Sorozatok & TV-műsorok
TT,
Köszi! A linket el fogom olvasni, csak én is előtte meg akarom nézni, de 117 epizód az nagyon sok
Egyébként tökre igaz, hogy a Lost óta keresem a sorozatot ami betölti az űrt, amit az hagyott
A Breaking Bad meg most már jöjjön, ha már megnéztem eddig, kiváncsi vagyok
Köszi! A linket el fogom olvasni, csak én is előtte meg akarom nézni, de 117 epizód az nagyon sok

Egyébként tökre igaz, hogy a Lost óta keresem a sorozatot ami betölti az űrt, amit az hagyott

A Breaking Bad meg most már jöjjön, ha már megnéztem eddig, kiváncsi vagyok
LOST SPOILER CSÁÓ
a számokhoz rendelt neveket elvileg nem húzták (nem húzhatták) át a falon, ahova Jacob irkálta őket, talán még emlékszel.
amúgy régen a lezárása a sorozatnak piszok nagy port kavart, sok ember nagyon dilis lett
ebben a cikkben választ kaphatsz mindenre szerintem:
http://screenrant.com/lost-finale-expla ... ofi-61464/
még nem olvastam el csak elkezdtem, de szerintem inkább megnézem újra az egészet és olvasom csak el, mert ahogy néztem teljesen elmagyaráz mindent, így meg nem lenne kedvem már megnézni még 1x, szóval te is csak saját felelősségre tedd
kb. 1 éve néztem végig, de erősen agyalok, hogy újrarántom megint
egyik kedvenc
a breaking bad meg most hétvégén kezdődik ha jól emlékszem, kicsit várom
hahah.. ez de nagy http://jamesturner.im/breaking-bad/ (nincs itt spoiler)
a számokhoz rendelt neveket elvileg nem húzták (nem húzhatták) át a falon, ahova Jacob irkálta őket, talán még emlékszel.
amúgy régen a lezárása a sorozatnak piszok nagy port kavart, sok ember nagyon dilis lett

ebben a cikkben választ kaphatsz mindenre szerintem:
http://screenrant.com/lost-finale-expla ... ofi-61464/
még nem olvastam el csak elkezdtem, de szerintem inkább megnézem újra az egészet és olvasom csak el, mert ahogy néztem teljesen elmagyaráz mindent, így meg nem lenne kedvem már megnézni még 1x, szóval te is csak saját felelősségre tedd
kb. 1 éve néztem végig, de erősen agyalok, hogy újrarántom megint

a breaking bad meg most hétvégén kezdődik ha jól emlékszem, kicsit várom

https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
Remélem vannak Lost-osok, azoknak szól, akik végignézték!
Kicist régen volt már az egész..
Rákerestem a számokra, és feljött egy Lost Wikipédia oldal( http://lostpedia.wikia.com/wiki/The_Numbers ), és a számok mellé oda vannak írva a nevek. Én erre nem emlékszem, hogy hogyan voltak hozzárendelve a szereplők, erről tud valaki bővebb infót adni?
Meg ha már itt járunk, a finálét a mai napig nem teljesen tudom értelmezni, meg úgy az egész lezárást, gondolom nem egyedül vagyok így ezzel
Gondolkozom hogy újranézem az egészet, csak nagyon hosszú... Viszont azóta sem láttam olyan karaktereket, akiket ennyire bírtam(Sawyer kisárgázom a nevét mert hatalmas spoiler és páran ráharapnak...), vagy aki ekkorát játszott volna(Ben).
Kicist régen volt már az egész..

Rákerestem a számokra, és feljött egy Lost Wikipédia oldal( http://lostpedia.wikia.com/wiki/The_Numbers ), és a számok mellé oda vannak írva a nevek. Én erre nem emlékszem, hogy hogyan voltak hozzárendelve a szereplők, erről tud valaki bővebb infót adni?
Meg ha már itt járunk, a finálét a mai napig nem teljesen tudom értelmezni, meg úgy az egész lezárást, gondolom nem egyedül vagyok így ezzel
Gondolkozom hogy újranézem az egészet, csak nagyon hosszú... Viszont azóta sem láttam olyan karaktereket, akiket ennyire bírtam(Sawyer kisárgázom a nevét mert hatalmas spoiler és páran ráharapnak...), vagy aki ekkorát játszott volna(Ben).
Láttam azt a videót amikor Ronci ölelgeti azt a srácotDeus írta:Sztem nemInitom írta:Csak szerintem hasonlít Ronaldo Quinnre a Dexterből?![]()
Viszont alig egy hónapja láttam egy srácot, aki 90% -ban Quinn voltegy pillanatra meg is tévesztett engem. Haja stimmelt, az arc csontozata stimmelt, szem, száj, orr, fül stimmelt... De mégis valamiben más volt.

Abi & Tito
Under the Dome
tele van gyermeteg hibákkal sok a súlytalan karakter, nem rossz csak ajánlani tudom ! nézi rajtam kívűl valaki?
tele van gyermeteg hibákkal sok a súlytalan karakter, nem rossz csak ajánlani tudom ! nézi rajtam kívűl valaki?

- Deus
- Boixos Nois
Sztem nemInitom írta:Csak szerintem hasonlít Ronaldo Quinnre a Dexterből?

Viszont alig egy hónapja láttam egy srácot, aki 90% -ban Quinn volt

Csak szerintem hasonlít Ronaldo Quinnre a Dexterből? 

Abi & Tito
- Deus
- Boixos Nois
Én anno néztem az első évadot, aztán valahogy nem fogott meg az egész, ezért kaszáltam.sjd írta:Valaki egyébként gyűri még a Continuumot? Azt rebesgetik, jó lett végül a második évad, lehet, h visszatérnék, ha hallok még pozitív véleményt.

-
- Jugador del Barça
Egész jó lett az elsőhöz képest,több akció kevesebb CSI-féle nyomozgatás.Valaki egyébként gyűri még a Continuumot? Azt rebesgetik, jó lett végül a második évad, lehet, h visszatérnék, ha hallok még pozitív véleményt.
Falling Skies S03
Ebből a sorozatból egy dolog hiányzik iszonyatosan: az állandóság.
Volt ebben a szezonban mindenfelé sztori, egy stílusgyakorlat-gyűjteménynek is elmenne, csak nehéz két olyan epizódot mondani, aminek bármi köze is lett volna egymáshoz. 1-2 részekre felkapott, aztán villámgyorsan megoldott szálak, kiszámítható fordulatok, egy nagy kavarás az egész.
Jó eséllyel kasza.
Valaki egyébként gyűri még a Continuumot? Azt rebesgetik, jó lett végül a második évad, lehet, h visszatérnék, ha hallok még pozitív véleményt.
Ebből a sorozatból egy dolog hiányzik iszonyatosan: az állandóság.
Volt ebben a szezonban mindenfelé sztori, egy stílusgyakorlat-gyűjteménynek is elmenne, csak nehéz két olyan epizódot mondani, aminek bármi köze is lett volna egymáshoz. 1-2 részekre felkapott, aztán villámgyorsan megoldott szálak, kiszámítható fordulatok, egy nagy kavarás az egész.
Jó eséllyel kasza.
Valaki egyébként gyűri még a Continuumot? Azt rebesgetik, jó lett végül a második évad, lehet, h visszatérnék, ha hallok még pozitív véleményt.
-
- Llegenda del Barça
Sons of Anarchy
Most értem el ahhoz a részhez, ahol maga Stephen King vendégszerepelt. Haláli vt a csávó, ha nem is szerepelt sokat egy Emmyt v. Golden Globeot megérdemelt volna a maga kategóriájában
Most értem el ahhoz a részhez, ahol maga Stephen King vendégszerepelt. Haláli vt a csávó, ha nem is szerepelt sokat egy Emmyt v. Golden Globeot megérdemelt volna a maga kategóriájában

geridoss írta: Idézte, hogy S08E06, innentől kezdve már a te hibád, hogy tovább olvastad.

Azt hiszem ez nagyjából le is tisztázza, hogy ki követett el hibát és kinek kéne alkalmazkodnia.Fórumszabályzat írta:Amennyiben egy könyv, film, sorozat, vagy bármilyen mű egy-egy részletével kapcsolatban van kérdésed, vagy közölni valód, mindenképpen használj sárga, vagy fehér színt, ezzel meghagyva a megismerés örömét a többi felhasználónak. Ellenkező esetben a hsz-od könnyen törlésre kerülhet.
Igen, csak ha nem akarja lelőni magának a poént, hogy ki fog szerepelni a 8. évadban még (ki nem hal meg), akkor nyilván nem fogja az imdb-n nézegetni...Valamint tényleg nem értem, mit lőtt le ezzel az írással? Hogy leírt két nevet, (IMDB-n is meg lehet nézni, hogy ki szerepel a részekben, ez annyira nem nagy spoiler).

Mindegy, úgy néz ki néhány embernek valóban ízületi gyulladást okoz az az egy kattintás a komment szerkesztésénél...
Az meg a másik, hogy lehet itt kardoskodni, hogy húú ez egyáltalán nem volt spoiler, a kollégát mégis zavarta ez az információ. Ebben az esetben szerintem a további kardoskodás helyett inkább a bocsánatkérés lenne a helyénvaló. De biztos én gondolom rosszul.

Mindegy, én a magam részéről lezártam ezt a témát, peace.

Nekem így kapásból a Flashforward jutott eszembe, de sajnos abból csak 1 évad van, mert az okos amcsik nem hoztak elég nézettséget, így elkaszálták a sorozatot. pedig szerintem baromi jól indult és sok potenciál volt a történetben.hello,valaki tudna mondani a lost-eltüntek c.sorozathoz hasonlo sorozatokat?
- geridoss
- Director del Fútbol
Idézte, hogy S08E06, innentől kezdve már a te hibád, hogy tovább olvastad. Amúgy meg... Ő leírta, hogy mit csinált Zach, illetve mi van Quinnel?Stalkyard írta: Talán az, hogy pl. én még csak most fejeztem be a 3. évadot, és marhára nem tudom, egyáltalán mi baj lehet Quinn-el, Zach-et meg azt sem tudom, hogy kicsoda...
Ha a harmadik évadnál jársz, akkor még nem mostanában fogsz a nyolcadikhoz, érni, szóval szerintem kár ezen rágódni.
Meg amúgy is.. Tudod, hogy van nyolcadik évad, és valószínűleg Dexter még élni fog ott is - de csak így megemlítem -, szóval a készítők is elmehetnek a pi..ba, hogy így lelövik, hogy Dexter nem hal meg a sorozat folyamán :s .
Valamint tényleg nem értem, mit lőtt le ezzel az írással? Hogy leírt két nevet, (IMDB-n is meg lehet nézni, hogy ki szerepel a részekben, ez annyira nem nagy spoiler).
Az előzetesekhez pedig: nekem ugyanakkora élmény maga a rész, akár megnézem az előzetest, akár nem. Ez is csak szőrszálhasogatás néhány(!!!) embertől. Aláírom, hogy van olyan, akit zavar, és nem érdekel az előzetes, ezt emeljük ki külön. De amit most szegény krosz31-gyel csináltok, az nevetséges

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- Varatrix
- Director del Fútbol
Visszakerestem, szerintem a fenálló problémára igaz az, hogy sárgával idézettre csak sárgával válaszoljunk. Szerintem ez nem nagy kérés. Tényleg nem nagy spoiler, de ha valakit ez is zavar, hát ne rajtunk múljon a szórakozása.
Kollega meg csak megkérte, hogy legközelebbb ne. Szerintem nincs itt semmi gond.
Kollega meg csak megkérte, hogy legközelebbb ne. Szerintem nincs itt semmi gond.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Az is ugyanúgy spoiler, mert például simán kinyírhatták volna a karakterüket az előző évadokban, de így már az is kiderült, hogy nem. Vannak íratlan szabályok, amiket páran magasról le****, pedig egyáltalán nem kerülne plusz fáradtságba sárgázni a kommentet, vagy legalább bazi nagy piros betűkkel kiírni elé, hogy SPOILER. Én teljes mértékben meg tudom érteni a felháborodást, nekem is sikerült nem egyszer belefutnom hasonló helyzetbe. És a szomorú, hogy még nekik áll feljebb, és ők kezdeményeznek vitát, amikor csak 1 plusz kattintást kellene elvégezniük ahhoz, hogy másokra tapintattal legyenek, és ne rontsák el az élményt. Nem értem, komolyan...Sanama írta:Ezek szerint tudtad, hogy a Dexterről olvasol majd, szóval továbbra sem értjük. Oda volt írva, krosz idézte, hogy 6.rész, akkor utána miért olvasod tovább?!Talán azért, mert a Sorozatok topikban nem csak a Dexterről írnak, hanem másról is? Think Azért jövök fel, hogy más sorozatokról is olvassak véleményt, meg általában, sorozatokról beszélgessek... Abban az esetben megérteném, ha külön Dexter topik lenne, de nem az!
Másrészt, semmi spoiler nem volt benne, amit krosz31 írt. Vagy már két nevet sem lehet leírni? Azt se tudod ki az a Zach, akkor meg nem mindegy?
Bár feleslegesen jártatom a számat, nektek már az előzetes is lelövi a poént.
Ha már Dexter (S08E06)
Szerintem egészen jól felvezetik a végét, nem nagyon lógott még ennyi szál a levegőben. Valaki biztosan meghal a végén, Dex lenne a kézenfekvő persze, de Debet is eléggé szorongatják. Ugye itt van Hannah, szerintem Vogel is fenyegetés, mivel úgy gondolja, hogy Deb csak "visszatartja" Dexter valódi énjét, illetve ez a Zach gyerek is okozhat kellemetlen meglepetéseket. Nem is beszélve a két gyilkosságáról, amiket elkövetett. Szóval érdekes lesz, a végén tuti hullani fognak a fejek, például Quinn is egyre mélyebben belenyúl a tutiba. Szerintem nem érdemes izgulni, frankó lezárást fog kapni a sorozat.
Én abszolút megértem, hogy az emberek nagy részének nehezére esik felfogni a spoilerezés alapszabályait (tavaly már volt egy sikertelen köröm, hogy a társaság fejébe verjem, hogy az adott epizód és a következő rész előzetesének spoilere az két külön dolog, GoT könyves spoilereivel ugyanez), ettől függetlenül szerintem teljesen jogos elvárás, hogy mindenki fejtse ki ezt a mentális erőfeszítést. Szóval nagyon nem nekem vagy bárkinek kéne teljes hírzárlatot tartani, mert egyeseknek meghaladja az értelmi képességeit ez.TT írta:soha nem fogom fel... amíg nem nézitek meg azt az egy-egy részt, amiről folyton kering itt a téma, miért jöttök fel és olvastok? magatoknak keresitek a "bajt", hogy aztán reklamálhassatok. vagy várjátok a spoilermentes "hű dejó rész volt" szöveget, hogy könnyebben nekivágjatok?
Én mindenesetre nem fogom feladni, ld. alább:
Akármennyire is hihetetlen, vannak olyan emberek a világon, akik nincsenek naprakész szinten a Dexterrel. Akár azért, mert a legfrissebb epizódot nem nézték még meg, akár azért, mert évadokkal vannak lemaradva (én pl. kifejezetten örültem, amikor a 6. évad végét rakosgatták ki sig-be itt egyesek, miközben én az 5.-nél tartottam még), vagy mert még el sem kezdték nézni a sorozatot, de tervben van.krosz31 írta:mi abban a spoiler ,hogy nincs gond quinnel meg zachel...ha nézitek a dextert tudhatjátok ,hogy miként vezetik fel a fő szálat/szálakat...ti sem gondolhatjátok ,hogy cél nélkül lennének az új szereplők...
Ezért találták ki azt a remek módszert, hogy ha bármilyen olyan információt osztasz meg filmről vagy sorozatról, ami BÁRKINEK (na még egyszer: BÁRKINEK) lelőhet bármilyen fordulatot, eseményt, akkor azt sárga vagy fehér színnel teszed. (Lehetőleg azt is jelezve, hogy melyik epizódról, évadról, következő rész előzeteséről, könyves spoilerről van szó, hogy a többiek viszont el tudják olvasni. Ugye most davi10-nek ez nem sikerült akaratán kívül.)
Tekintve, hogy körülbelül két kattintás az egész, illetve azt, hogy nem fáj senkinek, ha valami olyat sárgázol be, ami nem is spoiler, azt hiszem nem lenne olyan nehéz ezt alkalmazni.
Ezek szerint tudtad, hogy a Dexterről olvasol majd, szóval továbbra sem értjük. Oda volt írva, krosz idézte, hogy 6.rész, akkor utána miért olvasod tovább?!Talán azért, mert a Sorozatok topikban nem csak a Dexterről írnak, hanem másról is? Think Azért jövök fel, hogy más sorozatokról is olvassak véleményt, meg általában, sorozatokról beszélgessek... Abban az esetben megérteném, ha külön Dexter topik lenne, de nem az!
Másrészt, semmi spoiler nem volt benne, amit krosz31 írt. Vagy már két nevet sem lehet leírni? Azt se tudod ki az a Zach, akkor meg nem mindegy?
Bár feleslegesen jártatom a számat, nektek már az előzetes is lelövi a poént.

Talán az, hogy pl. én még csak most fejeztem be a 3. évadot, és marhára nem tudom, egyáltalán mi baj lehet Quinn-el, Zach-et meg azt sem tudom, hogy kicsoda... Tömören ennyi. Észrevehetnéd már, hogy ez nem csak Dexter topik, mert állandóan ez van, mikor egy neves sorozat fut éppen, legyen az GoT, vagy Dex... Szanaszét spoilerez egy kisebb réteg mindent, jelölés nélkül, és utána az a válasz, hogy de hát minek jövök egyáltalán a topikba, ha nem láttam... Hát a többi 25000 sorozat miatt, ami még létezik mondjuk.krosz31 írta:mi abban a spoiler ,hogy nincs gond quinnel meg zachel...ha nézitek a dextert tudhatjátok ,hogy miként vezetik fel a fő szálat/szálakat...ti sem gondolhatjátok ,hogy cél nélkül lennének az új szereplők...
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- krosz31
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
mi abban a spoiler ,hogy nincs gond quinnel meg zachel...ha nézitek a dextert tudhatjátok ,hogy miként vezetik fel a fő szálat/szálakat...ti sem gondolhatjátok ,hogy cél nélkül lennének az új szereplők...
-
- Barça B
hello,valaki tudna mondani a lost-eltüntek c.sorozathoz hasonlo sorozatokat?
Talán mert fel sem merül bennem, hogy sárgázás nélkül spoilerezik valaki ebben a viszonylag rutinos közösségben, akik általában ide írnak? De igazad van, én voltam a felelőtlen. Részemről téma lezárva.
Szerk: Ferninho, ott a pont!
Szerk: Ferninho, ott a pont!
Az éjjel soha nem érhet véget!
most az én témámat újra felhozva, te nem olvastad volna el, ha valaki úgy spoilerez, hogy Dexter 8x03? te gondoltál volna arra, hogy ELÍRJA A RÉSZ CÍMÉT?soha nem fogom fel... amíg nem nézitek meg azt az egy-egy részt, amiről folyton kering itt a téma, miért jöttök fel és olvastok? magatoknak keresitek a "bajt", hogy aztán reklamálhassatok. vagy várjátok a spoilermentes "hű dejó rész volt" szöveget, hogy könnyebben nekivágjatok?

de krosz31 már az előző héten is leírta sima betűkkel a PROMO-t... el is küldték jó páran a kukiba...erre megint...
ezért nehogy már mi legyünk a hibásak, mert egyeseknek nem jut el az agyukig, hogy is kell használni ezt a topikot...
davi10-re nem tudok mérges lenni, hibázott, megesik az ilyen és ahogy kell bocsánatot kért és javította a hibáját, ennél többet ő nem tehetett, tényleg történnek néha ilyenek, de amikor valaki egymás utáni 2 héten is írogat sárgázás nélkül, először a promoból, most meg az új részről...

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2013.08.07. 01:06:37-kor.
madridista
a silány agyamig még mindig nem jut el... olvass ha kedved van hozzá, de ha látod hogy dexter...sárgázás...azt meg még beidézi valaki, hopp ott a veszély... akkor a bánatért se olvasom el

https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank