Az Xbox One S az valóban a vékonyabb Xbox One, míg az Xbox One X pedig a legújabb kiadása az Xboxnak. Generációváltás nincs szó, szóval nem fog érkezni X-re exkluzív cím.
Xbox One S-ről váltani szinte teljesen értelmetlen, míg ha nek rendelkezik az ember ilyen konzollal, akkor érdemes venni.
Vagyis érdemes lenne, ha kb hasonló árban lennének. Nekem szerencsém volt, én Svájcban vettem az én One S-em (akkor 48 ezer Ft volt, de azóta három barátomnak is hoztam 53 ezer Ft-ért).
Ezt csak azért mondom, ha van ott dolgozó ismerős, akkor érdemes hozatni

(én már sajna nem tudok)
Itthon egyébként még év elején is 100 körül volt az S, most ezek az árak nagyon jók, ennyiért érdemes megvenni.
Aki boxot akar venni, érdemes plusz költségként belekalkulálni, hogy egy éves Gold előfizetés kb 13 ezer Ft + EA Acces éves előfizetés (amiben rengeteg játékot lehet játszani, kvázi ez egy bérleti szerződés egy évre (Battlefield 1,FIFA széria, elvileg vb után kerül bele a 18, NFS és még sokan mások)) 5500 Ft. Enélkül én nem is használnám.
Viszont van benne egy nagyon jó funkció, amit én is előszeretettel használok. Az pedig a Home. Ez azt jelenti, hogy egyik barátommal megosztom az előfizetést és a játékokat, így kvázi minden a felébe kerül. (internet kell hozzá!)
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!