Sorozatok & TV-műsorok
dex
Szerintem teljesen más vége lesz, viszont az tényleg érdekes, amit valaki írt a múltkor, hogy már az évad 1/4-e lement, a "főellenséget" viszont még most sem láttuk. Ilyen azért nem fordult még elő.
Szerintem teljesen más vége lesz, viszont az tényleg érdekes, amit valaki írt a múltkor, hogy már az évad 1/4-e lement, a "főellenséget" viszont még most sem láttuk. Ilyen azért nem fordult még elő.
- Deus
- Boixos Nois
Köszöntem szépen! Meg is néztem!miihii írta:Dex 8×03 sub:
http://www.opensubtitles.org/hu/subtitl ... -morgan-hu
Na skacok!
10000% -ban biztos vagyok benne, hogy az lesz a vége amit leírtam korábban:
A rejtélyes sorozatgyilkos megmurdeli majd Deb -et, hiszen most már a Vogel és Deb szál összefutott ebben az epizódban. Nem nehéz elképzelni, hogy a sorozatgyilkos azzal fogja zaklatni Vogel -t, hogy megöli az egyik páciensét (azaz Deb -et, nem véletlenül (plusz előbb utóbb rá fog jönni, hogy Dex húga a Deb)) és elküldi neki az agydarabot. Ezzel a Deb szál letudva.
Emiatt Dex befog golyózni, mivel elveszítette azt akit legjobban szeretett --> düh roham miatt hibázni fog --> lebukik.
Vogel közreműködésével Dex -et (hogy megmentse a halálbüntetéstől) bezárják a veszélyes emberek elmegyógyintézetébe.
The End

- miihii
- KHAL
Dex 8×03 sub:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Angol van hosszupuskan, teljesen ertheto szerintem.Mihu írta:Valaki tud adni feliratot Dexhez?
Magyart meg nem lattam.
- lui1698
- Llegenda del Barça
GoT

Amit viszont még bennem megmaradt az a dobozba zárt varázsló, na rá pl. kíváncsi leszek, hogy mikor húzza elő Tyrion.
Olyan ez a sorozat, mint Porto szurkolónak lenni. Van kedvenced? Jövőre nézhetsz újat magadnak.
Nem tudom, szerintem elég sejthető volt, hogy Tyrion nem fogja elkapni a kislányt, úgy lett felvezetve eleve az egész. Rendes gyerek ő, csak hát a papáékat nem igazán csipázza.Sanama írta:A Sansás szál szerintem meg azért zseniális, és volt rám nagy hatással, mert szerencsétlen Sansa, se apja, az anyjától-testvéreitől elválasztva, már várja, hogy szabadulhasson, ufye Joffreynak már nem kell, erre egy újabb "csapás" éri, hogy a birodalom legundoritóbb férfihez kell hozzámennie, miközben heteket ábrándozott Lorasról, és hogy milyen jó lesz vele, sőt már az 1.évadban is az odadobott rózsától elolvadt... Ezek után egyik nap kopogtat a törpe, hogy a férjed leszek, sőt még gyerek is kell. A másik oldala meg, hogy talán a "legkedvesebb" bánásmódot épp attól a törpétől kapja, akitől még talán Joffreynál is jobban undorodik.
Nos, nekem ezért volt WTF

Amit viszont még bennem megmaradt az a dobozba zárt varázsló, na rá pl. kíváncsi leszek, hogy mikor húzza elő Tyrion.
Olyan ez a sorozat, mint Porto szurkolónak lenni. Van kedvenced? Jövőre nézhetsz újat magadnak.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
GOT
Mondjuk én olvastam is a könyvet, lehet azért, az ottani leírás miatt hagytak ezek bennem sokkal mélyebb nyomot.
A red weddinget én is ellőttem magamnak korábban, de mikor megtudtam akkor is csak néztem magam elé, sőt mikor olvastam, akkor is, de még mikor láttam akkor is...
A Sansás szál szerintem meg azért zseniális, és volt rám nagy hatással, mert szerencsétlen Sansa, se apja, az anyjától-testvéreitől elválasztva, már várja, hogy szabadulhasson, ufye Joffreynak már nem kell, erre egy újabb "csapás" éri, hogy a birodalom legundoritóbb férfihez kell hozzámennie, miközben heteket ábrándozott Lorasról, és hogy milyen jó lesz vele, sőt már az 1.évadban is az odadobott rózsától elolvadt... Ezek után egyik nap kopogtat a törpe, hogy a férjed leszek, sőt még gyerek is kell. A másik oldala meg, hogy talán a "legkedvesebb" bánásmódot épp attól a törpétől kapja, akitől még talán Joffreynál is jobban undorodik.
Mondjuk én olvastam is a könyvet, lehet azért, az ottani leírás miatt hagytak ezek bennem sokkal mélyebb nyomot.
A red weddinget én is ellőttem magamnak korábban, de mikor megtudtam akkor is csak néztem magam elé, sőt mikor olvastam, akkor is, de még mikor láttam akkor is...
A Sansás szál szerintem meg azért zseniális, és volt rám nagy hatással, mert szerencsétlen Sansa, se apja, az anyjától-testvéreitől elválasztva, már várja, hogy szabadulhasson, ufye Joffreynak már nem kell, erre egy újabb "csapás" éri, hogy a birodalom legundoritóbb férfihez kell hozzámennie, miközben heteket ábrándozott Lorasról, és hogy milyen jó lesz vele, sőt már az 1.évadban is az odadobott rózsától elolvadt... Ezek után egyik nap kopogtat a törpe, hogy a férjed leszek, sőt még gyerek is kell. A másik oldala meg, hogy talán a "legkedvesebb" bánásmódot épp attól a törpétől kapja, akitől még talán Joffreynál is jobban undorodik.
- miihii
- KHAL
Igazából pont attól wtf jelenetek ezek, mert egyrészt az adott pillanatban is sokkol az esetlegesen váratlan fordulattal, másrészt a hosszabb távon kifejtett hatása miatt, ami még nem tudható pontosan, de sejthető.lui1698 írta:GoTSanama írta:GoT
Neked úgy látom semmi nem azVégülis, hogy egyik pillanatról a másikra a Fal parancsnok nélkül marad, az nem az
Edzett vagyok én ahhoz, hogy mindenen wtf-oljak.![]()
Amúgy írtam, hogy Jamie keze az volt, és a 9. rész is lett volna, ha nem lövik le a poént jó előre a neten, így sajna csak egy baromi jóra sikerült rész lett, az űberkirály helyett.
Amúgy ami még nekem tetszett, az a bimbó metszés volt, ill. ahogy írtam Daenerys-szál szinte összes jelenete.
Ez a parancsnok halála engem annyira nem hatott meg, eleve az egész banda nem igazán tud érdekelni, sőt a dagadt gyerek talán a legirritálóbb karakter számomra az egész sorozatban. Amúgy is, egyelőre semmi jelentősége nem volt annak, hogy a fal parancsnok nélkül maradt, azon kívül, hogy egy csapat átjutott, mert ugye a mások még mindig csak jönnek. Valahol, valamikor. (tudom, ez utólagos okoskodás már)
Nekem túl sok volt az évadban az üres jelenet, a feleslegesnek tűnő duma, ami egyelőre nem úgy tűnik, hogy jelentőséggel bírt, aztán lehet, hogy a 4. után más lesz a véleményem, de egyelőre így gondolom. Magához a sorozathoz képest, nekem közepes (erős közepes).
Pl.:
Jamie keze: a nagy, rettenthetetlen harcos, apuci kedvence mit kezd vajon a fő skillje nélkül? Elég komoly szereplő ahhoz, h így kiheréljék, aztán mégis.
Vén Medve: a Falat támadják a vadak és jönnek a Mások, tehát két tűz közé kerülhetnek, ráadásul vezető nélkül...
De pl az előzmények tükrében végülis a Sansa-Tyrion és a Cersei-Loras frigy is meglepő csavar, tudva mennyire szépen egyengették stikában a Sansa-Loras párosítást és annak jelentőségét. Sansa Észak kulcsa, így nem mindegy, h Égikert vagy Lannister oldalon lesz végül, a balansz erősen változik a két verzióval. Uh itt is egyrészt az előzetes szervezkedés (és h Sansa végre megszabadul Királyvár fogságából) keresztbehúzásával, másrészt az erőviszonyok alakulása miatt érdekes dolog ez.
De így van több tényező is, aminek hosszabb távon lesz, lehet jelentősége igazán.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- lui1698
- Llegenda del Barça
GoTSanama írta:GoT
Neked úgy látom semmi nem azVégülis, hogy egyik pillanatról a másikra a Fal parancsnok nélkül marad, az nem az
Edzett vagyok én ahhoz, hogy mindenen wtf-oljak.

Amúgy írtam, hogy Jamie keze az volt, és a 9. rész is lett volna, ha nem lövik le a poént jó előre a neten, így sajna csak egy baromi jóra sikerült rész lett, az űberkirály helyett.
Amúgy ami még nekem tetszett, az a bimbó metszés volt, ill. ahogy írtam Daenerys-szál szinte összes jelenete.
Ez a parancsnok halála engem annyira nem hatott meg, eleve az egész banda nem igazán tud érdekelni, sőt a dagadt gyerek talán a legirritálóbb karakter számomra az egész sorozatban. Amúgy is, egyelőre semmi jelentősége nem volt annak, hogy a fal parancsnok nélkül maradt, azon kívül, hogy egy csapat átjutott, mert ugye a mások még mindig csak jönnek. Valahol, valamikor. (tudom, ez utólagos okoskodás már)
Nekem túl sok volt az évadban az üres jelenet, a feleslegesnek tűnő duma, ami egyelőre nem úgy tűnik, hogy jelentőséggel bírt, aztán lehet, hogy a 4. után más lesz a véleményem, de egyelőre így gondolom. Magához a sorozathoz képest, nekem közepes (erős közepes).

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Aki szereti az a minőségi brit sorozatokat az gyorsan essen neki a Luthernek. Majdnem Sherlock szint. Idris Elba pedig nagyon ott van a szeren.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
dexter új rész
Ez kicsit langyos volt az első 2 rész után.
Vogellel lesznek itt még bajok... Ez a Joey meg... Szerelmes még drága Debrába biztos, azért nem gyanakszik.
Neked úgy látom semmi nem az
Végülis, hogy egyik pillanatról a másikra a Fal parancsnok nélkül marad, az nem az 
Ez kicsit langyos volt az első 2 rész után.
Vogellel lesznek itt még bajok... Ez a Joey meg... Szerelmes még drága Debrába biztos, azért nem gyanakszik.
GoTJa, így rendben van akkor. Sokan vannak, na. (ez pl. nekem pont nem volt egy nagy wtf)
Neked úgy látom semmi nem az

- lui1698
- Llegenda del Barça
Ja, így rendben van akkor. Sokan vannak, na.Varatrix írta:Nem Jorah Mormont, hanem Jeor Mormont a varjak kapitánya.

- h3x0r
- Madridista
En 16 reszig jutottam, de hasonlo a velemenyem rola. Keves benne a jo poen, minden resz ugyan arrol szol, ennel sokkal jobb sorozatok is vannak.sjd írta:8 részt letudtam a My Name Is Earl-ből, de valahogy még mindig nem fogott meg, nevetni talán 2-3szor ha nevettem összesen alatta. Részemről ez szerintem ennyi volt.

8 részt letudtam a My Name Is Earl-ből, de valahogy még mindig nem fogott meg, nevetni talán 2-3szor ha nevettem összesen alatta. Részemről ez szerintem ennyi volt.
- Deus
- Boixos Nois
No, miután megnéztem a Dexter második epizódját, körvonalazódik bennem a lehetséges végkifejlet:
Mivel Deb már nem lesz olyan mint a régi Deb, ezért az írók megmurdeli Debet a rejtélyes sorozatgyilkos által, s majd ezután Dexter elkapja a sorozatgyilkost. Ezután Dex feladja önmagát a rendőrségnek, mert nem tudja folytatni az egészet, bűntudat, stb. Kivégzés: Méreginjekció.
Ami a Vogel -t illeti, két lehetséges dolog van: 1. Őt is megmurdeli a sorozatgyilkos. 2. Vagy végignézi a Dex kivégzését az üvegen keresztül. Majd könyvet ír a Dexterhez hasonló pszichopatákról.
Happy end kizárva.
Mivel Deb már nem lesz olyan mint a régi Deb, ezért az írók megmurdeli Debet a rejtélyes sorozatgyilkos által, s majd ezután Dexter elkapja a sorozatgyilkost. Ezután Dex feladja önmagát a rendőrségnek, mert nem tudja folytatni az egészet, bűntudat, stb. Kivégzés: Méreginjekció.
Ami a Vogel -t illeti, két lehetséges dolog van: 1. Őt is megmurdeli a sorozatgyilkos. 2. Vagy végignézi a Dex kivégzését az üvegen keresztül. Majd könyvet ír a Dexterhez hasonló pszichopatákról.
Happy end kizárva.

Végignézem mostmár, arra is írtam, hogy szerencse, hogy csak 12 rész 1 évad, mert ha 22 lenne, nem hiszem, hogy bevállalnám, vagy akár hogy eljutottam volna eddig is vele. 

Továbbra sem tudom jobban magyarázni, hogy mitől nagy a sorozat. Sajnálom, ha nem tetszik, pedig a 9,4 ha nem is teljesen jogos, de egy 8,5 mindenképpen. Én azért javaslom, hogy akármennyire is ellenzed, nézd meg a 4. évadot még. Ha az után is ugyanez az álláspontod, akkor végképp hagyd abba, de ha már idáig eljutottál, nézd végig a 4-t, lehet, hogy változik majd a véleményed, mert a 4. a legjobb évad.Sanama írta:Ez a Breaking Bad nem az én sorozatom úgy látszik. Nézegetem a 3ik évadot, teszem hozzá, annyira nem(egyáltalán) nem hengerel le még most sem.
De nézem nézem, és akkor jön a 10. rész, a LÉGY.
Most ez komoly? Kérdezem a készítőket, ez mi?? 40percig kell nézni, hogy Walt egy legyet keres a laborban? Agyamat eldobom...Pedig már kezdtem hozzászokni a tempóhoz meg minden, erre benyomnak egy ilyen részt.
Ettől függetlenül megnézem mostmár, mert 3rész van hátra, meg 12részesek az évadok, szóval még le is lehet darálni sérülés nélkül, de az biztos, hogy ha 22részesek lennének már rég kasza lett volna.
Még most sem értem a 9,4et IMDB-n.

Mondjuk a légy az nálam is wtf volt. Azért szerintem egy darab nem veri tönkre az egész labort.
Football, bloody hell. /SAF/
Ez a Breaking Bad nem az én sorozatom úgy látszik. Nézegetem a 3ik évadot, teszem hozzá, annyira nem(egyáltalán) nem hengerel le még most sem.
Most ez komoly? Kérdezem a készítőket, ez mi?? 40percig kell nézni, hogy Walt egy legyet keres a laborban? Agyamat eldobom...Pedig már kezdtem hozzászokni a tempóhoz meg minden, erre benyomnak egy ilyen részt.
Ettől függetlenül megnézem mostmár, mert 3rész van hátra, meg 12részesek az évadok, szóval még le is lehet darálni sérülés nélkül, de az biztos, hogy ha 22részesek lennének már rég kasza lett volna.
Pár info a Walking Dead negyedik évadáról
(Szerintem alapvetően spoilermentes, de azért a fő irányok benne vannak, szóval csak saját felelősségre)
(Szerintem alapvetően spoilermentes, de azért a fő irányok benne vannak, szóval csak saját felelősségre)
- Varatrix
- Director del Fútbol
Nem Jorah Mormont, hanem Jeor Mormont a varjak kapitánya.lui1698 írta:Mormont halála meg kimaradt nekem, még az uccsó' résznél is ott sasolja Daenerys-t, szóval ezt, hogy érted?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- lui1698
- Llegenda del Barça
Tyyrion és Sansa mitől wtf? Jamie keze oké. Mormont halála meg kimaradt nekem, még az uccsó' résznél is ott sasolja Daenerys-t, szóval ezt, hogy érted?Sanama írta:a 3. könyvet ketté kellett venniük, tehát a könyv vége nincs benne, ami az egyik legjobb szerintem. Szóval a 2ik évaddal ne is hasonlítsd össze, mert az egy teljes könyvet dolgozott fel, ez pedig nem.lui1698 írta:GoT S3
Egy jó közepesnél nem volt jobb az egész, a zárásnál meg majdnem elröhögtem magam. Ua., mint az előzőnél.
Részek felében nem igazán történt olyan dolog amire úgy azt mondtam volna, hogy na ez igen. Csak ment a pofázás.
Nekem csalódás volt, főleg az előző zárása után.
Az évad 9.része meg azért szerintem az eddigi legnagyobb wtf volt, szóval nem olyan rossz az...
Sőt azt se mondd,hogy pl. Jaime keze nem wtf, Mormont halála nem wtf...Tyyrion és Sansa nem wtf.
Tény,hogy úgy összességében szerintem is gyenge volt az évad a előzőekhez képest, de annyira azért nem, hogy egy közepesnek ítéljük.
9. rész tényleg nagyon jó volt, de mivel anno mikor eredeti nyelven kijött az a rész széjjel lett spoilerezve a fórumtól kezdve a fészbukkon át az egész telibevert internet, így aztán nem volt túl nagy meglepetés. (red wedding mémek)
És, ha már írtam Daenerys-t, remélem a 4. évadban több szerep jut neki, mert olyan pontenciál van az ő szálában, mint az állat. Sárkányok, hadsereg, mellek, szemöldök.

Falling Skies s03e06 megint egy ultragagyi epizód volt...
De úgyis az lesz, mint mondjuk a Lost záróepizódjánál, hogy mindenki meg fogja találni az okot, amiért utálhatja.
Szerintem szomorú lenne, ha így előre meg lehetne határozni, hogy hogyan érjen véget, szerintem a téma komolysága egyáltalán nem határozza meg, hogy hogyan fejeződjön be. El tudok képzelni olyan verziót, ahol a halál jönne ki nagyon hülyén, és inkább "a boldogan éltek, amíg meg nem haltak" lenne természetesebb. Az viszont tény, hogy ebből a verzióból nagyon kevés van, és inkább fordítva lenne valószínűsíthető.Varatrix írta: Dexter
Ezen rengeteget gondolkoztam, ha ebből ilyen módon kihoznak egy happy endet, akkor én letagadom hogy néztem. Szóval szerintem egy ennyire komoly téma/ sorozat nem érdemel "boldogan élt míg meg nem..." jellegű véget. A börtön is kicsit snassz az ő esetében. Már látott ilyen kép napvilágot, de előtte is gondoltam rá, hogy jó lenne ha Deb megölné Dexit. Viszont azt kell hogy mondjam nálam csak így érhetne véget a sorozat hogy meghal. Vagy lepjenek meg teljesen mással...
De úgyis az lesz, mint mondjuk a Lost záróepizódjánál, hogy mindenki meg fogja találni az okot, amiért utálhatja.
dexdexdex
akkor tikkelt nagyot az állam, mikor Laguerta cuccai ott voltak bedobozolva Batistánál, és arrébb dobta a GPS-koordinátákat (vagy valami lap vagy nem tudom mi volt már az, de a lényeg, hogy elindult volna a lejtőn a tesópár, ha az a lap nem felejtődik el). mellesleg tuti van valami keverés azzal a hanna csajjal, aki kiszabadult a börtönből a 7. évad végén.Sanama írta:Én is azt hittem, hogy nyomozás lesz LaGuerta után, és szépen rájönnek,hogy Debra+Dex, és leesik mindenkinek,hogy Dexter miket csinált,stb.
Ehelyett LaGuerta után semmi, meghalt, engedjük el.
https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
a 3. könyvet ketté kellett venniük, tehát a könyv vége nincs benne, ami az egyik legjobb szerintem. Szóval a 2ik évaddal ne is hasonlítsd össze, mert az egy teljes könyvet dolgozott fel, ez pedig nem.lui1698 írta:GoT S3
Egy jó közepesnél nem volt jobb az egész, a zárásnál meg majdnem elröhögtem magam. Ua., mint az előzőnél.
Részek felében nem igazán történt olyan dolog amire úgy azt mondtam volna, hogy na ez igen. Csak ment a pofázás.
Nekem csalódás volt, főleg az előző zárása után.
Az évad 9.része meg azért szerintem az eddigi legnagyobb wtf volt, szóval nem olyan rossz az...
Sőt azt se mondd,hogy pl. Jaime keze nem wtf, Mormont halála nem wtf...Tyyrion és Sansa nem wtf.
Tény,hogy úgy összességében szerintem is gyenge volt az évad a előzőekhez képest, de annyira azért nem, hogy egy közepesnek ítéljük.
Ezzel nagyon egyetértek...És nem is tetszik.visca el barca írta:dex0802
én sajna azt hittem h az uccsó évad arrol fog szolni, hogy lázasan üldözik a morgan csaladot, miközben halomra gyilkolnak mindenkit. e helyett jött egy olyan évad mint az összes többi... akár az első is lehetne, annyira nem épít az előzményekre...
Én is azt hittem, hogy nyomozás lesz LaGuerta után, és szépen rájönnek,hogy Debra+Dex, és leesik mindenkinek,hogy Dexter miket csinált,stb.
Ehelyett LaGuerta után semmi, meghalt, engedjük el.
Az új szál nekem meg annyira nem tetszik, akkor már sokkal inkább hegyezzék ki Debrára.
A végére meg mindenképp halált várok, már csak a módja nem egyértelmű, nekem inkább azt csinálják meg nagyon keményre, mint pl. a Red Weddinget GOT-ban!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2013.07.11. 23:49:57-kor.