Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem.albicelesteX írta:Sherlockhoz a feliratot csak ezzel az exe fájllal lehet letölteni?Vagy hogyan kell?
Deus írta:SoA
Nos, ledaráltam az egészet. wááá... Utolsó évad, utolsó epizódjáról írnék:
Benedict Cumberbatch as Smaugmiihii írta:Másrészt azért elég furán hat pár nappal a Smaug pusztasága után Watsonként látni Bilbo-t
Pedig elég egyértelmű, hogy hova halad az egész. A télhez. Vagy szerinted miért az a legjellegzetesebb mondás, hogy "Winter is coming" ?csababarca írta:Rájöttem mi az ami nem tetszik a GoT-ban. Spoiler mögé teszem a biztonság kedvéért.Szóval, lehet a könyv máshogy adja vissza, de itt a sorozatban ezt érzem. persze így is brutálisan király, nagy kedvencem, meg így is 10/10es, csak remélem kicsit megpörgetik az eseményeket a továbbiakban,
Bravissimo!miihii írta:Közérdekű közlemény
Ma estétől visszatér a Sherlock
Csaaaak?bence-barca írta: 1. évadot 3 nap alatt lepörgettem.
1. évadot 3 nap alatt lepörgettem.visca el barca írta:jól teszedDeus írta:Mivel óriási unalom van itt, ezért úgy döntöttem, hogy belekóstolok a Sons Of Anarchy -ba. Most jön lefele az első évad.meg is van a karacsonyi programod. elkezded, aztán szép lassan megszűnik az idő és tér körülötted
néha azért ne felejts majd el enni meg inni
Öcsém... nem tudok leállni vele...visca el barca írta:jól teszedmeg is van a karacsonyi programod. elkezded, aztán szép lassan megszűnik az idő és tér körülötted
néha azért ne felejts majd el enni meg inni
jól teszedDeus írta:Mivel óriási unalom van itt, ezért úgy döntöttem, hogy belekóstolok a Sons Of Anarchy -ba. Most jön lefele az első évad.
miihii írta:a 24 legújabb évada, a Live another day...
Uristenmiihii írta:Jön a TWD szinkronosan
A magyar hangok: