death sentence
egyszerű mint a faék.
egy teljesen kiszámítható, sablonos bosszúállófilm. rájöttem, én akkor tudom igazán élvezni az ilyet, ha visz magával a történet, és teljesen együtt élek az épen aktuális bosszúállóval.
a történet sem egy túl bonyolult vmi, persze az ilyen filmeknél ez nem is feltétel. gazdag apuci kicsiny fiacskáját, aki fényes jövő előtt áll, csúnya bácsik megölik, mire apuci a maga esetlen módján bosszút esküszik. mivel apuka nem egy született street fighter, ezért kezdetben esetlen módon próbálkozik, aztán egyre inkább belelendül a történetbe és szép lassan mindent és mindenkit megbosszul.
abszolut nem jött át sem kevin bacon karaktere, sem a rosszfiúké, vhogy olyan sótlan volt az egész film. folydogált szépen a medrében, semmi váratlan fordulat, vagy vmi olyan amire az ember felkapná a fejét. kb mintha egy kedd esti rtl klubos filmet néztem volna.
azért egy pár megmosolygató jelent volt benne
vicces hogy elmegy fegyvert venni, és aztán használati utasításból böngészi össze a dolgokat
de a kedvencem az volt, mikor ment a végső leszámolásra és tudta h ott van vagy 10 pali, de nem, nem gépfegyverrel írtja őket, hanem egy dupla csövűvel [auto_cenzúra]... nah
meg a végén elvérezve beszélget a főgonosszal a világ nagy dolgairól, miközben kis romantkus zene szól
nemtom' mennyit adjak rá, kap annyit mint a lookout, de csak mert megint jószivű vagyok
6.5