Perfume: Story of a Murderer
Sajnos egy nagyon elnyújtott (ugyanakkor mindenképpen szükséges) expozícióval indított, ami már eléggé lefárasztott addigra, mire ténylegesen beindult a sztori. Onnantól viszont elég jó volt, Tykwer-en már itt is látszott, h kifejezetten jó rendező, remekül építette fel az egyes jeleneteket. Viszont még így is elég kifejtetlennek tűnt a sztori néhol.
pl.
ok, az nyilvánvaló vt, h a csaj nem akart hozzámenni a márkihoz, és ezért inkább megöleti magát, de tképpen azt nem tudtuk meg, h miért nem akar hozzámenni, és főleg miért nem akar ennyire hozzámenni a sráchoz
Szóval nem tudom, nem igazán mondanám azt, h vtak felesleges részek benne, vagy sok dolgot megoldhattak volna jobban, mégis egy kicsit elnyújtott és nem feltétlenül jól megírt történetnek tűnt. Feltételezem, h ez nem egy olyan fajta könyvből készült, amelyet egyszerűen lehetetlen volt jól adaptálni.
szerk.: fun fact: Barcelonában forgatták a film nagy részét
visca el barca írta:hét pszichopata
unalmas nulla az egész. azt hittem valami erőszakik stílus lesz, de ez valami erőltetett borzalom volt
4/10
Én csak azt nem értem, h ezen mi nem volt Erőszakik stílus?
Kb. ez nekem olyan, mintha valaki azt mondaná a Blöff-re, h azt hittem h ez valami A ravasz, az agy... stílus lesz, de nem volt az.
Sztem tök ugyanazok a jellegzetességei mindkét filmnek, hangulatában, karaktereiben stb.
recrea írta:semmi extra színészi játékkal.
Michael Fassbender forog a sírjában