Segítség kéne

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
zola8787
Director del Fútbol

2010.11.14. 14:44:43

Olyan problémám lenne, mintha az Exploerem 800 * 600asan futna, de amúgy magasabbra van állítva, mindenhol jó, csak az Explorer mutatja ilyen kicsiben. Hogy lehetne átállítani?
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.11.12. 21:14:41

Sürgős segítségre volna szükségem. EBBEN a videóban látható hosszú kabátra volna szükségem egy szalagavató erejéig. Ha tud valaki helyet, ahol, lehetőleg olcsón, lehet bérelni ilyen öltözéket, akkor írjon legyen olyan kedves, mert négy ilyen, vagy legalábbis ehhez hasonló nélkül elég gagyi lenne a tánc. A szalagavató nov 27-n lesz.

A segítséget előre is köszönöm.
albicelesteX
A Vadász

2010.11.12. 18:42:38

Üdv Nektek!Megint egy hülye kéréssel fordulnék hozzátok.Ismét meghívóra lenne szükségem,még pedig a haverok.hu-ra. :D Ha valaki tudna dobni azt szívesen venném!Köszi előre is! :D
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.11.12. 15:42:24

zsírosdeszka írta:
Értem,köszi.
Még gondolkozok rajta. Lehet megpróbálom máshogy értékesíteni a gépet,mert ez elég bonyolultnak tűnik.
Csak elsőre tűnik annak. Egyébként csak az eladáshoz kell ez. Vásárláshoz nem kell ellenőrzött felhasználónak lenned. Van az utaláson kívül más módja is a fizetésnek (pl.:utánvét, személyes kp-es fizetés). Nincs egy ismerősöd aki vaterázik? Megkérnéd, hogy tegye fel...

Vásárolni szoktam sokat.
Majd az lesz,hogy megkérek valakit.

Egyébként erről lenne szó:

Alaplap: MSI PM8M-V H (MS-7104 v2)
Processzor: Intel Celeron CPU 2,66 Ghz
Memória: 2*256 MB
Merevlemez: 80GB Maxtor
Videókártya: Alaplapi VIA/S3 UNIChrome Pro
Hálózati kártya: VIA Rhine II Fast Ethernet adapter
Meghajtó: Pioneer DVD-RW dvr-111
Képernyő: Philips 107/T4 17".

Kis kp-t kapok érte,már megéri,hogy nem porosodna a szobámban.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
zsírosdeszka
A Madridista

2010.11.12. 15:34:39

Értem,köszi.
Még gondolkozok rajta. Lehet megpróbálom máshogy értékesíteni a gépet,mert ez elég bonyolultnak tűnik.
Csak elsőre tűnik annak. Egyébként csak az eladáshoz kell ez. Vásárláshoz nem kell ellenőrzött felhasználónak lenned. Van az utaláson kívül más módja is a fizetésnek (pl.:utánvét, személyes kp-es fizetés). Nincs egy ismerősöd aki vaterázik? Megkérnéd, hogy tegye fel...
"A XX. század legjobb csapata"
De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.11.12. 15:26:29

zsírosdeszka írta:
Kel hozzá utalni a vatera számlájára 100 Ft-ot. Azért, hogy biztosan tudják, hogy valós adatokat adsz meg. De ezt csak legelőször kell. Utána már nem. A termékfeltöltési díj árfüggő. 1-5000 Ft-ig 5 forint, 10000-ig 10 Ft, és így tovább. A 0 forintos aukciókért nem kell feltöltési díjat fizetni. Az eladott termék árának a 6%-a a vatera kft.-t illeti. Úgy éri meg vaterázni, ha van netbankod és minden egyes kis utalásért nem kell a bankba menni, hanem otthonról 1-2 perc alatt elintézed ezeket a dolgokat.

Értem,köszi.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
zsírosdeszka
A Madridista

2010.11.12. 15:13:25

vaterán utalni kell száz forintot,azért hogy feltölthessek egy terméket? Mert ha igen,inkább hagyom porosodni a gépemet:D
Kel hozzá utalni a vatera számlájára 100 Ft-ot. Azért, hogy biztosan tudják, hogy valós adatokat adsz meg. De ezt csak legelőször kell. Utána már nem. A termékfeltöltési díj árfüggő. 1-5000 Ft-ig 5 forint, 10000-ig 10 Ft, és így tovább. A 0 forintos aukciókért nem kell feltöltési díjat fizetni. Az eladott termék árának a 6%-a a vatera kft.-t illeti. Úgy éri meg vaterázni, ha van netbankod és minden egyes kis utalásért nem kell a bankba menni, hanem otthonról 1-2 perc alatt elintézed ezeket a dolgokat.
"A XX. század legjobb csapata"
De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.
Kép
LM10
Director del Fútbol

2010.11.12. 15:02:00

LM10 írta:Srácok. Nem sikerül generálni a sony vegast. Eljutok a serial numberig, de mikor az az utolsó kódot kéri nem fogadja el. És észrevettem, hogy mikor bemásolom a kódot, még 1 karaktert lehetne ütni, szóval szerintem hiányos.

Kép az esetről:
http://img607.imageshack.us/img607/9421/nvtelenv.jpg

Aki tud megoldást pls jelezze.
Erre senki semmi? :?
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.11.12. 14:51:35

vaterán utalni kell száz forintot,azért hogy feltölthessek egy terméket? Mert ha igen,inkább hagyom porosodni a gépemet:D
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.11.12. 13:30:50

Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!

A véleményetekre lennék kíváncsi. Ebay-ről szokott valaki rendelni? Egyrészt vannak dolgok, amik még szállítással is viccesen olcsók, viszont nem tudom mennyire lehet ezeknek a minőségében megbízni. Vannak rossz tapasztalatok? Köszi a válaszokat.
Ha jó sellertől vásárolsz akkor általában nincs gond. Ha meg lenne, akkor is ott van a buyer protection, és paypalnál vissza lehet szerezni a pénzt. :wink:
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.12. 10:57:03

Win 7 Ultimate van nekem. Sokszor a könyvtárakban a Dokumentumok, a Zene, a Videók vagy a Képek mappából kettő van. Aztán letörlöm, hogy csak egy maradjon, de később mégis visszaírja a gép. Mit lehet ez ellen tenni?
Kép
Kép
Kép
detabarca
Capitá del Barça

2010.11.12. 10:17:43

Hát a műszaki cuccok 1-2 netes oldalon nevetségesen olcsóak a bolti árhoz képest, úgyhogy simán elképzelhető, hogy amit te olcsónak vélsz az átlagos. Én még nem kaptam sz@rt, de azért jó vigyázni.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Gauchomester
Entrenador del Barça

2010.11.12. 09:48:01

Hello Mindenkinek!

A véleményetekre lennék kíváncsi. Ebay-ről szokott valaki rendelni? Egyrészt vannak dolgok, amik még szállítással is viccesen olcsók, viszont nem tudom mennyire lehet ezeknek a minőségében megbízni. Vannak rossz tapasztalatok? Köszi a válaszokat.
vlxe
Capitá del Barça

2010.11.12. 08:21:24

csababarca írta: Köszi. Holnap kipróbálom,aztán ha működik,megy fel vaterára részenként a gép.
Nyugodtan mehetnek fel a Vaterára 8) A router magába működik!
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.11.11. 23:44:39

daffy írta:
csababarca írta:Olyanban szeretnék segítséget kérni,hogy van egy nagyon régi asztali számítógépem.
De mióta laptopom van,azóta már 1 éve szinte alig van bekapcsolva.
A router rá van kötve,illetve oda megy be az adsl net.

Olyan kérdésem lenne,hogy ha nem lenne a gép,akkor lehetne a routert használni? Vagy kell úgymond egy "anya" gép,amiről működik a router?
MErt a laptopot nem akarom lefixálni,hogy rádugom az adslt,hanem vinném le fel a házban.
Szóval megoldható? Ha igen,hogyan?
nem kell a gép. a modembe bemegy a net,onnan a routerbe és onnan vagy vezetéken a gépbe vagy rádiós jelen keresztül. nekem is így van megoldva. csak be kell neki a 230V és már megy is

Köszi. Holnap kipróbálom,aztán ha működik,megy fel vaterára részenként a gép.
daffy
Madridista

2010.11.11. 23:24:36

csababarca írta:Olyanban szeretnék segítséget kérni,hogy van egy nagyon régi asztali számítógépem.

Olyan kérdésem lenne,hogy ha nem lenne a gép,akkor lehetne a routert használni? Vagy kell úgymond egy "anya" gép,amiről működik a router?
MErt a laptopot nem akarom lefixálni,hogy rádugom az adslt,hanem vinném le fel a házban.
nem kell a gép. a modembe bemegy a net,onnan a routerbe és onnan vagy vezetéken a gépbe vagy rádiós jelen keresztül. nekem is így van megoldva. csak be kell neki a 230V és már megy is
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.11.11. 22:42:04

Olyanban szeretnék segítséget kérni,hogy van egy nagyon régi asztali számítógépem.

Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.11.11. 18:42:41

Én is szeretnék egy hozzáértőtől segítséget kérni!Van egy olyasfajta problémám, hogy NBA vagy FIFAban nagyon minimális képelcsúszást tapasztalok!És egy picit bosszant a dolog!Arra gyanakszok, hogy esetleg nincs előre kiszámolva a képkocka, s emiatt úgy érzékelem, mintha picit csúszna!FPS megfelelő (NBA-ben most néztem 105 az FPS 1280*1024es maxmimum felbontáson és csak a játékos kidolgozás van levéve közepesre, minden más high)!Néztem ezt az NVIDIA vezérlőpultot amiben van olyan, hogy 3 d beállítás!Nagyon nem akarom elpiszkálni....Valaki esetleg valami ötlet!Nhancer nevű programon is gondolkoztam, mert ott be lehet játéktól függetlenül profilt vsync stb állítani!Mondom mégegyszer arra gondoltam, hogy 3-ról 8ra felveszem az előre kiszámolt képkockát az NVIDIA vezérlőpulton!Valaki esetleg ötlet!Szoftveresen megoldható, vagy egyáltalán mi ez a kis "akadás"!Videókártya NVIDIA Geforce 250GTS 1024 MB DDR5, ha ez segít.....nagyon köszönöm előre is! :lol:Jah és az Nhancer nevű progi meg nem akar elindulni (2 oka lehet vagy azért mert új a kari vagy a driver)!Szval NHANCER kilőve.....
LM10
Director del Fútbol

2010.11.11. 18:35:35

Srácok. Nem sikerül generálni a sony vegast. Eljutok a serial numberig, de mikor az az utolsó kódot kéri nem fogadja el. És észrevettem, hogy mikor bemásolom a kódot, még 1 karaktert lehetne ütni, szóval szerintem hiányos.

Kép az esetről:
http://img607.imageshack.us/img607/9421/nvtelenv.jpg

Aki tud megoldást pls jelezze.
Messithebest
Director del Fútbol

2010.11.10. 18:22:27

Barcaádám írta:üdv mindenkinek! még korábban írtam a problémámról(akkor azt írták hogy rossz lehet az alaplapi gombelem) ami az hogy bekapcsolnám a gépet , de az nem indul el egyből , 2x újraidul és aztán amikor elindul akkor kidob egy hibaüzenetet:MAIN BIOS CHECKSUM ERROR akkor kiírja hogy recovering.. kikapcsol újraindul és jó minden!

de érdekes módon, ez csak akkor fordul elő amikor én kapcsolom be a gépet, bátyám még sose találkozott ilyesmivel és volt nekem is 1-2x olyan hogy nem történt meg ez..

és leesett mi lehet a gond (szerintem legalábbis minden jel erre mutat) a bekapcsoló gomb!
egy jó nagy darab gombról van szó ami abszolút nem stabil, kicsit hozzá érek már izeg- mozog és ahogy megnyomod benyomódik ,de ha másképp nyomom meg benyomódik majd kiugrik..olyan fura az egész nem az hogy megnyomod és úgy marad hanem mozog ki-be nyomódik és az lehet a gond ahogy én nyomom meg úgy nem jó, mert bátyám ahogy bekapcsolja neki beindul egyből szépen, semmi error. nem tudom hogy kéne, hogy mos sokáig nyomom amig ki be mozog a gomb vagy hirtelen elengedem nem tudom :( :(

ötlet? előre is köszi!
Nekem csak hasonló szokott lenni: Néha mikor bekapcsolom akkor beragad a gomb,vagyis olyan mintha folyamatosan nyomnám.Én csak megnyomom 1 picit még1x és ki is jön.De próbáld meg azt hogy mikor bekapcsolod,és előjön a dolog,nyomd meg még egyszer,vagy azt hogy az újraindító gombbal kapcsold be,mert azzal is belehet(legalábbis nekem)és azzal gondolom nincs gond.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
kanty
Llegenda del Barça

2010.11.10. 17:39:28

Kluivertinho írta:Hali!
Régi vacak gépem van, kis vinyókkal. Van még kb 5 gb szabad hely a C-n, ami egyik pillanatról a másikra elkezd fogyni, és eltűnik kb. 1 giga. Nem töltök, nem telepítettem fel semmit. Total Commanderben nézem, és folyamatosan fogy a hely. Valaki nem tudja, h ez miért van? Sajnos nem értek a gépekhez. Előre is köszi!
Nekem is ez van. A C-n viszonlyag kevés hely és egyik percben van még kb 4 GB kis idő múlva csak pár száz mega. DE nem mindig csinálja ezt, viszont néha idegesitő.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2010.11.10. 14:05:17

daffy írta:
Régi vacak gépem van, kis vinyókkal. Van még kb 5 gb szabad hely a C-n, ami egyik pillanatról a másikra elkezd fogyni, és eltűnik kb. 1 giga. Nem töltök, nem telepítettem fel semmit. Total Commanderben nézem, és folyamatosan fogy a hely. Valaki nem tudja, h ez miért van? Sajnos nem értek a gépekhez. Előre is köszi!
a net alapból letölt egy rakás szemetet kérdés nélkül,de azért sokallom azt a helyfogyást. semmi program nem fut,ami letölthet?
Nem. Gondoltam én is a netre, de ha letiltom, akkor is fogy a hely. A vicces az, hogy lemegy 200-300 mega, aztán hirtelen visszajön, és megint elkezd fogyni. Ez így nem zavarna, de filmet sem tudok nézni, mert szaggat emiatt...
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
lui1698
Llegenda del Barça

2010.11.10. 14:05:00

Futtasd le egy "pusztítást" a CCleaner nevű progival.
Csodákra képes. :wink:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
daffy
Madridista

2010.11.10. 14:00:03

a net alapból letölt egy rakás szemetet kérdés nélkül,de azért sokallom azt a helyfogyást. semmi program nem fut,ami letölthet?
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2010.11.10. 13:58:24

Hali!
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Válasz küldése