Sanama írta:Ez a Breaking Bad nem az én sorozatom úgy látszik. Nézegetem a 3ik évadot, teszem hozzá, annyira nem(egyáltalán) nem hengerel le még most sem.
De nézem nézem, és akkor jön a 10. rész, a LÉGY.
Most ez komoly? Kérdezem a készítőket, ez mi?? 40percig kell nézni, hogy Walt egy legyet keres a laborban? Agyamat eldobom...Pedig már kezdtem hozzászokni a tempóhoz meg minden, erre benyomnak egy ilyen részt.
Ettől függetlenül megnézem mostmár, mert 3rész van hátra, meg 12részesek az évadok, szóval még le is lehet darálni sérülés nélkül, de az biztos, hogy ha 22részesek lennének már rég kasza lett volna.
Még most sem értem a 9,4et IMDB-n.
Továbbra sem tudom jobban magyarázni, hogy mitől nagy a sorozat. Sajnálom, ha nem tetszik, pedig a 9,4 ha nem is teljesen jogos, de egy 8,5 mindenképpen. Én azért javaslom, hogy akármennyire is ellenzed, nézd meg a 4. évadot még. Ha az után is ugyanez az álláspontod, akkor végképp hagyd abba, de ha már idáig eljutottál, nézd végig a 4-t, lehet, hogy változik majd a véleményed, mert a 4. a legjobb évad.
Mondjuk a légy az nálam is wtf volt. Azért szerintem egy darab nem veri tönkre az egész labort.