Oblivion után Tom Cruise maratont tartok, mert bár ő az egyik kedvenc színészem, elég sok filmet nem láttam tőle. (mondjuk, azért nem 1-2 filmben játszott...)
Legenda
Pályafutása kezdeti szakaszában játszott ebben a filmben, és nem csinált semmi maradandót

A filmet Ridley Scott rendezte, a smink és maszk kategóriában Oscarra is jelölték, amit nem csodálok, hiszen a korhoz képest jól néztek ki a karakterek. A film a fantasy műfajba sorolható, és néhol fellelhető a Gyűrűk Ura is benne.
A film nem igazán nyerte el a tetszésemet, így
4,5/10-nél többet nem adok rá.
Vanília Égbolt
Hmm... fura egy film, melyben rengeteg potenciál volt, de valamiért a megvalósítás nem igazán jött be. Kicsit unalmas volt, holott az ötlet tetszett.
Nem is tudok a filmről mit mondani. De azért dobok rá egy
6/10-et. Lehet újranézem majd valamikor.
Mint a villám
Naaa, ez kellett nekem! Rengeteget hallottam róla, de soha nem láttam. Maga a film olyan egyszerű, mint egy bot, de ez jelen esetben egyáltalán nem zavart, sőt! Egyszerűen imádom az ilyen jellegű filmeket. Igazi 80-as, 90-es évek hangulatot ad, ami a kedvencem. Hans Zimmer hozta a zenét, tehát minden adott volt.

Tom Cruise, Nicole Kidman, Robert Duvall
A filmnek mondjuk lehetett volna adni egy Top Gun 2 címet is, mivel nagyon sok hasonlóság volt a 2 film között. Scott értette a dolgát. A Top Gun is hatalmas alkotás.
7/10 (erről írok bővebben is.)
IMDB listán 1500 film :lilasalas: