Sorozatok & TV-műsorok
- Varatrix
- Director del Fútbol
Sherlockból létezhet hogy már kis is jött a kettő? Elv fenn van a tékában. 

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- miihii
- KHAL
Nem.albicelesteX írta:Sherlockhoz a feliratot csak ezzel az exe fájllal lehet letölteni?Vagy hogyan kell?
Ne a Letöltés gombra nyomj, hanem rákattintasz a címsorra (Sherlock felirat magyar S03E01) és tiéd a terep

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- albicelesteX
- A Vadász
Sherlockhoz a feliratot csak ezzel az exe fájllal lehet letölteni?Vagy hogyan kell? 

-
- Llegenda del Barça
Deus írta:SoA
Nos, ledaráltam az egészet. wááá... Utolsó évad, utolsó epizódjáról írnék:
- Varatrix
- Director del Fútbol
Sherlock
Lenyűgöző!
Semmit sem veszítettek a kezdeti lendületből. A tetős dolog tuti a harmadik részbe derül csak ki...
Na de!
Lenyűgöző!

Semmit sem veszítettek a kezdeti lendületből. A tetős dolog tuti a harmadik részbe derül csak ki...
Na de!
Benedict Cumberbatch as Smaugmiihii írta:Másrészt azért elég furán hat pár nappal a Smaug pusztasága után Watsonként látni Bilbo-t
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Pedig elég egyértelmű, hogy hova halad az egész. A télhez. Vagy szerinted miért az a legjellegzetesebb mondás, hogy "Winter is coming" ?csababarca írta:Rájöttem mi az ami nem tetszik a GoT-ban. Spoiler mögé teszem a biztonság kedvéért.Szóval, lehet a könyv máshogy adja vissza, de itt a sorozatban ezt érzem. persze így is brutálisan király, nagy kedvencem, meg így is 10/10es, csak remélem kicsit megpörgetik az eseményeket a továbbiakban,

Itt ezek a családi "viták", meg trónharc előbb utóbb, főleg az utolsó 2 könyvben szerintem háttérbe lesznek szorítva elég erőteljesen, ezzel pedig utaltam arra, hogy szerintem várhatóan mi lesz a lényeg.
ui: ráadásul a sorozat első 10 perce sem hiába szólt arról, amiről
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2014.01.03. 16:16:10-kor.
- miihii
- KHAL
Sherlock
Hatalmasan kezdődött a széria, ez még mindig egy igen kiváló sorozat
Fetrengtem néhány poénnál és igen frankón játszanak vele, h vajon miként élte túl Holmes a tetős történetet. Kicsit fura, amikor csaponganak a dolgokban, de azért összeáll a kép és végül is remek nyitányt produkáltak.
GoT
Lényegében van egy fő csapásiránya a dolognak, mégpedig az, h a trónért zajló harcok közben közeleg lassan a vész, a Mások és nemcsak a tél közeleg, hanem a nagy összecsapás is már a küszöbön lesz lassan. Mindeközben mindenki el van foglalva a saját hatalmi vagy egyéb irányú harcával és csak páran szentelnek figyelmet a legnagyobb kihívásnak. Sőt, én még egy olyat is olvastam Martintól, h a végére visszakanyarodunk az előzményekhez, amikor ugye anno elfoglalták Királyvárat. Állítólag komoly tervei vannak azzal a sztorival még az írónak és miután lehull a lepel az akkori dolgokról, teljesen más kép fog elénk tárulni. Tehát elvileg megvan a célkitűzés a sorozatban, de még csak kevesen sejtik ezt a szereplők közül, h nemsokára Más lesz minden
Hatalmasan kezdődött a széria, ez még mindig egy igen kiváló sorozat

Fetrengtem néhány poénnál és igen frankón játszanak vele, h vajon miként élte túl Holmes a tetős történetet. Kicsit fura, amikor csaponganak a dolgokban, de azért összeáll a kép és végül is remek nyitányt produkáltak.
Lényegében van egy fő csapásiránya a dolognak, mégpedig az, h a trónért zajló harcok közben közeleg lassan a vész, a Mások és nemcsak a tél közeleg, hanem a nagy összecsapás is már a küszöbön lesz lassan. Mindeközben mindenki el van foglalva a saját hatalmi vagy egyéb irányú harcával és csak páran szentelnek figyelmet a legnagyobb kihívásnak. Sőt, én még egy olyat is olvastam Martintól, h a végére visszakanyarodunk az előzményekhez, amikor ugye anno elfoglalták Királyvárat. Állítólag komoly tervei vannak azzal a sztorival még az írónak és miután lehull a lepel az akkori dolgokról, teljesen más kép fog elénk tárulni. Tehát elvileg megvan a célkitűzés a sorozatban, de még csak kevesen sejtik ezt a szereplők közül, h nemsokára Más lesz minden

GoT
Mivel olvastam a könyveket is, és nagyjából egy időben a sorozattal, nem nagyon tudom elválasztani a kettőt. De itt is van fő cél, sőt a könyv címe is erre utal: Tűz és jég dala. Nem szeretnék spoilerezni, de sztem a következő évad végére egyértelművé fog válni, h az egyéni avagy családi célok mellett mi az, ami közös cél, és ami miatt az a 2-300 varjú kimerészkedik a falon túlra. Mivel nem vagyok biztos benne, hogy ez kiderült a sorozatban, ezért
Mivel olvastam a könyveket is, és nagyjából egy időben a sorozattal, nem nagyon tudom elválasztani a kettőt. De itt is van fő cél, sőt a könyv címe is erre utal: Tűz és jég dala. Nem szeretnék spoilerezni, de sztem a következő évad végére egyértelművé fog válni, h az egyéni avagy családi célok mellett mi az, ami közös cél, és ami miatt az a 2-300 varjú kimerészkedik a falon túlra. Mivel nem vagyok biztos benne, hogy ez kiderült a sorozatban, ezért
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Rájöttem mi az ami nem tetszik a GoT-ban. Spoiler mögé teszem a biztonság kedvéért.
Szóval, lehet a könyv máshogy adja vissza, de itt a sorozatban ezt érzem. persze így is brutálisan király, nagy kedvencem, meg így is 10/10es, csak remélem kicsit megpörgetik az eseményeket a továbbiakban,
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- miihii
- KHAL
http://www.opensubtitles.org/hu/subtitl" target="_blank ... -hearse-hu
Máris van felirat a Sherlock-hoz. Állítólag egészen rendben van, azt leszámítva, h vmi szerb duma nincs fordítva. Szóval valszeg türelmetleneknek való elsősorban
Mindjárt meg is próbálkozom vele, mert én meg az vagyok
szerk.:
Az első percekben van a szerb duma, nem kell megijedni, nem sok. Am is van rajta angol felirat, amit mondjuk nemtom miért nem fordítottak. A lényeg, h egyelőre úgy tűnik nincs nagyon szerepe a hiányosságnak.
Másrészt azért elég furán hat pár nappal a Smaug pusztasága után Watsonként látni Bilbo-t
Máris van felirat a Sherlock-hoz. Állítólag egészen rendben van, azt leszámítva, h vmi szerb duma nincs fordítva. Szóval valszeg türelmetleneknek való elsősorban

Mindjárt meg is próbálkozom vele, mert én meg az vagyok

szerk.:
Az első percekben van a szerb duma, nem kell megijedni, nem sok. Am is van rajta angol felirat, amit mondjuk nemtom miért nem fordítottak. A lényeg, h egyelőre úgy tűnik nincs nagyon szerepe a hiányosságnak.
Másrészt azért elég furán hat pár nappal a Smaug pusztasága után Watsonként látni Bilbo-t

Bravissimo!miihii írta:Közérdekű közlemény
Ma estétől visszatér a Sherlock

Football, bloody hell. /SAF/
- miihii
- KHAL
Közérdekű közlemény 
Ma estétől visszatér a Sherlock c. nagyon kiváló sorozat, elkezdik végre a 3. évadot
Aki ne tudná, kijött nemrég egy kis "aperitif" is, egy 7 perces mini kedvcsináló.
SherlockS03E00 Many Happy Returns néven megtalálható, ahogy felirat is van hozzá már

Ma estétől visszatér a Sherlock c. nagyon kiváló sorozat, elkezdik végre a 3. évadot

Aki ne tudná, kijött nemrég egy kis "aperitif" is, egy 7 perces mini kedvcsináló.
SherlockS03E00 Many Happy Returns néven megtalálható, ahogy felirat is van hozzá már

- Deus
- Boixos Nois
Csaaaak?bence-barca írta: 1. évadot 3 nap alatt lepörgettem.

Uh, kiraly a sorozat.

-
- Llegenda del Barça
1. évadot 3 nap alatt lepörgettem.visca el barca írta:jól teszedDeus írta:Mivel óriási unalom van itt, ezért úgy döntöttem, hogy belekóstolok a Sons Of Anarchy -ba. Most jön lefele az első évad.meg is van a karacsonyi programod. elkezded, aztán szép lassan megszűnik az idő és tér körülötted
néha azért ne felejts majd el enni meg inni

Már én is tervezem egy ideje, a szinkront hanyagoljam? 

-
- Capitá del Barça
Tényleg ilyen jó ez a Sons of Anarchy?Pár haverom is nézi,és Ők is dicsérik.
- Deus
- Boixos Nois
Öcsém... nem tudok leállni vele...visca el barca írta:jól teszedmeg is van a karacsonyi programod. elkezded, aztán szép lassan megszűnik az idő és tér körülötted
néha azért ne felejts majd el enni meg inni
Zsííír a sorozat!

Azt hiszem alvás megvonás lesz ebből.

- visca el barca
- Presidente del Barça
jól teszedDeus írta:Mivel óriási unalom van itt, ezért úgy döntöttem, hogy belekóstolok a Sons Of Anarchy -ba. Most jön lefele az első évad.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

miihii írta:a 24 legújabb évada, a Live another day...

Jack Bauer rulz!

(amúgy a TWD-s szinkronhangok szerintem nem a legjobb választások, Rickhez Rajkai illik, Darylhez viszont Schmied nem passzol...

Ellenben Hershel-nek Tordy szvsz kitűnő lehet, ahogy T-dognak is Dózsa

Meglessük

- Hunter91
- Capitá del Barça
Suits/Briliáns elmék
Az első részben (Pilot), felcsendül egy elektronikus hatást keltő zene, Jessica és Philip beszélgetése után még mielőtt Mike megérkezik a Harvardos meghallgatásra Donnához. Melyik ez a szám? Soundtrack-ek között nem találom és a telefon zenefelismerője is cserben hagyott
Az első részben (Pilot), felcsendül egy elektronikus hatást keltő zene, Jessica és Philip beszélgetése után még mielőtt Mike megérkezik a Harvardos meghallgatásra Donnához. Melyik ez a szám? Soundtrack-ek között nem találom és a telefon zenefelismerője is cserben hagyott

Uristenmiihii írta:Jön a TWD szinkronosan
A magyar hangok:

Nálam Rajkai Zoltán hangja összenőtt Mark Ruffaloval és Sam Rockwellel, szerintem nagyon nem illik Rickhez.