Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az Egyenesen át a végétől eltekintve egyáltalán nem rossz film, én csípem. De amúgy én is vízbe fojtanám mindenki kedvenc melegecske filmrendezőcskéjét.Schumacher? Neeeeeeeeeeeeee......
spoilerekkel vigyázniEazzy írta:A kulcsos figura:
Jó volt egy nézésre, bár engem megvett a gyerek szenvedése, de az problémás volt, hogy fogalmam sem volt olyan apróbb részletekről, amelyek azért érdekelnének. Egyrészt, hogy a csajszinak ebben mi volt a pláne? Vagy hogy a barátnője a mustangban most meghalt, vagy nem halt meg, vagy leesett a lába csak, vagy váddáfákk?
Nem untam halálra magam, végülis nem tudom. Most egy gyenge 7-est adnék rá élből, de azt túl erősnek vélem, biztosan lesznek még jobb filmek a klubon belül, hagyok intervallumot azoknak.
6/10
oh yeah, bosszuállós film, szeressüksoadroli írta: Halálos ítélet, 2007
Nem tudtam még, nem volt rá idővisca el barca írta:
bob, te meg megnézted e már a legrosszabb napot?
tényleg, neked nagy kedvencedkurdt írta:Schumacher? Neeeeeeeeeeeeee......visca el barca írta:egyenesen át. én érzem h az lesz.
Schumacher? Neeeeeeeeeeeeee......visca el barca írta:egyenesen át. én érzem h az lesz.
visca el barca írta:egyenesen át. én érzem h az lesz.
Ezek azok, amik most hirtelen eszembe jutottak és nincs kedvem újranézni...soadroli írta:Nyugi.kurdt írta: Légysz nyugtass meg, hogy nem az alábbi filmek közül kerül ki az ajánlás: Sleepers, Footloose, Titokzatos folyó, Where the Truth Lies, Becsületbeli ügyMegnyugodtál?
Csak ennyi filmet láttál tőle?
Nyugi.kurdt írta: Légysz nyugtass meg, hogy nem az alábbi filmek közül kerül ki az ajánlás: Sleepers, Footloose, Titokzatos folyó, Where the Truth Lies, Becsületbeli ügy
Légysz nyugtass meg, hogy nem az alábbi filmek közül kerül ki az ajánlás: Sleepers, Footloose, Titokzatos folyó, Where the Truth Lies, Becsületbeli ügysoadroli írta:Hát akkor ma békön nélkül maradtok. Pedig jobb lenne mint a meccs
Nem tudom. Alapból azt mondanám, persze, hogy jobb lenne, kit izgat az eb, no de látni kriszti pofáját meccs után mikor felnéz a táblára és látja, hogy 3-mal kiszptak a németektől az megfizethetetlen.soadroli írta:Hát akkor ma békön nélkül maradtok. Pedig jobb lenne mint a meccs
... reggeled azzal kezded, hogy a főtéri kukát visszaállítod a helyére, mert a rendőr azzal kelt fel álmodból, hogy ha nem akkor 50ezer bünti. Szóval, ja meleg van.Bob_Marley írta:Meleg van fogy a sör lui mi ?Napok összemosódnak, tányérok a mosogatóban, szennyestartó dugig, lukas felemás zoknit hord az ember...ismerős helyzet