Ígéretem szerint megnéztem hétfőn, de az értékelést már nem írtam meg.
Halálos ítélet
Én nagyon-nagyon utálom az ilyen csihi-puhi, piff-puff, puskaropogás meg egyéb történeteket. Ez sem tetszett.
Az elején még reménykedtem, hogy egy jó keretet össze tudnak rakni neki, de... Tipikusan azok az események történtek, mint minden akciófilmben. Kliséhalom volt. Ami golyókat kapott és túlélte... Aha, biztos

A zárójelenet meg. Úristen... Mintha két hősiesen harcoló jótét lélek ütközne meg egy végső megmérettetésben. Siralmas. Nem is nagyon akarok róla beszélni. Főleg ha a parkolós verekedésre gondolok... Kiráz a hideg.
Bocs Soadroli, nem személyes. Csak én nem tudok izgulni ezeken, mert úgyis tudom, hogy túléli, hogy nem hal meg, hogy megtalálja/nem találják meg, megszökik, átengedik stb.
Nálam A kulcsfigurával egyenértékű.
4/10
Kicsit szégyenlem, hogy folyamatosan ilyen kis pontokat adok, de higgyétek el nem széttrollkodni akarom a klubot, csak eddig nem az én műfajom. De pl. azért nem bántam, hogy láttam ezt a filmet, mert azért Kevin Bacon játéka tetszett. Vagyis nem kifejezetten, de nem volt zavaró, jól idomult a szerepbe. Én meg eddig azt se tudtam ki az, csak a nevét hallottam.