Sorozatok & TV-műsorok
- miihii
- KHAL
Dex
Nagyon jó kis rész volt, ebben sokat segített Yvonne néni jelenléte
Szépen kuszálódnak össze a szálak, Hannah téma nem egyszerű (bár most már inkább a hogyan tovább), Zach-et meg elragadta a Sötét Utasa, nehéz lesz okítani a mentornak
Debra egészen parádésakat alakít már egy jó ideje, nekem nagyon tetszik a karaktere.
Ami negatívum az epizódból, az meg sztem elég blőd dolog. Mégpedig az, h a csilliomos urat senki az égvilágon nem őrzi a hajóján!? Plusz Dex-et éppen akkor nem követték!? Ráadásul simán észrevétlenül ki tudnak csempészni néhány zacskónyi Miles-t a fedélzetről fennakadás nélkül!?
Sztem ez így elég gyökér megoldás volt. Persze lehet mondani, h ekkora tanár Dex, de akkor hol volt a tanár, amikor lebuktak Hannah kertjében meg a smasszerok megropogtatták a bordáit? Nem tudott észrevétlen maradni pont akkor, a hajón meg igen, mi? Hát persze...
Nagyon jó kis rész volt, ebben sokat segített Yvonne néni jelenléte

Szépen kuszálódnak össze a szálak, Hannah téma nem egyszerű (bár most már inkább a hogyan tovább), Zach-et meg elragadta a Sötét Utasa, nehéz lesz okítani a mentornak

Debra egészen parádésakat alakít már egy jó ideje, nekem nagyon tetszik a karaktere.
Ami negatívum az epizódból, az meg sztem elég blőd dolog. Mégpedig az, h a csilliomos urat senki az égvilágon nem őrzi a hajóján!? Plusz Dex-et éppen akkor nem követték!? Ráadásul simán észrevétlenül ki tudnak csempészni néhány zacskónyi Miles-t a fedélzetről fennakadás nélkül!?
Sztem ez így elég gyökér megoldás volt. Persze lehet mondani, h ekkora tanár Dex, de akkor hol volt a tanár, amikor lebuktak Hannah kertjében meg a smasszerok megropogtatták a bordáit? Nem tudott észrevétlen maradni pont akkor, a hajón meg igen, mi? Hát persze...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- visca el barca
- Presidente del Barça
csodalkozom h dextert senki nem írta
hát, elég érdekes irányba vitték el az uccsó évadot. zach fiu egyértelmuen asztalra fog kerülni, de hogy hannahval mit akarnak nagy rejtély...
hát, elég érdekes irányba vitték el az uccsó évadot. zach fiu egyértelmuen asztalra fog kerülni, de hogy hannahval mit akarnak nagy rejtély...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

BrBa
Hozott mindent, amit vártam. Így kell ezt! Most is mondom, a fél banda halott lesz a végére, a másik fele meg vagy sitten, vagy az elmegyógyban, de Walt túl fogja élni. Értelmetlennek találnám a befejezést, ha meghalna. Így kell lennie. Azért kezdte az egészet, hogy miután ő nem lesz, a családja biztosítva legyen. Most pedig elveszít mindent és egyedül marad. Pont a teljes ellentét alakul majd ki, mint amire kezdetben számított, de hogy hogy érünk el ide, az igencsak izgalmasnak tűnik még hirtelen belegondolásra is.
Nem hinném, hogy Hank vagy Jesse is meghalna. Mindhárman túl fogják élni, de nem lesz köszönet abban, hogy élni kell. Büntetés lesz mind a hármójuknak. Jesse-nek meg már most is az, próbál valamit ellensúlyozni, de innen nincs visszaút.
Szóval lehetne még sokat írni sok féléről, borzasztó kíváncsi vagyok a befejezésre így, hogy nem tököltek semmit és rögtön a lecsóba csaptak, kár, hogy egy hetet kell várni, hajnalig szívesen lepörgetném.
A bomba élesítve van, jó nagyot fog sülni... Jó lesz ez srácok, jó lesz ez! 
Hozott mindent, amit vártam. Így kell ezt! Most is mondom, a fél banda halott lesz a végére, a másik fele meg vagy sitten, vagy az elmegyógyban, de Walt túl fogja élni. Értelmetlennek találnám a befejezést, ha meghalna. Így kell lennie. Azért kezdte az egészet, hogy miután ő nem lesz, a családja biztosítva legyen. Most pedig elveszít mindent és egyedül marad. Pont a teljes ellentét alakul majd ki, mint amire kezdetben számított, de hogy hogy érünk el ide, az igencsak izgalmasnak tűnik még hirtelen belegondolásra is.

Nem hinném, hogy Hank vagy Jesse is meghalna. Mindhárman túl fogják élni, de nem lesz köszönet abban, hogy élni kell. Büntetés lesz mind a hármójuknak. Jesse-nek meg már most is az, próbál valamit ellensúlyozni, de innen nincs visszaút.
Szóval lehetne még sokat írni sok féléről, borzasztó kíváncsi vagyok a befejezésre így, hogy nem tököltek semmit és rögtön a lecsóba csaptak, kár, hogy egy hetet kell várni, hajnalig szívesen lepörgetném.

Football, bloody hell. /SAF/
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szerintem is lesz egy karaktercsavar még a végére, brutális nyitó rész volt a szünet utánkanty írta:Én sem néztem soha a Star Trekket, de hatalmas sztorit kanyarított a két tag.barca99 írta:
Egyébként sosem érdekelt, így nem is néztem a Star Treket, engem kifejezetten idegesített az a rész.![]()
![]()
Van logika abban, amit írsz. Viszont én valamilyen szinten csalódnék a sorozatban, ha Walt tovább süllyedne. Nem azért, mert mesebeli befejezésre vágyok, csak egyszerűen még egy karaktercsavar kell legyen, legalábbis nagyon remélem.
Én is úgy vagyok amúgy, mint Zolee még megnéztem volna 2-3 részt.
Az viszont biztos, hogy még egyszer az egész sorozatot ledarálom majd.

Hatalmasak ezek a párbeszédek,az összes évadban...
amúgy lehet kibírom,és megvárom a többi részt,aztán lenyomom egy nap alatt.
Dexternél is,kb az egyik legnagyobb fanja vagyok a sorozatnak,de a 7.et egybe fogom letolni,mivel eddig kibírtam,h ne nézzem

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- visca el barca
- Presidente del Barça
jah igen, a csajos dolog nem rémlett, de a többi igen, kösz 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Breaking Bad
Marha jó kis epizód volt! A Star Trek-es beszélgetés az elején epic volt, hozta a szokásos beteg színvonalat.
Én is meglepődtem, hogy ilyen korán kijátszották mindketten a kártyákat, kíváncsi vagyok mi fog történni a következő 7 részben. Gondolom Hank elkezd bizonyítékokat gyűjteni, Walt eközben erőteljesen próbálja leállítani, lebeszélni. Én el tudom képzelni, hogy a végére elfajulnak a dolgok...
Na meg ami egyre inkább nem hagy nyugodni, az a jövőbe tekintések, a lecsúszott Walttal. Most is, mikor ott járkált a romos házban... El nem tudom képzelni, mi történt a többiekkel. De piszok nagy csavarnak kell majd lennie, mert valamilyen szinten már így is spoilerezik a végét, mivel Walt nem fog meghalni, viszont nyilvánvalóan elveszít mindent, a családját, a pénzét. Nem tudom, miért mutogatják így előre ezeket a képsorokat, de biztos van valami jelentősége.
veb: Azért van ennyire készen Jesse, mert lelőtték azt a motoros kissrácot az évad első felében, mikor meglátta őket "munka" közben. Na meg az előző évadokban meghalt a csaja, lelőtt egy embert ( Gale ), meg úgy összességében, erkölcsileg eléggé megkérdőjelezhető incidensekbe keveredtek, gondolom besokallt.
Walt viszont egyre lejjebb süllyed, a szemrebbenés nélküli hazudozás arról, hogy Mike életben van, mikor ő lőtte le... Az már sok volt, pedig tudtam, érezhető volt, hogy egyre inkább negatív irányba viszik el a karakterét, de ez már betett. Nem tudom, hogy merre akarják elvinni a karakterét, végleg megromlik, és abszolút negatív jellem lesz, vagy a végén visszatér a régi, becsületes walt... De mondom, én simán el tudom képzelni, hogy könyörtelenül félresöpri akár Hanket is.
Marha jó kis epizód volt! A Star Trek-es beszélgetés az elején epic volt, hozta a szokásos beteg színvonalat.

Na meg ami egyre inkább nem hagy nyugodni, az a jövőbe tekintések, a lecsúszott Walttal. Most is, mikor ott járkált a romos házban... El nem tudom képzelni, mi történt a többiekkel. De piszok nagy csavarnak kell majd lennie, mert valamilyen szinten már így is spoilerezik a végét, mivel Walt nem fog meghalni, viszont nyilvánvalóan elveszít mindent, a családját, a pénzét. Nem tudom, miért mutogatják így előre ezeket a képsorokat, de biztos van valami jelentősége.
veb: Azért van ennyire készen Jesse, mert lelőtték azt a motoros kissrácot az évad első felében, mikor meglátta őket "munka" közben. Na meg az előző évadokban meghalt a csaja, lelőtt egy embert ( Gale ), meg úgy összességében, erkölcsileg eléggé megkérdőjelezhető incidensekbe keveredtek, gondolom besokallt.
Walt viszont egyre lejjebb süllyed, a szemrebbenés nélküli hazudozás arról, hogy Mike életben van, mikor ő lőtte le... Az már sok volt, pedig tudtam, érezhető volt, hogy egyre inkább negatív irányba viszik el a karakterét, de ez már betett. Nem tudom, hogy merre akarják elvinni a karakterét, végleg megromlik, és abszolút negatív jellem lesz, vagy a végén visszatér a régi, becsületes walt... De mondom, én simán el tudom képzelni, hogy könyörtelenül félresöpri akár Hanket is.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- visca el barca
- Presidente del Barça
breaking bad
amugy jessie fiu mitől van ennyire maga alatt? én nem emlékszem rá
amugy jessie fiu mitől van ennyire maga alatt? én nem emlékszem rá

Pontatlanul fogalmaztam. Csalódnék, ha végig süllyedne Walt és legalább a vége nem lenne valamilyen kis mértékben is pozitív. A géppisztoly méreg kombó nem feltétlenül azt jelenti, hogy süllyedni fog, persze jelentheti is.visca el barca írta:
pedig tök egyértelmű h fog még süllyedni, elvégre magához vette a kis mérgét, m60-as géppisztollyal rohangál és marha morcosnak néz ki.
én nem tudnám még1x végignézni, sztem klasszikus egyszernézős, annak viszont perfect
De az szinte biztos, hogy a bizniszbe újra belevág, mert ha nem, akkor értelmetlen lett volna az összekötő csajos jelenet.
Így kicsit átgondolva a dolgokat, egyben szinte biztos vagyok: vagy Jesse, vagy Hank megfog halni és tudjuk ki lesz a gyilkos.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Capitá del Barça
Nem lett volna egyszerűbb ezt írni az előbb, az erőltetett poén helyett? Kösz a segítséget, viszont így próbáltam többször is, ezért nem értem hogy miért nem fehéren látható a szöveg.MQuC írta:Zolee23! Vágom, azért dícsértem meg a próbálkozásod![]()
Egyébként mikor kiválasztasz egy színt, bedob két Color feliratot kapcsos zárójelbe és a kettő közé kell irni a szöveget.
Megoldódott közben.
- visca el barca
- Presidente del Barça
breaking bad spoiler
pedig tök egyértelmű h fog még süllyedni, elvégre magához vette a kis mérgét, m60-as géppisztollyal rohangál és marha morcosnak néz ki.
én nem tudnám még1x végignézni, sztem klasszikus egyszernézős, annak viszont perfect
kanty írta: Viszont én valamilyen szinten csalódnék a sorozatban, ha Walt tovább süllyedne. Nem azért, mert mesebeli befejezésre vágyok, csak egyszerűen még egy karaktercsavar kell legyen, legalábbis nagyon remélem.

Én sem néztem soha a Star Trekket, de hatalmas sztorit kanyarított a két tag.barca99 írta:
Egyébként sosem érdekelt, így nem is néztem a Star Treket, engem kifejezetten idegesített az a rész.![]()

Van logika abban, amit írsz. Viszont én valamilyen szinten csalódnék a sorozatban, ha Walt tovább süllyedne. Nem azért, mert mesebeli befejezésre vágyok, csak egyszerűen még egy karaktercsavar kell legyen, legalábbis nagyon remélem.
Szerintem már nem igazán lesz pozitív karakter WW-ból, főleg a börtönös és Mike-os részek után. Végignézve a sorozaton elindult a lejtőn, és csak csúszik lefelé, meglepne, ha ebből pozitívan jönne ki.kanty írta:Breaking Bad S05e09
Éppenséggel le is lőhetik, de a rákos befejezés azért nyitvamaradt, miután ma kiderült, hogy visszatért a betegség, a finálé környékén pedig lesz haja, szóval a kezeléseket kihagyja.
Egyébként sosem érdekelt, így nem is néztem a Star Treket, engem kifejezetten idegesített az a rész.

-
- Capitá del Barça
A flashforwardból ítélve szerintem biztos nem így lesz, aztán majd kiderül.kanty írta:Breaking Bad S05e09
A zárás mégiscsak olyan kéne legyen, ahol WW jóarc.
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Zolee23 2013.08.12. 17:15:34-kor.
-
- Capitá del Barça
http://tamasakahk.uw.hu/index.php
Breaking Bad felirat, nemrég néztem meg, profi munka.
Nagyon jó lett egyébként a folytatás, ilyesmire számítottam. A probléma hogy heti egy rész van, daráltam volna még pár epizódot.
Breaking Bad felirat, nemrég néztem meg, profi munka.
Nagyon jó lett egyébként a folytatás, ilyesmire számítottam. A probléma hogy heti egy rész van, daráltam volna még pár epizódot.
Breaking Bad S05e09
Sokat nem tököltek az biztos. Pedig gondoltam, hogy néhány részen keresztül kerülgetni fogják egymást, de szerencsére már most mindenki nyílt lapokkal játszik. Remélem nem az lesz, hogy a végén Walt rákban fog meghalni és akkor kapunk egy nesze semmi fogd meg jól befejezést. Most inkább arra tippelnék, hogy Hanket is kiiktatja. Persze ez sem olyan egyszerű, mert Walt karaktere igen elindult negatív irányba, s nem hiszem, hogy ezt szeretnék tovább erőltetni. A zárás mégiscsak olyan kéne legyen, ahol WW jóarc.
Jesse első három szava mi volt? Persze, hogy Yo. Elég szép kis jelenet volt, amikor dobálta a pénzt, s persze e Star Trekkes is ott volt a szeren.
Összességében szerintem igen jó első rész volt.
Sokat nem tököltek az biztos. Pedig gondoltam, hogy néhány részen keresztül kerülgetni fogják egymást, de szerencsére már most mindenki nyílt lapokkal játszik. Remélem nem az lesz, hogy a végén Walt rákban fog meghalni és akkor kapunk egy nesze semmi fogd meg jól befejezést. Most inkább arra tippelnék, hogy Hanket is kiiktatja. Persze ez sem olyan egyszerű, mert Walt karaktere igen elindult negatív irányba, s nem hiszem, hogy ezt szeretnék tovább erőltetni. A zárás mégiscsak olyan kéne legyen, ahol WW jóarc.

Jesse első három szava mi volt? Persze, hogy Yo. Elég szép kis jelenet volt, amikor dobálta a pénzt, s persze e Star Trekkes is ott volt a szeren.
Összességében szerintem igen jó első rész volt.

- visca el barca
- Presidente del Barça
teljesen jó a felirat, egy hiba sincs benne. igaz gondolom süketeknek készült, mert néha benne van hogy 'nyikorog az ajtó', meg 'csörög a telefon'
soha nem értettem minek hivatalos fordítóra várni
az amatőrök sem google fordítót használnak 
soha nem értettem minek hivatalos fordítóra várni

De jó ez a nap, Dexterre és BB-re kelni
Kár, hogy már nem sok ilyen hétfő lesz.
Én is a normális feliratra várok, azért adjuk már meg a módját, a 2 HD már jön is lefele

Én is a normális feliratra várok, azért adjuk már meg a módját, a 2 HD már jön is lefele

Tudom, ha figyelmesen elolvasod, azt írtam, a megfelelő feliratot várom!visca el barca írta:
csak szét kellene nézned, már van felirat!
http://data.hu/get/6824585/BrBa.S05E09A ... B-P3ti.rar
(ASAP releasere készült)

- visca el barca
- Presidente del Barça
bitch!Stalkyard írta:Nah, kint is van a friss, ropogós Breaking Bad!Már csak a megfelelő feliratot várom, remélem estére meglesz az is!
BITCH!
csak szét kellene nézned, már van felirat!
http://data.hu/get/6824585/BrBa.S05E09A ... B-P3ti.rar
(ASAP releasere készült)
örülök h nem huzták sokaig az egymással való szembesítést, jo lesz ez

bangler meg rendezheti a következő star treket

Nah, kint is van a friss, ropogós Breaking Bad!
Már csak a megfelelő feliratot várom, remélem estére meglesz az is!
BITCH!

BITCH!