Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nincs mellette, messze van, gyalog nem jutsz el, hacsak nem indulsz el 10-kor.zola8787 írta:Lehetne úgy, hogy a találkozási pont és a foci helyszíne között ne kelljen járművel menni csak gyalog? Nem vagyok jártam a fővárosban, szóval lehet, hogy a Népliget ott van melletteS.Agüero írta:Lassan célegyenesbe érkezünk, reméljük, a foci időpontja jó lesz nekik.
Már csak a találkahelyet kéne kitalálni, csak senki nem ír, hogy akkor a pályánál, vagy a Népligetben legyen.![]()
Lehetne úgy, hogy a találkozási pont és a foci helyszíne között ne kelljen járművel menni csak gyalog? Nem vagyok jártas a fővárosban, szóval lehet, hogy a Népliget ott van melletteS.Agüero írta:Lassan célegyenesbe érkezünk, reméljük, a foci időpontja jó lesz nekik.
Már csak a találkahelyet kéne kitalálni, csak senki nem ír, hogy akkor a pályánál, vagy a Népligetben legyen.![]()
Igaz így kellene hozzáállni, de például Miskolcon nem lehet sajnos. Amikor annó bekerültem szakközépbe, első évemben sétáltam haza, jött velem szembe 3 barna és az egyik poénból szemen vert. Mit csináltam volna? Többen is voltak, nagyobbak is voltak, meg erősebbek is. Röhögve továbbmentek meg én is. Rájuk sem néztem, konkrétan akkor vettem észre, hogy megüt az egyik, amikor már ténylegesen megütött.hank1ee írta:Kb. így kéne hozzáállni mindenkinek, akkor azt mondom, ők se lennének olyan bátrak. Persze ha valamelyik épp kötekedik, nagyon nehéz eltalálni, hogy beszélj hozzá, stb., hogy ne kezdeményezzen verekedést pl.MQuCsabi írta:...
Egyébként jól mondod, falukban nyilván sokkal másabb, sokkal embertelenebb.
Kb. így kéne hozzáállni mindenkinek, akkor azt mondom, ők se lennének olyan bátrak. Persze ha valamelyik épp kötekedik, nagyon nehéz eltalálni, hogy beszélj hozzá, stb., hogy ne kezdeményezzen verekedést pl.MQuCsabi írta:Budapesten a hatodik kerületben. Vannak itt is szépen, kiskoromban azért más volt, karate edzésről hazajövet végig szipusok és svédek kísértek![]()
És egyszer meg akarták "venni" százezer forintért a rolleremet. Plusz egyszer kilopták a folyosóról a bringámat, azóta viszem fel a 4-re gyalog.
Most már csak néhány család van a környéken, akik nem ijesztenek meg, plusz a manapság oly divatos cigánykodó fiatal srácok, akik robogót túráztatva gengelnek a kapuk előtt. Tőlük meg végképp nem félek.
Azt gondolom, hogy be is 'aszna, ha a saját országomban, ezer éve itt lakva nekem kellene félni, mikor megyek haza. Felkészült vagyok és éber. Emellett deffenzív is, de ne mvagyok áldozat típus semLekopogom, de elég jól elkerülnek a balhék, pedig egyik nagymamám is jó helyen lakik, szomszédos házakban dealerek, stb...
Persze összehasonlíthatatlan egy olyan környékkel, faluval, ahol mondjuk én lennék egyedül fehér, de félni nem hiszem, hogy félnék. Nem szabad!
EGyébként a hírhedt nyolcba járok focizni, s a Városligetben rendszerint ezek ellen kell kiállni , ha játszunk. Kötözködés volt, de semmi extra, hamar befogják. Tudod, amelyik kutya ugat...
Hol laksz, hogy te nem parázol tőlük?MQuCsabi írta:Az csak annak szolt, hogy mindenki ugy fosik a "brazilok"tol;-)
Előttem toltál le egy kőkemény fenyegetést, azt te beszélsz?MQuCsabi írta:Egyrészt, mert befosattátok...- mert azért gondolom, lesz aki ilyen-olyan okok miatt kénytelen lemondani,
Nem kérdőjelezem meg a jogosságát annak,amit írsz, mert szerintem is igazad van. Én csak egy tag vagyok,aki felírt egy tagot a listára(akit nem is ismerek),mert valaki megkért rá. Csak az zavart,hogy az előző háromnál senki nem szólt semmit,de amikor én csináltam,akkor mindenki ugrottshutterisland írta:a felhígulást szeretnénk elkerülni.
nekem ez a harmadik fórumtalim, de így is 10+ fő lesz, akivel még sosem taliztam, annyi az "újonc", tehát így is úgy is bábeli zűrzavar lesz, hatalmas a létszám.
feleslegesnek tartom full külsősökkel ezt tetézni.
persze nem fogom azt mondani, hogy senki ne hozzon magával senkit, mert nem vagyok itt én főnök, hogy ezt megtiltsam, csak véleményem szerint nincs értelme.
aztán mindenki cselekedjen saját belátása szerint.
Majd én!persze nem fogom azt mondani, hogy senki ne hozzon magával senkit, mert nem vagyok itt én főnök, hogy ezt megtiltsam, csak véleményem szerint nincs értelme.
3 ilyen személy van csak a listán.hajnesz írta:Gondolom én váltottam ki ezt a nagy felháborodást. Szóltam Matyinak,ő mondta,hogy akkor írjam fel a listára. Nem mondta,hogy ne tegyem.
Amúgy meg, szerintem van még pár olyan személy a listán, aki nem eurobarca tag, akkor mért nem panaszkodott senki? Azért,mert akkor még nem voltunk 30-an? Nekem amúgy tökmind1, hogy ki jöhet,meg ki nem , csak gondoltam reagálok,ha már én indítottam el ezt a hullámot...
Én nem tudok menni, de 3 havert küldenék, jó?!PCsabi írta:Jövő héten valószínűleg én is felírom magam a listára, ha nem baj, akkor hozom 4 haveromat, az unokaöcsémet meg a szomszédomat is.