Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Például a Budapestes műsorról adtak ki egy olyat, hogy a szereplők havi 1,5 milliót kapnak. Ha ez igaz, akkor nem nagy pénz az Rtl Klub-nak eltartani őket. Ráadásul akinek van nete vagy Rtl 2-je, az 99%, hogy legalább belekukkant és szerintem a nagyobbik része ott is marad és végig kíséri, bár úgyse vallja be a fele seshutterisland írta:
az rtl-nek nem kerül olyan nagyon nagy pénzbe ez a való világ
azért biztos nem olcsó mulatság.
kezdjük ott, hogy a győztes lakást, autót és 12 millert kap.
aztán biztos sokat költenek a bennlakókra, azt a tucat embert hónapokig eltartani, etetni, fűteni rájuk, etc.
azért biztos nem olcsó mulatság.az rtl-nek nem kerül olyan nagyon nagy pénzbe ez a való világ
vv józsi.
Megőrülök Sherlock nélkül, komolyan ezt hogy tehetik hogy így hagynak itt bennünket?ferninho írta:Sherlock S03E03 évadzáró
van már felirat az Opensubtitles-en, van egy-két elírt szó, de bőven jó, mivel a hivatalos fordító tegnap este végzett az első résszel a háromból, tehát az évadnak vége és akkor lett "hivatalos" felirat az első részhez![]()
na szóval tessék megnézni azonnal, nagyon-nagyon durván ütött, rohadt jó volt ,nem tudom hogy bírom ki megint, hogy szünet lesz....
Engem pont ez idegesít ebben a legjobban.csababarca írta:visca el barca írta:
amugy azok "színészkednek" benne, vagy ez realtime?
realtime sem okosak, de nyilván színészkednek,és megrendezett az egész, még a szövegek is betanultak, ez csomószor hallatszik,hogy mintha verset mondanának.
http://www.valovilag.hu/video/234309" target="_blankvisca el barca írta:tegnap este nézegetem a tv-t, kapcsolgatok, erre a zertéelklubbon látom h relámozzák a való világot. aszongya, a következő bekerülő xy, majd fél percben bemutatják. fuh hát sokkot kaptam. csak az izmaimnak élek, sík hülye vagyok és remélem h odabent valaki rácuppan a harcsámra.
Blue Mountain State, Felhőtlen Philadelphia, Hogyan ne éld az életed, Family Guy, South Park, DokikInitom írta:SziasztokSegítség kéne
GoT ,Dextert,BrBa,HIMYM kivégezve...tudtok ajánlani valami jó kis sorozatot ? Elvonási tüneteim vannak
Több is jöhet,több műfajból
Black Mirror. assszem ( mindenféleképpenInitom írta:SziasztokSegítség kéne
GoT ,Dextert,BrBa,HIMYM kivégezve...tudtok ajánlani valami jó kis sorozatot ? Elvonási tüneteim vannak
Több is jöhet,több műfajból
visca el barca írta:
amugy azok "színészkednek" benne, vagy ez realtime?
Megmondom őszintén egyetlen egy részt sem láttam és úgy útállom, mint egyetlen műsort sem a tv-ben.visca el barca írta:tegnap este nézegetem a tv-t, kapcsolgatok, erre a zertéelklubbon látom h relámozzák a való világot. aszongya, a következő bekerülő xy, majd fél percben bemutatják. fuh hát sokkot kaptam. csak az izmaimnak élek, sík hülye vagyok és remélem h odabent valaki rácuppan a harcsámra.
van még lejjebb?oké bulvár, meg ez kell a népnek, nah de kéremszépen. remélem este vmelyik paraszt odabent rohamot kap és felgyujt mindent. hihetetlen mik vannak.
" kapcsolgatok" aha.... Rtlmoston tuti most nézed vissza harmadjáravisca el barca írta:tegnap este nézegetem a tv-t, kapcsolgatok, erre a zertéelklubbon látom h relámozzák a való világot. aszongya, a következő bekerülő xy, majd fél percben bemutatják. fuh hát sokkot kaptam. csak az izmaimnak élek, sík hülye vagyok és remélem h odabent valaki rácuppan a harcsámra.
van még lejjebb?oké bulvár, meg ez kell a népnek, nah de kéremszépen. remélem este vmelyik paraszt odabent rohamot kap és felgyujt mindent. hihetetlen mik vannak.