Ez most olyan dolog, mint az egyház. A sok buta ember elhiszi és eszi. Kitalálnak valamilyen jó kis sztorit, amire kap a műveletlen polgár és dől is a lé. Hatalmas húzásnak tartom, mert valljuk be az rtl-nek nem kerül olyan nagyon nagy pénzbe ez a való világ, mintha mondjuk sztárokat kellene felbérelniük.
Nem kötekedésből írom, de itt eddig csak negatív kritikát hallottam, azaz beszéltek róla, ez is marketing fogás. Én pl 1 adáson kívül nem szoktam nézni többet se rtl-n, se tv2-n, nem is tudtam, hogy lesz Való világ 6, de egyik ismerősöm kiírta az arckönyvre, persze, hogy belenézek. Legalább annyira, hogy szörnyülködjek egyet. Az mondjuk vicces, hogy szüleim hallgatják ezeket a kisfilmeket és mondják, hogy ilyen emberek nem léteznek. Annyira szívesen elvinném őket egyszer egy pénteki buliba, ahol lényegében már csak a középiskolások meg az ÁLTALÁNOS iskolások járnak, kb minden 3dik gyerek ilyen.
Illetve írjátok (tisztelet a kivételnek), hogy gáz aki nézi, de néha-néha ti is belepillantotok

Egyáltalán nem fogom szidni ezt az adást, gáz, mert gáz, hogy az emberek nagy része ilyen, mint a villalakók, de ez kell a népnek. Az rtl szívesen leadna 1 operát is csúcsidőben, de azt a kutya sem nézné.
Amúgy beismerem, hogy én pl nézem az Éjjel-nappal Budapestet, de nem azért, hogy abból tanuljak, hanem, mert vicces és szórakoztató. (Mindig előtte edzek, aztán zuhany és Budapest, próbáljátok ki, a testetek után az agyatok is elfog fáradni

)
Amúgy a Budapest ugyanaz, mint a Szomszédok volt annó, itt is mindig valamire megy ki a játék, aztán a tanulságot belemondják a kamerába. Régebben 1 kis lakóközösséggel adták ezt el, mára már inkább az ilyen vicceskedő büdös parasztnak mutatkozó emberekkel éri meg (és a mutatók alapján ez teljesen be is jön Magyarországnak).