Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hülye vagyok. Nem engem hagytál ki, hanem Erxy-t...messideco írta:Eddig ez ennyi. Valaki maradt ki?
Kód: Egész kijelölése
1.messideco
2.soadroli
3. Faust
4. lui
5.kanty
6. Remy
7. visca el barca
8. kurdt
9. Bob_Marley
10. sjd
11. Eazzy
12. recrea
13. bence-barca
14. forcabarca8
15. Erxy
Én támogatom az ötletet, sőt, szerintem már holnap is sorsolhatnál.messideco írta: szerk:
erre most már nem írok ki szavazást:
Meddig várjunk az esetleges jelentkezőkre? Vasárnap megejthetnénk a sorsolást, addig eldől, hogy lesz-e szünet vagy sem.
Vélemények?
1532 Bp. Pf. 437Forcabarca8 írta:Kihez kell benyújtani a "nézzétek már el nekem,hogy lehetséges csak késve tudom megnézni, értékelni és pontozni a művet" című kérelmet?
Látom én is, hogy a Holt költők társaságát kell értékelnimessideco írta:Az szokott jó lenni, hogy a madridistán a filmek 30 százalékát már láttamSzóval így megbírom, ugye meg a nyári estéken, éjszakákon lehet nyomatni. A filmeket is.
messideco írta:2 van
És dokumentumfilmek és animek is
bence-barca írta:
Én úgy tudom 2!
Én úgy tudom 2!Bob_Marley írta: Na kíváncsi vagyok milyen lesz, ugye ott is heti 1 film van ?
a beállítasokban azt is át lehet állítani Te zseniBob_Marley írta: (És amúgy azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy nem arra az oldalra ugrik ahol a legutolsó hsz-k voltak hanem az elsők, így pl ott konkrétan néztem egy órát amit Faust írtaztán csak később láttam a dátumot, hogy október valahányadika
)
De majd beleszokik az ember![]()
Mert te egy ************ zseni vagylui1698 írta:
Nekem kb. 3 másodpercembe telt míg rájöttem, hogy megy a dolog.
Én sem tudok idéznikanty írta:Basszus csak én nem tudom magam beszerkeszteni?![]()
Basszus csak én nem tudom magam beszerkeszteni?