Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Varatrix
Director del Fútbol

2014.01.05. 23:12:06

Sherlockból létezhet hogy már kis is jött a kettő? Elv fenn van a tékában. :shock:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
miihii
KHAL

2014.01.05. 19:32:05

albicelesteX írta:Sherlockhoz a feliratot csak ezzel az exe fájllal lehet letölteni?Vagy hogyan kell? :oops:
Nem.
Ne a Letöltés gombra nyomj, hanem rákattintasz a címsorra (Sherlock felirat magyar S03E01) és tiéd a terep ;)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
albicelesteX
A Vadász

2014.01.05. 19:13:27

Sherlockhoz a feliratot csak ezzel az exe fájllal lehet letölteni?Vagy hogyan kell? :oops:
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2014.01.04. 12:36:34

Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Deus
Boixos Nois

2014.01.03. 21:54:27

Én nem csípem Gemmát, egyszerűen nem bírom őt. Nem a kinézetével van bajom, hanem az elmeállapotával....

Más:

SHERLOCK!

Direkt [auto_cenzúra] ezek? Már nagyon vártam, hogy elárulják a tetős jelenetet, de nem részletezték. Gondolom majd a második részben vagy a harmadikban...

Az a másfélóra az úgy elszállt, mintha 10 perc lett volna csak. Ezért jó nagyon a Sherlock, mert leköti az embert. Cant wait for Part II 8)
KépKép
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.01.03. 21:11:35

Deus írta:SoA

Nos, ledaráltam az egészet. wááá... Utolsó évad, utolsó epizódjáról írnék:

Najó, most már baromira lesokkoltam a húsvillás jelenetnél. Nagyon remélem, hogy Jax összerakja a képet, hogy ki murdelte meg Tarát, és jégre teszi Gemmát. Ez azért durva lenne, mert az a saját édesanyja, szóval nem tudom hogy lesz...

Jax most szépen leül 25 évet vagy?... Huh, nem tudom hogy lesz a 7. évad kezdőepizódja.

Nem hiszem, h megölné az édesanyját, főleg ha Gemma szokásosan előadná az ártatlan bárányt, ugye megmondaná, ő annak tudatában vt, h Tara feldobta. Én azért sajnálnám Gemmát, ha ez történne. De persze ez is egy opció, ha mondjuk ráadásként kiderülne, h ő hozzá is köthető JT halála. Szerintem amúgy nem fog börtönbe menni Jax, azt vhogy mindig kiküszöbölik. :D
Deus
Boixos Nois

2014.01.03. 19:18:47

SoA

Nos, ledaráltam az egészet. wááá... Utolsó évad, utolsó epizódjáról írnék:

Najó, most már baromira lesokkoltam a húsvillás jelenetnél. Nagyon remélem, hogy Jax összerakja a képet, hogy ki murdelte meg Tarát, és jégre teszi Gemmát. Ez azért durva lenne, mert az a saját édesanyja, szóval nem tudom hogy lesz...

Jax most szépen leül 25 évet vagy?... Huh, nem tudom hogy lesz a 7. évad kezdőepizódja.
KépKép
Varatrix
Director del Fútbol

2014.01.03. 13:58:06

Sherlock

Lenyűgöző! =D>
Semmit sem veszítettek a kezdeti lendületből. A tetős dolog tuti a harmadik részbe derül csak ki...

Na de!

Az utolsó jelenet, szinte biztosan meggyőzött arról a korábbi gyanúmról hogy Moriarty nem halt, meg, de nem így számítottam rá. Szerintem az utolsó jelenetben szereplő csóka az igazi Dr. M. Persze lehet túlkomplikálom, de gyanúsan könnyen iktatták kis SH legnagyobb ellenfelét.
miihii írta:Másrészt azért elég furán hat pár nappal a Smaug pusztasága után Watsonként látni Bilbo-t :mrgreen:
Benedict Cumberbatch as Smaug
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Sanama
Llegenda del Barça

2014.01.03. 13:04:56

csababarca írta:Rájöttem mi az ami nem tetszik a GoT-ban. Spoiler mögé teszem a biztonság kedvéért.

Nekem olyan,mintha nem lenne célja magának a sorozatnak, a családoknak persze vannak, de maga a sorozat nem halad semerre. Nincs kimondva valami nagy cél. Példának okáért a Lost-ban a szigetről kellett kijutni, a PB-ben meg kellett szökni,stb...Itt értem,hogy hatalomra kell jutni,de mégis nekem levegőben lóg az egész. A falon túli eseményeket nem tudom hova tenni,nekem lufi az egész,össze vissza mennek. Pl a Fekete őrség komolyan gondolta,hogy kimennek 2-300an (vagy még annyia se) és legyőzik a vadakat?
Azt már korábban is megállapítottam,hogy vontatott kissé, események baromi lassan haladnak, ezzel szemben a karakterek szépen fejlődnek, Dani pl nagy utat tesz meg személyiségben, illetve még Jamie az,aki kezd elmenni teljesen más (jobb) irányba,mint ahogy megismertük.
Szóval, lehet a könyv máshogy adja vissza, de itt a sorozatban ezt érzem. persze így is brutálisan király, nagy kedvencem, meg így is 10/10es, csak remélem kicsit megpörgetik az eseményeket a továbbiakban,

plusz azt,hogy néhány rossz karakter is elhullik, nem csak a jók.
Pedig elég egyértelmű, hogy hova halad az egész. A télhez. Vagy szerinted miért az a legjellegzetesebb mondás, hogy "Winter is coming" ? :)
Itt ezek a családi "viták", meg trónharc előbb utóbb, főleg az utolsó 2 könyvben szerintem háttérbe lesznek szorítva elég erőteljesen, ezzel pedig utaltam arra, hogy szerintem várhatóan mi lesz a lényeg.

ui: ráadásul a sorozat első 10 perce sem hiába szólt arról, amiről
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2014.01.03. 16:16:10-kor.
miihii
KHAL

2014.01.03. 12:15:37

Sherlock

Hatalmasan kezdődött a széria, ez még mindig egy igen kiváló sorozat 8)
Fetrengtem néhány poénnál és igen frankón játszanak vele, h vajon miként élte túl Holmes a tetős történetet. Kicsit fura, amikor csaponganak a dolgokban, de azért összeáll a kép és végül is remek nyitányt produkáltak.

Azért mondjuk elég levágós volt, h a metróban Holmes csak szívatja Watsont ;)
GoT

Lényegében van egy fő csapásiránya a dolognak, mégpedig az, h a trónért zajló harcok közben közeleg lassan a vész, a Mások és nemcsak a tél közeleg, hanem a nagy összecsapás is már a küszöbön lesz lassan. Mindeközben mindenki el van foglalva a saját hatalmi vagy egyéb irányú harcával és csak páran szentelnek figyelmet a legnagyobb kihívásnak. Sőt, én még egy olyat is olvastam Martintól, h a végére visszakanyarodunk az előzményekhez, amikor ugye anno elfoglalták Királyvárat. Állítólag komoly tervei vannak azzal a sztorival még az írónak és miután lehull a lepel az akkori dolgokról, teljesen más kép fog elénk tárulni. Tehát elvileg megvan a célkitűzés a sorozatban, de még csak kevesen sejtik ezt a szereplők közül, h nemsokára Más lesz minden :D
MyShadow
Jugador del Barça

2014.01.03. 08:29:12

GoT
Mivel olvastam a könyveket is, és nagyjából egy időben a sorozattal, nem nagyon tudom elválasztani a kettőt. De itt is van fő cél, sőt a könyv címe is erre utal: Tűz és jég dala. Nem szeretnék spoilerezni, de sztem a következő évad végére egyértelművé fog válni, h az egyéni avagy családi célok mellett mi az, ami közös cél, és ami miatt az a 2-300 varjú kimerészkedik a falon túlra. Mivel nem vagyok biztos benne, hogy ez kiderült a sorozatban, ezért

ellenőrzik, h a vadak tényleg a fal felé tartanak egyesülve, ill. h miért, mi elől menekülve. Nem akarták ők megtámadni a vadakat, csak a felderítők nem tértek vissza, így egy nagyobb csoport/kisebb sereg indul el felderítő portyára, aminek a élőholtak támadása vet véget
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.01.02. 23:09:08

Rájöttem mi az ami nem tetszik a GoT-ban. Spoiler mögé teszem a biztonság kedvéért.

Nekem olyan,mintha nem lenne célja magának a sorozatnak, a családoknak persze vannak, de maga a sorozat nem halad semerre. Nincs kimondva valami nagy cél. Példának okáért a Lost-ban a szigetről kellett kijutni, a PB-ben meg kellett szökni,stb...Itt értem,hogy hatalomra kell jutni,de mégis nekem levegőben lóg az egész. A falon túli eseményeket nem tudom hova tenni,nekem lufi az egész,össze vissza mennek. Pl a Fekete őrség komolyan gondolta,hogy kimennek 2-300an (vagy még annyia se) és legyőzik a vadakat?
Azt már korábban is megállapítottam,hogy vontatott kissé, események baromi lassan haladnak, ezzel szemben a karakterek szépen fejlődnek, Dani pl nagy utat tesz meg személyiségben, illetve még Jamie az,aki kezd elmenni teljesen más (jobb) irányba,mint ahogy megismertük.
Szóval, lehet a könyv máshogy adja vissza, de itt a sorozatban ezt érzem. persze így is brutálisan király, nagy kedvencem, meg így is 10/10es, csak remélem kicsit megpörgetik az eseményeket a továbbiakban,

plusz azt,hogy néhány rossz karakter is elhullik, nem csak a jók.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
miihii
KHAL

2014.01.02. 23:03:39

http://www.opensubtitles.org/hu/subtitl" target="_blank ... -hearse-hu

Máris van felirat a Sherlock-hoz. Állítólag egészen rendben van, azt leszámítva, h vmi szerb duma nincs fordítva. Szóval valszeg türelmetleneknek való elsősorban :D

Mindjárt meg is próbálkozom vele, mert én meg az vagyok :)

szerk.:

Az első percekben van a szerb duma, nem kell megijedni, nem sok. Am is van rajta angol felirat, amit mondjuk nemtom miért nem fordítottak. A lényeg, h egyelőre úgy tűnik nincs nagyon szerepe a hiányosságnak.

Másrészt azért elég furán hat pár nappal a Smaug pusztasága után Watsonként látni Bilbo-t :mrgreen:
Rinku
Director del Fútbol

2014.01.01. 20:32:24

miihii írta:Közérdekű közlemény :)

Ma estétől visszatér a Sherlock
Bravissimo! :) Holnap lehet is tőteni. Boncsad-tőccsed. :D Már régóta vártam, hogy adják, szuper hír, köszi!
Football, bloody hell. /SAF/
miihii
KHAL

2014.01.01. 18:56:08

Közérdekű közlemény :)

Ma estétől visszatér a Sherlock c. nagyon kiváló sorozat, elkezdik végre a 3. évadot 8)

Aki ne tudná, kijött nemrég egy kis "aperitif" is, egy 7 perces mini kedvcsináló.
SherlockS03E00 Many Happy Returns néven megtalálható, ahogy felirat is van hozzá már ;)
Deus
Boixos Nois

2013.12.28. 10:20:33

bence-barca írta: 1. évadot 3 nap alatt lepörgettem. :D
Csaaaak? :P en ket nap alatt daraltam le az elso evadot. Most tartok a 3.nal :D most 2 nap szunetet tartok, mert madaras taborban vagyok most. Ez egy ilyen SoA elvonokura :D

Uh, kiraly a sorozat.
KépKép
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.12.28. 01:14:09

visca el barca írta:
Deus írta:Mivel óriási unalom van itt, ezért úgy döntöttem, hogy belekóstolok a Sons Of Anarchy -ba. Most jön lefele az első évad.
jól teszed :D meg is van a karacsonyi programod. elkezded, aztán szép lassan megszűnik az idő és tér körülötted :D néha azért ne felejts majd el enni meg inni :D
1. évadot 3 nap alatt lepörgettem. :D
soadroli
Llegenda del Barça

2013.12.25. 22:27:10

Már én is tervezem egy ideje, a szinkront hanyagoljam? :D
Kép
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.12.25. 22:23:18

Tényleg ilyen jó ez a Sons of Anarchy?Pár haverom is nézi,és Ők is dicsérik.
Deus
Boixos Nois

2013.12.25. 22:05:19

visca el barca írta:jól teszed :D meg is van a karacsonyi programod. elkezded, aztán szép lassan megszűnik az idő és tér körülötted :D néha azért ne felejts majd el enni meg inni :D
Öcsém... nem tudok leállni vele...

Zsííír a sorozat! 8) Most tartok a 3. epizódnál.

Azt hiszem alvás megvonás lesz ebből.
KépKép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.12.25. 12:19:10

Deus írta:Mivel óriási unalom van itt, ezért úgy döntöttem, hogy belekóstolok a Sons Of Anarchy -ba. Most jön lefele az első évad.
jól teszed :D meg is van a karacsonyi programod. elkezded, aztán szép lassan megszűnik az idő és tér körülötted :D néha azért ne felejts majd el enni meg inni :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Deus
Boixos Nois

2013.12.25. 11:47:03

Mivel óriási unalom van itt, ezért úgy döntöttem, hogy belekóstolok a Sons Of Anarchy -ba. Most jön lefele az első évad.
KépKép
Fecooo
Llegenda del Barça

2013.12.24. 16:18:31

miihii írta:a 24 legújabb évada, a Live another day...
:shock:

Jack Bauer rulz! 8)

(amúgy a TWD-s szinkronhangok szerintem nem a legjobb választások, Rickhez Rajkai illik, Darylhez viszont Schmied nem passzol... :?

Ellenben Hershel-nek Tordy szvsz kitűnő lehet, ahogy T-dognak is Dózsa :)

Meglessük :D
Hunter91
Capitá del Barça

2013.12.24. 16:01:43

Suits/Briliáns elmék

Az első részben (Pilot), felcsendül egy elektronikus hatást keltő zene, Jessica és Philip beszélgetése után még mielőtt Mike megérkezik a Harvardos meghallgatásra Donnához. Melyik ez a szám? Soundtrack-ek között nem találom és a telefon zenefelismerője is cserben hagyott :(
soadroli
Llegenda del Barça

2013.12.18. 19:56:14

miihii írta:Jön a TWD szinkronosan 8)
A magyar hangok:
Uristen :lol: De jó, hogy minket ez nem érint.
Nálam Rajkai Zoltán hangja összenőtt Mark Ruffaloval és Sam Rockwellel, szerintem nagyon nem illik Rickhez.
Kép
Válasz küldése