. 18:21:00

:arrow: visca el barca :!:

SoA

Kép
:mrgreen:
KépKép
ferninho
Madridista

2014.01.14. 17:29:46

Sherlock S03E03 évadzáró

van már felirat az Opensubtitles-en, van egy-két elírt szó, de bőven jó, mivel a hivatalos fordító tegnap este végzett az első résszel a háromból, tehát az évadnak vége és akkor lett "hivatalos" felirat az első részhez :D

na szóval tessék megnézni azonnal, nagyon-nagyon durván ütött, rohadt jó volt ,nem tudom hogy bírom ki megint, hogy szünet lesz.... :P
madridista
zola8787
Director del Fútbol

2014.01.14. 13:54:28

Ez most olyan dolog, mint az egyház. A sok buta ember elhiszi és eszi. Kitalálnak valamilyen jó kis sztorit, amire kap a műveletlen polgár és dől is a lé. Hatalmas húzásnak tartom, mert valljuk be az rtl-nek nem kerül olyan nagyon nagy pénzbe ez a való világ, mintha mondjuk sztárokat kellene felbérelniük.
Nem kötekedésből írom, de itt eddig csak negatív kritikát hallottam, azaz beszéltek róla, ez is marketing fogás. Én pl 1 adáson kívül nem szoktam nézni többet se rtl-n, se tv2-n, nem is tudtam, hogy lesz Való világ 6, de egyik ismerősöm kiírta az arckönyvre, persze, hogy belenézek. Legalább annyira, hogy szörnyülködjek egyet. Az mondjuk vicces, hogy szüleim hallgatják ezeket a kisfilmeket és mondják, hogy ilyen emberek nem léteznek. Annyira szívesen elvinném őket egyszer egy pénteki buliba, ahol lényegében már csak a középiskolások meg az ÁLTALÁNOS iskolások járnak, kb minden 3dik gyerek ilyen.
Illetve írjátok (tisztelet a kivételnek), hogy gáz aki nézi, de néha-néha ti is belepillantotok :D
Egyáltalán nem fogom szidni ezt az adást, gáz, mert gáz, hogy az emberek nagy része ilyen, mint a villalakók, de ez kell a népnek. Az rtl szívesen leadna 1 operát is csúcsidőben, de azt a kutya sem nézné.
Amúgy beismerem, hogy én pl nézem az Éjjel-nappal Budapestet, de nem azért, hogy abból tanuljak, hanem, mert vicces és szórakoztató. (Mindig előtte edzek, aztán zuhany és Budapest, próbáljátok ki, a testetek után az agyatok is elfog fáradni :D)

Amúgy a Budapest ugyanaz, mint a Szomszédok volt annó, itt is mindig valamire megy ki a játék, aztán a tanulságot belemondják a kamerába. Régebben 1 kis lakóközösséggel adták ezt el, mára már inkább az ilyen vicceskedő büdös parasztnak mutatkozó emberekkel éri meg (és a mutatók alapján ez teljesen be is jön Magyarországnak).
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.01.14. 13:17:05

visca el barca írta:

realtime sem okosak, de nyilván színészkednek,és megrendezett az egész, még a szövegek is betanultak, ez csomószor hallatszik,hogy mintha verset mondanának.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2014.01.14. 13:06:49

régen mikor ez ujdonsag volt néztem én is, akkor tán még bigbradör volt a csiga tévén. ha jol tudom most a zertéel kettőn megy, nekem olyan nincs. hála a jó égnek.

amugy visszaszoktam mostanaban a tévéhez, megdöbbentő mik vannak. éjjel-nappal budapest az a göndör lalival. azt az embert még senki nem verte meg a való életben? nagy túlélő a csóka...

Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.01.14. 13:03:09

Miihii jól összefoglaltad,ennyi a véleményem nekem is,én is bele fogok nézni, de nem napi szinten az tuti.

A két "csaj" meg botrány, ahogy kinéznek, az egyik dagadt tehén, a másiknak meg olyan üteg feje van, hogy élőben látnám Holdig futnék, és erre ott rázzák magukat,meg mutogatják.

Eddig az a Zsolt gyerek a legnormálisabb, az ilyenek szoktak a közepén kiesni nagyjából.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
miihii
KHAL

2014.01.14. 12:53:27

Tegnap visszanéztem én is az első összefoglalót, mert unszoltak, h érdemes, amekkora barmok vannak bent eddig.

Nos, sajnos az alapján azt kell mondjam, ez most tényleg a Való Világ... Ott van az a két primitív, magamutogató ribillió, akik rámoccannak minden férfinek látszó tárgyra. Hány meg hány ilyen van mindennapjainkban, akik azt hiszik mekkora jó nők meg h vagány, ha lotyónak adják el magukat... Aztán a szintén iq bajnok izomember, akinek ennyi a skillje. Erősen beképzelt világi paraszt, akinek ennyi elég ahhoz, h "celeb" legyen...

Szóval kivételesen nincsenek is olyan távol a valóságtól, sajnos manapság ezek teszik ki a népesség nagy részét. Az más tészta, h pont nem kéne még mutogatni is őket, mert elég az embernek a napi adag ilyenekből, de hát erre van igény, kereslet. Máskülönben nem lenne egyszerre vagy 4-5 hasonló műsor, amiben a bárgyú emberekből csinálnak bárgyú produkciókat bárgyú nézőknek. Mondjuk ez alól kivételek, akik csak úm. poénból nézik, de sokan ehhez igazítják a napjaikat, h fú, meg kell nézni, mert milyen jó... Az... Percenként hullik le az iq az agyakról, de nem baj, mert mekkora arcok ezek a szánalmas élőlények.

Valszeg időnként azért bele fogok nézni én is, még akkor is ha fáj, mert el lehet kapni vicces dolgokat, de nagyon sajnálom azokat, akiknek ez az élete szerves részévé fog válni és az ilyen műsorokból merítenek "élettapasztalatot". Sajnos a baráti körömben is vannak ilyenek, az egyik srác már full úgy beszél, mint a Lali a Budapestből :roll:

Szal ez olyan, mint az édes-savanyú mártás. Vannak benne jónak mondható dolgok, de a fájdalomküszöböt is kitolja ez a csodálatos produkció. És tényleg ott kezdődnek a bajok, ha ezt vki egy hangyatarkónyit is komolyan veszi...
Varatrix
Director del Fútbol

2014.01.14. 12:27:25

visca el barca írta:tegnap este nézegetem a tv-t, kapcsolgatok, erre a zertéelklubbon látom h relámozzák a való világot. aszongya, a következő bekerülő xy, majd fél percben bemutatják. fuh hát sokkot kaptam. csak az izmaimnak élek, sík hülye vagyok és remélem h odabent valaki rácuppan a harcsámra.

van még lejjebb? :lol: oké bulvár, meg ez kell a népnek, nah de kéremszépen. remélem este vmelyik paraszt odabent rohamot kap és felgyujt mindent. hihetetlen mik vannak.
Megmondom őszintén egyetlen egy részt sem láttam és úgy útállom, mint egyetlen műsort sem a tv-ben.

Viszont érdekes, hogy kicsit olyan a viszonya az embereknek ezzel mint a felnőtt filmekkel, ciki bevallani hogy nézed, márpedig sokan nézik. Olyan emberekről is megtudtam, akikről sosem gondoltam volna... Persze mindenki megmagyarázza, hogy de csak azért mert...

Értelmes embereknél el sem tudom képzelni mit élveznek ezen a "sorozaton".

Egy "egyszerűbb" embernél természetesen képpbe jön, hogy boldogítja a tudat, hogy nem ő a legegyszerűbb.

És ha valaki nézi komolyan megindokolhatná, hogy ennek mi értelme van.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
zola8787
Director del Fútbol

2014.01.14. 11:27:15

van még lejjebb? :lol: oké bulvár, meg ez kell a népnek, nah de kéremszépen. remélem este vmelyik paraszt odabent rohamot kap és felgyujt mindent. hihetetlen mik vannak.
" kapcsolgatok" aha.... Rtlmoston tuti most nézed vissza harmadjára :P :D

Az a durva amúgy ebben, hogy tényleg vannak ilyen emberek. A kis filmekben mindenki írja, hogy áááá mindenkit megdugok, aztán mikor mennek be, "ááá majd azt aki megérdemli" -.-
Tudom gáz, de én visszanéztem az első 2 részt, mert kíváncsi voltam, egyszerűen annyira megvan játszva. Nem is lenne gond, mert ha elmész 1 buliba ugyanezt látod, szörnyülködsz. Eddig legalább úgy ahogy jó színészeket/nőket válogattak ki, hát most nem. Na mind1, ez tipikusan az a sorozat, amit akkor nézel ha nagyon el vagy fáradva, vagy nagyon unatkozol.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.01.14. 10:25:38

tegnap este nézegetem a tv-t, kapcsolgatok, erre a zertéelklubbon látom h relámozzák a való világot. aszongya, a következő bekerülő xy, majd fél percben bemutatják. fuh hát sokkot kaptam. csak az izmaimnak élek, sík hülye vagyok és remélem h odabent valaki rácuppan a harcsámra.

Kép
Tim
Mezei fórumozó

2014.01.13. 19:38:13

miihii írta:
Deadwood..
Kép

Én annak idején sokat kampányoltam mellette(a másik a Róma volt :D ),de sajnos a western elég sokakat elriaszt,ami nagy kár,mert bitang jó sorozat.
Kép
Válasz küldése