Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.07.26. 00:25:09

davi10 írta:Hát nekem Hank a favorit :D

Az eleje mondjuk fura volt, az első évad végéig nem igazán tudtam hova tenni a sorozatot, de rájöttem hogy ez bizony rohadt jó :D
Persze, nagyon eltalálták... mindenki író akar lenni innentől, nem hiába nőtt a magyar szakokra a jelentkezés :D :D :D

Nagyon jól nyomja a szerepet Duchovny, illetve szerintem nagyon eltalálták Natascha McElhone-t is, mármint nekem jólesik ránézni :D
Runkle meg... Runkle hihetetlen :D Mondanék egy jelenetet, csak nem tudom már melyik évadban volt, de mondok három szót abból szerintem ha már láttad, kitalálod:
kocsi, hátsó ülés, rádöbbenés :D
Na meg akkor még1:
iPhone alkalmazás, amire rögtön jön jelentkező.
:D
davi10
Llegenda del Barça

2013.07.25. 23:53:27

Hát nekem Hank a favorit :D

Az eleje mondjuk fura volt, az első évad végéig nem igazán tudtam hova tenni a sorozatot, de rájöttem hogy ez bizony rohadt jó :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Sanama
Llegenda del Barça

2013.07.25. 23:26:50

Gery0704 írta:1,5 hete kezdtem, 5. évad közepén tartok :D
Nyelvvizsgára készülök szóval jobbnak láttam feliratosan nézni de egy két alkalommal problémám volt a felirattal szóval pár részt láttam szinkronosan és azzal sem volt bajom. Hank tényleg nagyon el van találva.
Tegnap amikor befejeztem a 4. évadot nem is nagyon finálét láttam sokkal inkább egy uj kezdetet (főleg hogy megint előkerült az első részből az apáca) és ma láttam az 5. évadban hogy jól gondoltam volt egy kis időugrás. Nem számítottam rá hogy Ben le is lesz cserélve de annak örültem hogy legalább anyagilag rendbe fordult Hank és Runkle élete :D
Hatalmas sorozat, emlékszem én vizsgaidőszakban kezdtem el, és 2hét alatt végignéztem :D

Runkle a legnagyobb fazon!!! :D
Gery0704
Jugador del Barça

2013.07.25. 22:47:47

1,5 hete kezdtem, 5. évad közepén tartok :D
Nyelvvizsgára készülök szóval jobbnak láttam feliratosan nézni de egy két alkalommal problémám volt a felirattal szóval pár részt láttam szinkronosan és azzal sem volt bajom. Hank tényleg nagyon el van találva.
Tegnap amikor befejeztem a 4. évadot nem is nagyon finálét láttam sokkal inkább egy uj kezdetet (főleg hogy megint előkerült az első részből az apáca) és ma láttam az 5. évadban hogy jól gondoltam volt egy kis időugrás. Nem számítottam rá hogy Ben le is lesz cserélve de annak örültem hogy legalább anyagilag rendbe fordult Hank és Runkle élete :D
davi10
Llegenda del Barça

2013.07.25. 22:08:13

Gery0704 írta:Valaki nézi a Californicationt? :D
Persze!
Várom én is az új évadot, de magyarul sztem sokkal jobb. Epres Attilának ez a flegma, álmos "lusta" hangja nagyon átadja Hanket :D
Kép
Gery0704
Jugador del Barça

2013.07.25. 21:33:21

Valaki nézi a Californicationt? :D
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.07.25. 20:16:54

Dexter 1-3. évad

Na lepörgettem az első három évadot, és egyre inkább tetszik. Az első évadot még nem igazán tudtam hova tenni, de aztán egyre inkább magába szippantott Dex. Óriási fanatizmus még nem alakult ki, de ha ilyen ütemben nő az évadok minősége, akkor már csak idő kérdése.
Amit legjobban bírok, azok Dex fanyar megjegyzései, plusz a helyzetekből adódó irónia.

Dex: "Ramon most vesztette el két testvérét, és nem tudja kit kellene hibáztatnia ezért."

Rita: "Hát, semmiképpen sem téged!"

Dex: ...

:lol: :lol:

Kezdem is a 4. évadot, addig meg próbálom elkerülni itt a spoilereket. :lol:

Ha olyan internetes mém zuhatag lesz a 8. évad végénél, mint volt itt a GoT Red Wedding esetében, akkor fel sem jövök az oldalra inkább! :twisted:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
miihii
KHAL

2013.07.25. 19:49:16

Újabb szereplő csatlakozik a GoT 4. évadához. Indira Varma fogja játszani Homok Ellaria szerepét, aki pl a Róma c. sorozatból lehet ismert.

Kép
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Varatrix
Director del Fútbol

2013.07.23. 10:45:00

Batista- Töröld le azt az idióta vigyort az arcodról!
Quinn- Jó, csak sosem ötültem ennyire pozitív eredménynek.

:lol: Rég röhögtem ilyen jóízűet Dexteren.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
davi10
Llegenda del Barça

2013.07.22. 23:45:38

Sanama írta:
Masuka megtalálta a lányát :D :D :D ?? Hihetetlen milyen 15másodperceket írnak neki :D
Ja az is nagy volt, meg amikor mondják neki, hogy van itt 1 dögö csaj:
"Meglepettnek tűnsz. Miért? Mindíg visszajönnek! :D

Vince tényleg hatalmas forma, és valóban évről-évre kevesebb szerepet és humort kapott a karaktere, de ez a mai rész a régi időket idézi :D
Kép
TT
Capitá del Barça

2013.07.22. 23:34:38

dex
ott én sírtam, mikor mind a ketten nekiálltak röhögni :lol: :lol: amúgy sokkal több percet érdemelne masuka, 3. vagy 4. évad magasságában volt elfogadható a játékideje.

ezzel a résszel már kezd beindulni a sztori, a következő előzetes alapján is azt gondolom, hogy hasítás lesz vasárnap
Rinku
Director del Fútbol

2013.07.22. 23:32:59

Én szerintem elég világosan leírtam mindent, de akkor leírom újra és véglegesen. :) Nem, nem azzal van a gond, hogy valaki nem szereti meg, hanem az, hogy mielőtt valamit is bizonyíthatna a sorozat, félrelöki egy gyenge jelzővel. Túl keveset lát ahhoz belőle, hogy valós legyen a negatív bélyeg, amivel elássa magában. Mert ha valaki megnézi az 1. évadot, aztán mondjuk a 2. felét és azt mondja, ez nekem még mindig nem jön be, oké, persze, természetes, nekem sem tetszik minden. Csak a szerintem elhamarkodott ítéletek esetleg elrettenthetnek potenciális nézőket egy amúgy szerintem remek sorozattól, vagy akár a későbbi megkedveléstől, amiért megérte "végigszenvedni" az elejét. Én ennyit akartam kihozni belőle, se többet, se kevesebbet. :wink:

Stalkyard: Gilliganék értik a módit, nem kételkedem, hogy totál megdöbbenés lesz mindenhol majd, mert Aaron Paul (Jesse) nyilatkozta is, hogy az első néhány oldal után is látszódik már, hogy ez bizony nagyon jó lesz. :) Amit én eddig láttam a stábtól, semmi kétségem efelől, hogy ez így is fog töténni. :) Azért, ha valamelyik megvalósulna a kis totónkból, annak örülnénk. :D Vagy azt sem bánjuk, ha nem, csak legyen méltó végjáték! :P
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2013.07.22. 23:37:55-kor.
Football, bloody hell. /SAF/
Sanama
Llegenda del Barça

2013.07.22. 23:28:25

davi10 írta:Dexter

TUDTAM, hogy Deb majd megpróbálja megölni Dextert!
Na kíváncsian várom hogyan lesz tovább :D

A Cassonés feliraton beszartam ("Te is kiakadtál, amikor a csávó kibökte, hogy LaGuertát ki bökte ":D :D) szép magyar nyelv
És ez?

Masuka megtalálta a lányát :D :D :D ?? Hihetetlen milyen 15másodperceket írnak neki :D
davi10
Llegenda del Barça

2013.07.22. 23:26:27

Dexter

TUDTAM, hogy Deb majd megpróbálja megölni Dextert!
Na kíváncsian várom hogyan lesz tovább :D

A Cassonés feliraton beszartam ("Te is kiakadtál, amikor a csávó kibökte, hogy LaGuertát ki bökte ":D :D) szép magyar nyelv
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.07.22. 22:43:57

[quote="Rinku"][/quote]
Mindennel egyetértek, kivéve azzal, amit Mihii is írt, hogy kötelezően mindenkinek imádnia kell a BB-t. Azt is megértem, hogy kifogásolod, hogy a többi "sláger" sorozathoz képest sokkal több savat kap a BB, talán indokolatlanul, de el kell fogadni, hogy mindenkinek más az ízlése. Itt most egy olyan társaság jött össze, ahol a többségnek nem jön be, máshol nyilván másként van, amit a hatalmas nézettség és az IMDB 9.4 pont is igazol. A sorozatot ért kritikák jó részével én sem értek egyet, de elfogadom, hogy valakinek ez az álláspontja. Ettől a sorozat semmivel sem lesz kisebb az én szememben, sőt, all-time kedvencem lett, letaszítva a Walking Dead-et.

Engem pl. már a kezdet kezdetén ( konkrétan a pilot első 5 perce, a lakókocsis jelenettel ) beszippantott, bejött a sorozat lassabb tempója, a hétköznapi problémák, a földhözragadtság. Talán pont ezért is jött be a sorozat, mert "életszagú" volt. Aztán persze a későbbi évadokban megjött az akció és a pörgés is, hogy biztosan ne váljon unalmassá.. Plusz a karakterek számomra annyira átjöttek, annyira zseniálisan voltak megcsinálva, hogy minden apró-cseprő dolog érdekes volt. Számomra még Skyler karaktere sem volt idegesítő, mert átéreztem az ő helyzetét, hogy mi hajtja. ( Na jó, Marie már felb.szott egy párszor, ő más tészta :lol:) Mondanom sem kell, hogy a színészi játékok is fantasztikusak egytől-egyig. Plusz ami miatt kialakult a függőség, az a beteg jelenetek ( pl. az első évadból, mikor Jesse úgy döntött, hogy a kádban tüntet el sósavval egy hullát, aminek az lett az eredménye, hogy lyukas lett a padló az emeleten :lol:), humor és a betegesen jól fényképezett, remekül megrendezett jelenetek. Az összes sorozatot figyelembe véve itt éreztem leginkább, hogy egy hollywood-i film technikai igényességével vetekszik. Szóval nálam egyszerűen itt minden klappol.

Az 5. évad befejezését pedig piszkosul várom, és nem lennék meglepve, ha az általad várt dolgokból néhány megvalósulna a lezárást illetően. Persze remélem nem minden, mert akkor szépen elspoilerezted! :lol: :twisted:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Sanama
Llegenda del Barça

2013.07.22. 22:23:03

Drogot kicsit irigylem a puszi miatt :P
visca el barca
Presidente del Barça

2013.07.22. 22:21:39

megjött dexter, feliratok.info-n fenn van
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
miihii
KHAL

2013.07.22. 22:02:39

jenooo írta: Nekem erre van egy egyszerű magyarázatom:
Egyszerűen csak annyi, hogy görnyedt-hátú vénemberként senkinek sem jelent komolyabb fenyegetést. Többek között ezért is van még életben és maradt a tanács tagja több király alatt is.
Hát nem tudom mennyivel nagyobb játékerőt képvisel így :mrgreen: Se pénze, se emberei és még sárkányai sincsenek, uh a legveszélyesebb része a nyelve sztem. Ezért nem állítanák fel a cerkáját, h nekiálljon izmozni :D
jenooo
Madridista

2013.07.22. 21:26:45

miihii írta:7 infó, ami kiszivárgott a Comic Con-on 8)

Tényleg, az egyikről már akartam is írni korábban. Még az első évadban volt egy jelenet, amiben Pycelle kiegyenesedik és sokkal jobb formát mutat, mint amit tettet. Ez kimaradt a könyvekből, még csak utalás szinten sincs semmi. A sorozatban is csak ennyi volt és nem igazán értem, h ez miért volt fontos annyira, h beletették a sorozatba, hisz nem kezdtek vele semmit. Mondjuk túl sok mindenre nem alkalmas egy ilyen "skill", de azt hittem, h van v lesz vmi jelentősége. Bár még nincs vége a GoT-nak, uh bármi lehet... :D A végén puszta kézzel tépi le Dany sárkányainak fejét és ő lesz a KiráJ :mrgreen:
Nekem erre van egy egyszerű magyarázatom:
Egyszerűen csak annyi, hogy görnyedt-hátú vénemberként senkinek sem jelent komolyabb fenyegetést. Többek között ezért is van még életben és maradt a tanács tagja több király alatt is.
miihii
KHAL

2013.07.22. 21:02:12

7 infó, ami kiszivárgott a Comic Con-on 8)

Tényleg, az egyikről már akartam is írni korábban. Még az első évadban volt egy jelenet, amiben Pycelle kiegyenesedik és sokkal jobb formát mutat, mint amit tettet. Ez kimaradt a könyvekből, még csak utalás szinten sincs semmi. A sorozatban is csak ennyi volt és nem igazán értem, h ez miért volt fontos annyira, h beletették a sorozatba, hisz nem kezdtek vele semmit. Mondjuk túl sok mindenre nem alkalmas egy ilyen "skill", de azt hittem, h van v lesz vmi jelentősége. Bár még nincs vége a GoT-nak, uh bármi lehet... :D A végén puszta kézzel tépi le Dany sárkányainak fejét és ő lesz a KiráJ :mrgreen:
miihii
KHAL

2013.07.21. 22:47:16

Rinku írta:Csakis a türelmetlen, első évad félbehagyása és az egész sorozat lehúzása ezzel az, ami böki az ember szemét.
Szépen levezetted és érvekkel, hasonlításokkal alátámasztottad, csak az az egy dolog maradt le (a nyitó szavak ízlések és pofonokon kívül), h nem biztos, h mindenkinek be kell jönnie, mert neked tetszik és 9.4-es az IMDB-n ;)

Azért is írok, mert a felemlegetett Dex és GoT megy nálam, a BB meg lefőtt elég hamar. Mert egyszerűen se túlságosan érdekesnek nem tűnt, se nem fogott meg semmivel. Akkor miért kellene erőltetni? Nem begyere és kész. Ha ez neked személyes sérelem, hát...
De pl a Dex az első évad alatt simán megvett. A GoT kis túlzással az első rész után magával ragadott a hangulatával, ilyenek. A BB-t meg elküzdöttem majdnem az első évad végéig, de egyszerűen semmi ingerem nem volt már a befejezéséhez. Nemhogy végignézni, mert majd a 3. vagy a 4. évad mekkora lesz. Sztem el tudja dönteni mindenki, h mennyire fogja meg egy sorozat. Ha meg nem tetszik, akkor miért mondja h hú de jó!?

No offense, de gondoltam leírok egy példát, ha már így meg vagy bántva és nem érted ez hogy lehet. Hát így :D

Én is ajánlottam már a GoT témát másoknak, volt köztük olyan, aki szintén nem jutott túl az első évadon. De mégsem osztottam le, h de hülye vagy, mert szerintem hatalmas meg 9.4-es IMDB-n, szal szeresd :D Ízlések és pofonok ;)

És miután pont a GoT az ékes példa, h nem feltétlenül kell folyamat akciózni meg ilyenek azért, h szeretni lehessen egy sorozatot, így ez az elmélet meg is borult :P Szerintem csak simán fogadd el, h nem mindenkinek fog tetszeni az, ami számodra kivételesen jó és akkor nem kell ennyire mérgelődnöd majd ;)
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.07.21. 22:35:41

Korai messzemenő következtetéseket levonni, de azt kell, h mondjam eddig kellemes meglepetés a HIMYM 8. évadja.
Csak 5 rész ment le, elsö xhar vt, de többi azóta jóra sikeredett, nem hittem vna. Kellemes csalódásban volt részem, egyelőre megérte elkezdeni.
Remélem tartja ezt a szintet, mert akkor hosszú idő után egy egész korrekt, sőtmitöbb, nem csak korrekt, hanem jó évad is kisülhet belőle !
Aki szerint rosszab lesz, az ne válaszoljon a hszre, ne törje le a lelkesedésem. Köszi ! :D
Rinku
Director del Fútbol

2013.07.21. 21:43:21

Nyilván ízlések és pofok, de a BrBa szerintem egy remek sorozat és kevés ilyet tudok mondani, ami ennyire tetszik. Én élveztem már az első évadot is, a tudatlan kezdést, hogy na hogy legyen akkor, mint csináljuk, a kezdeti szárnypróbálgatásokat, ahogy töketlenkednek a sivatag közepén és félnek, hogy le ne leplezzék őket, majd jön a tök kezdő terítés és szépen a biznisz elindítása. Mert így kell kezdeni egy sorozatot, apránként haladni, a sietségből jó még nem sült ki. Aztán ahogy félnek Tucótól majd az egész Carteltől, ahogy beugrik Gus a gépbe és kinövi a sorozat legf.szább karakterévé magát - nálam mindenképpen és óriási a tiszteletem és a csodálatom felé, mert nagyon jó karakter és végtelenül intelligens -, és ahogy Walter egy ijjedős, rutintalan kezdőből egy hidegvérű gyilkológéppé, s egy drogmágnássá válik. És akkor nem szóltam Jessie-ről, Mike-ról, "Better Call Saul"-ról, Hankről, a többiekről. Jó színészek, jó karakterek, jó történetvezetés. Vannak kevésbé szerethető elemek, mint Marie és Skyler, sok unalmas és semmitmondó pillanat fűződik hozzájuk, de kellenek a nagy egész szempontjából.

Nagy baj szerintem a telhetetlenség, hogy sokan egyből várnak akcióra, vagy nem is tudom milyen igényeik vannak, de amikor meg érdemi történik, a legtöbb ember baromi szőrszálhasogató. Végtelen igények, végtelen igények everywhere... A Trónok harca sem akkora durranás, mint ahogy azt sokan leírják, de a történet egésze szempontjából nézi mindenki és úgy bizony virít a 9 és a 10 pont. A BB-t néhány rész után, mindenféle tapasztalás nélkül több ember is a szrba sem nézi, ami bántó, de ugyanakkor annyira mégsem foglalkoztat, mert én tisztában vagyok a sorozat kvalitásaival, nem szabad lenézni ezt egyáltalán. Hogy hogy lehet egy-két rész után kijelenteni, hogy ez bizony rohadt gyenge, ezt nem tudom és nem is fogom megérteni. Van, hogy nem tetszik az alapsztori az embernek, de miután alapvetően spoilerezés nélkül is fel lehet vázolni, hogy miről szól, utána meg, hogy szinte mindenki rajong érte, el kellene gondolkodni, hogy talán mégis elhamarkodott az az ítélet, vagy akkora az étvágy, amit semmi nem tud jól lakatni.

Minden felvezetés nélkül nyíljon az univerzum és csapkodjanak a villámok. Vannak elemek, amikben fejlődhetne és fejlődnie kellene a sorozatnak, de összességében 8.5 pontot legalább megér, ha a fő szálra, az idő múlásával kapcsolatos történésekre és a főszereplők fejlődésére, sorozatdinamikára gondolunk. Gondolom nem azért ül le valaki sorozatot nézni ekkora ajánlások mellett, mert nem érdekelné. Akkor pár rész után hogy tud felállni mellőle, totál elbagatellizálva és elsüllyesztve azt, amikor a lényeget nem is látta? Fogalmam sincs. Trónok harcára visszatérve, biztos mindenki szívélyesen nézte, ahogy Sam rakosgatja a tüzet, vagy ahogy Jon tökölészik északon a vörös hajú csajjal, vagy hogy Daenerys hogy nem nyújt már megint valami értékelhetőt a cickóvillantáson kívül - és csakis azért tud érdekeli az ő szála, mert egy gyönyörű nő, amúgy már rohadtul unom. Mégis szereti szinte mindenki. Pedig nem ezekért a pillanatokért, mert ilyenek mindenhol vannak. A BrBa-n is akadnak momentumok, ami az ember kedvét tudja szegni, de összességében mégis rengeteg pozitív visszhangot olvasok. A Dexter is sokszor rohadt idegesítő volt, mégis szeretem és mégis van itt is egy tábora. Sokan túl könnyen feladják, sok jóról maradhatnak le, de persze mindenki azt csinál, amit akar, csak ennyi tapasztalattal a sorozatról elég illetlennek érzem az írásokat.

Korábban lehet leírtam már egy kommentben, nem tudom, nem emlékszem rá, de egy kicsit spoileresen leírom, hogy a baráti körrel mi hogy gondoltuk ki a befejezést:
Walt: az 5. évad ugye úgy kezdődik, hogy hajjal, szakállal ül és rohadtul morcos. Látszik, hogy kigyógyult ugyan a rákból, de hogy közben mindent el is veszített. Azért kezdte, hogy a családjának jó legyen, hogy meg legyen az anyagi fedezet a jövőre, most megsemmisült az egész. Mármint a család. Egyedül van.
Jesse: életfogytiglan börtön, Hank el fogja kapni.
Skyler: öngyilkos lesz, nem fogja bírni a terhet és a megaláztatást, és a börtönt sem, miután kiderül, hogy társtettes Walt vállalkozzásaiban, amik meg ugye a meth-ből épültek. Plusz Marie halála is rádob egy lapáttal, lentebb az indoklás.
Walter Jr.: a való életben is fogyatékos szerencsétlen srác, itt a sorozatban úgy gondoljuk erre fog tetőzni az, hogy beleőrül az igazságra az apjáról és az anyja öngyilkosságába. Nemcsak fizikailag lesz nyomorék innentől, hanem mentálisan is, életfogytiglan elmegyógyintézet és gumiszoba.
Marie: meg fog halni a hajsza közben valahogy, vagy Walter öli meg, vagy valaki más, de halott lesz a szálak lezárásánál.
Hank: elkapja Jesset, Waltert nem fogja, vagy fogalmunk sincs, hogy mi lesz, vannak ötletek, de Walt végül meglép. Felneveli a kislányt, aki most csecsemő és egyben az unokahúga(?).

Így gondoljuk, hogy így lesz. De ha mégsem, legalább ekkora horderejűre azért számít mindenki. Nem érhet véget halál, dráma és totális káosz nélkül. De szerintem, aki szereti a sorozatot, az tudja miért mondom, hogy van akkora nívója, hogy ez így legyen.

A 9,4 imdb-n nem véletlen. De az, hogy valaki tök türelmetlenül várja a 4. rész után a megváltást, azt komolytalannak érzem. De aki meg a 2. évad után sem érez semmit vele kapcsolatban, az tényleg hagyja, annak mindegy. Nem tudom, hogy mi és miért nem jön át neki, de semmi gond, megesik. Csakis a türelmetlen, első évad félbehagyása és az egész sorozat lehúzása ezzel az, ami böki az ember szemét.
Football, bloody hell. /SAF/
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.07.20. 17:05:50

Sanama írta:Breaking Bad 3.évad
Én is most néztem meg az egész sorozatot, és szerintem a harmadik évad volt a legjobb. Ha ez nem jött át, akkor az ötödik szenvedés lesz, bár lehet, hogy a legbetegebb évad lesz, ha ezen a vonalon mennek, és az talán tetszhet. A negyedik meg a legpörgősebb, de akkor is a három a best. A harmadik évadban kérte a sorozat, hogy nézd-nézd a részeket, nem is lehetett abbahagyni. De utána már elment a lendület. Ahhoz képest, hogy a 4 + fél évadot egy hét alatt megnéztem, az 5-dik már napi kettő, néha egy rész volt, de talán volt olyan, hogy egy se. :)
Lényegében ez a sorozat 5 teljesen különböző stílusú évadot hoz le.
gergo9
Director del Fútbol

2013.07.20. 16:50:30

Én is elkezdtem megint a BB-t nemrég 7részig jutottam kb , de inkább a meleg sör.
Illetve belekezdtem az amcsi modern Sherlockba(Elementary) hát a brit sorozat után valami Asylum-os remakenek tűnik de egyszer nézhető.
Válasz küldése