Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na akkor ezt a meccs előtt meg is lessükREMY írta:Mama
Ezt nemrég láttam én is, jó kis film, a francia nyelvet meg imádom, úgyhogy az a hab a tortán.CsacsMate írta:Les seigneurs (A csodacsapat)
Akit nem zavar a francia nyelv, az nézze meg. Kellemes kis vígjáték az imdb értékeléshez képest jobb, ami inkább a technikai pontozását tükrözi, mert néhol kicsit bugyuta a megoldás, de egy vígjátéknál, aki azt nézi annak úgy kell...
Pár érdekes karrierű futballsztárról szól. Egy-két karakter nagyon el lett találva.
Én csak azt nem értem, h ezen mi nem volt Erőszakik stílus?visca el barca írta:hét pszichopata
unalmas nulla az egész. azt hittem valami erőszakik stílus lesz, de ez valami erőltetett borzalom volt
4/10
Michael Fassbender forog a sírjábanrecrea írta:semmi extra színészi játékkal.
Én még januárban láttam angolul, dobtam rá egy 9,5/10-et. Nekem se tetszettvisca el barca írta:hét pszichopata
4/10
CsacsMate írta:Hasonló vélemény. Nem vígjáték volt ez, hanem dráma. MeloSz.r dráma.visca el barca írta:hét pszichopata
unalmas nulla az egész. azt hittem valami erőszakik stílus lesz, de ez valami erőltetett borzalom volt
4/10
Hasonló vélemény. Nem vígjáték volt ez, hanem dráma. MeloSz.r dráma.visca el barca írta:hét pszichopata
4/10
Kis MiB beütése? Ez konkrétan egy MiB-Ghostbuster mashup.soadroli írta:R.I.P.D. Trailer
Van egy kis Man in Black beütése, de nagyon lazának néz ki. Mozis lesz
Én most kezdek rájönni, h moziba kb. május-december között érdemes járni, az év első felében szinte direkt csak a rossz filmeket dobálják ki.Maxi írta:Nem vagyok nagy moziba járós, elég sokat csalódtam mikor elmentem mostanában(bár lehet a filmválasztás nem volt a legjobb)
Az jutott most eszembe, h hány olyan filmben láthattam már úgy CGI-t, h fel sem tűnt h van benne. Szóval lehet h tulajdonképpen már 10-15 éve hoznak létre tökéletes vfx-et, csak soha nem vettük észre, mert mindig csak a rosszak tűnnek fel.Faust írta: A fene tudja, igazából ez a durva, hogy nem lehet eldönteni, mi utómunka és mi nem. Nyilván amikor keresztülmegy az egész konyhán a kamera, meg be a kulcslyukba, az cgi, de elég sok jelenet van amikor nem tudom megmondani...
A fene tudja, igazából ez a durva, hogy nem lehet eldönteni, mi utómunka és mi nem. Nyilván amikor keresztülmegy az egész konyhán a kamera, meg be a kulcslyukba, az cgi, de elég sok jelenet van amikor nem tudom megmondani...Egyébként nekem nagyon tetszenek az ilyen vágás nélküli, dinamikus fényképezések (éppen az Oblivionban csinált Miranda egy baromi jó ilyen jelenetet), de azért kicsit lelombozó, ha ez csak annyiról szól, h "dobjuk bele a kamerát a teáskanna fülébe, a többit majd a poszt-produkció megoldja"
Egész pontosan a 15. perc környéki részre gondoltam, amikor a betörők megérkeznek, és ugye ott van egy-kettő elég impresszív megoldás. (Pl. ha jól láttam, pár képkocka erejéig az egész konyhát lemodellezték, meg amikor leviszik a földszintre a kamerát, akkor talán az rész is CGI, sőt, én még igazából abban sem vagyok biztos, h kocsiból kiszálló emberek valódiak voltak)Faust írta:Konkrétan odavagyok a Pánikszoba fényképezéséért, Darius Khondji az egyik kedvenc operatőröm. Elég sok CGI pótlás van a nyilvánvalóakon kívül is (ajtók, korlátok néhol...), de az egész szerintem veszett jó.
lui1698 írta:Ez nem igaz, jó a Shaun is, de a Zombie a legnagyobb istenkirály.sjd írta:Ezt is pont azért néztem meg, mert sjay kolléga tegnap azt találta mondani nekem h ez jobb, mint a Zombieland
Remélem nem cseszik el nagyon a második részét...