Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nálam Toroczkai tűnik a legesélyesebbnek.zola8787 írta:Vona lemondását elfogadták, még a mandátumáról is lemondott. Leagalább ő betartotta a szavát. Kíváncsi vagyok, hogy ki lesz a következő, akit majd választás előtt a fidesz lebuzza, learabozza, zsidózza, soros bérencezi.
Gyurcsány meg továbbra is király
Egyébként én sem. FB-n is csak azt látom, senki nem érti, hogy történhetett, mert mindenki kormányváltást akart. Jó, tudom, a nyugdíjasok többsége és az agrárproletárok nem nagyon interneteznek, de komolyan ők ekkora tényezők lennének?davi10 írta:Úgy meg főleg nem, hogy 18:30-kor magasabb volt a részvétel, mint a záráskorNero. írta: De, én komolyan nem lepődnék meg ha egy szép napon kiderülne hogy a 18as választás brutál módon ellett csalva.
A Fidesz már májusban szeretné megszavazni a Stop Soros törvénycsomagot, úgyhogy hamarosan bárki közellenség lehet, te, én, Munir, Dembélé, de legfőképpen Vermaelen, a hírhedt brüsszeli bürokrata.zola8787 írta:…Kíváncsi vagyok, hogy ki lesz a következő, akit majd választás előtt a fidesz lebuzza, learabozza, zsidózza, soros bérencezi.
Úgy meg főleg nem, hogy 18:30-kor magasabb volt a részvétel, mint a záráskorNero. írta: De, én komolyan nem lepődnék meg ha egy szép napon kiderülne hogy a 18as választás brutál módon ellett csalva.
Nagyon gáz az egész videó.
De, én komolyan nem lepődnék meg ha egy szép napon kiderülne hogy a 18as választás brutál módon ellett csalva. Érdemes pl. csak ezt a fórumot megnézni hogy hány ember örül annak hogy a fidesz nyert, és lefogadom hogy itt szinte mindenkinek az ismerősei nagyrésze döbbenten áll a szavazás végeredménye elott.Veidt_madridista írta:Ezt sztem Te sem hiszed el.Nero. írta: Ha ez a valos vegeredmeny akkor igen, ha viszont korrektul lennenek szamolva a szavazatok meg arra se eskudnek meg hogy a Fidesz lenne az elso, nemhogy ilyen elsopro gyozelem.Mindegyik kozvelemenykutato-intezet magabiztos Fidesz-gyozelmet josolt, koztuk pl. a jobbikos Iranytu Intezet is. Persze ketharmadra senki sem szamitott. Mindez csak azert tunik furcsanak, mert a Fidesz szavazobazisanak 85%-t nyugdijasok, cigok, szegenyek es hataron tuli magyarok teszik ki. Ok meg sokkal kisebb szamban fordulnak elo az interneten, mint az atlag valasztopolgar, vagy az ertelmisegi. Arrol nem is beszelve, hogy sok helyen EU-s felugyelok is jelen kell hogy legyenek a szavazatszamlalason.
Ezt sztem Te sem hiszed el.Nero. írta: Ha ez a valos vegeredmeny akkor igen, ha viszont korrektul lennenek szamolva a szavazatok meg arra se eskudnek meg hogy a Fidesz lenne az elso, nemhogy ilyen elsopro gyozelem.
hülye vagy. orbánnak hála nincsenek is migránsok. inkább a migránssimogató lipsyktől féljél, ők a kártékonyak, akik próbálják aláaknázni a rendszert.csababarca írta:de félek megerőszakolnak a migránsok
Nagyon gyorsan integrálódtálcsababarca írta:meg is néztem az echon bayer csótány zsóti és OV beszélgetését.
egész szimpatikusak, zsóti jól nevelt, tanult, remek újságíró és ember.
Viktornak meg ránézésre nagyon tisztességes, szép, keresztény családja van.
sajnálom, hogy csak 4 évente választunk, ha tehetném már holnap raknám rájuk a 2X-et, nagyon rendes emberek.
ugye h megy ezcsababarca írta:meg is néztem az echon bayer csótány zsóti és OV beszélgetését.visca el barca írta: a 444-en ezen röhögünk hajnali 3 óta (mert, hogy nem aludtam semmit), hogy ezentúl csak m1, tv2, origo, 888 és átmossuk az agyunkat. 3 millió embernek sikerült, akkor nekünk is menni fog![]()
![]()
![]()
egész szimpatikusak, zsóti jól nevelt, tanult, remek újságíró és ember.
Viktornak meg ránézésre nagyon tisztességes, szép, keresztény családja van.
sajnálom, hogy csak 4 évente választunk, ha tehetném már holnap raknám rájuk a 2X-et, nagyon rendes emberek.
meg is néztem az echon bayer csótány zsóti és OV beszélgetését.visca el barca írta: a 444-en ezen röhögünk hajnali 3 óta (mert, hogy nem aludtam semmit), hogy ezentúl csak m1, tv2, origo, 888 és átmossuk az agyunkat. 3 millió embernek sikerült, akkor nekünk is menni fog![]()
![]()
![]()
üdvözöllek a politika világában, sok tanulni valód van mégbrazilfan írta:Igen, de én gátlástalannak tartom ezt a mérhetetlenül lebutított kommunikációt.
a 444-en ezen röhögünk hajnali 3 óta (mert, hogy nem aludtam semmit), hogy ezentúl csak m1, tv2, origo, 888 és átmossuk az agyunkat. 3 millió embernek sikerült, akkor nekünk is menni fogcsababarca írta:ostoba leszek.
Igen, de én gátlástalannak tartom ezt a mérhetetlenül lebutított kommunikációt.visca el barca írta:én 4 évig tanultam politikai kommunikációt az egyetem, orbánék ezen a vonalon a csúcson vannak évek óta, nem véletlen ez a 2/3. sokan hülyének nézik őket, de ehhez mocskosul értenek.