Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Sikoly inkább parodisztikus, mintsem horror, ez a legnagyobb gondja. Azontúl, hogy kis vérfrissítést okozott a műfajban, Craven mintha végig magán röhögne. Az ilyen tudommitettél-féle filmeket meg egyszerűen...felesleges megnézni.De a még régebbiek, mint az Ördögűző, meg a Kubrick féle Ragyogás nagyon bejönnek, ez viszont szimplán hulladék. Anno se nagyon tudtak meghatni a maguk korában. Ott van pl. a másik ilyen a Tudom mit tettél... az is elég gyenge.
Na, de viszont az írásaidnak hála mostanában rászánom majd magam 1-2 ilyen régebbi darabra. The Thing van még most terítéken egyelőre, meg majd a Candy Man (mondjuk ezt láttam már), aztán az Ómen.
A technikát hagyjuk, nagyon jól tudod, h engem az a legkevésbé sem érdekel, én nem az a típus vagyok, aki az Alien elől feláll, mert gagyi a vizuális effekt.REMY írta:Én még ilyenről nem hallottamnem fogok azért 10/10-ről leszedni egy Star Warsot, csak mert eljárt felette az idő, és mondjuk gyenge a technika.
Én még ilyenről nem hallottamsjd írta: Ezekben az érvelésekben csak azt nem értem, hogy miért következik akkor ebből az, h jó film valami. Sok klasszikusról lehet ilyeneket mondani, de úgy érzem néha már blaszfémiának számít egy-két műről beismerni, hogy eljárt felette az idő. Mad Max, Terminátor stb .stb.
Lehet, h csak én vagyok fiatal ahhoz, h ezt igazán átérezzem, de én úgy gondolom, hogy a számomra korszakalkotó filmeket idővel át tudtam értékelni azoknak fényében, amelyeket később láttam.
Ezekben az érvelésekben csak azt nem értem, hogy miért következik akkor ebből az, h jó film valami. Sok klasszikusról lehet ilyeneket mondani, de úgy érzem néha már blaszfémiának számít egy-két műről beismerni, hogy eljárt felette az idő. Mad Max, Terminátor stb .stb.REMY írta:más: Lui a sikollyal az a baj, hogy ha nem abban az időben láttad, amikor azt kiadták, akkor nem fog tetszeni. Akkor ez újnak számított. Újítás volt a slasher filmeken belül. Manapság már nem. És mivel te most láttad először, így nem ragadott magával, úgy mintha akkor láttad volna. Persze ez nem azt jelenti, hogy akkor tetszett volna, csak hát sokkal nagyobb rá az esély.
na, akkor megérte megírni legalábblui1698 írta: Na, de viszont az írásaidnak hála mostanában rászánom majd magam 1-2 ilyen régebbi darabra. The Thing van még most terítéken egyelőre, meg majd a Candy Man (mondjuk ezt láttam már), aztán az Ómen.
De a még régebbiek, mint az Ördögűző, meg a Kubrick féle Ragyogás nagyon bejönnek, ez viszont szimplán hulladék. Anno se nagyon tudtak meghatni a maguk korában. Ott van pl. a másik ilyen a Tudom mit tettél... az is elég gyenge.REMY írta:más: Lui a sikollyal az a baj, hogy ha nem abban az időben láttad, amikor azt kiadták, akkor nem fog tetszeni. Akkor ez újnak számított. Újítás volt a slasher filmeken belül. Manapság már nem. És mivel te most láttad először, így nem ragadott magával, úgy mintha akkor láttad volna. Persze ez nem azt jelenti, hogy akkor tetszett volna, csak hát sokkal nagyobb rá az esély.
2008-asban egy csaj kezében volt az egész halálfutam, és azt a csajt a 3. rész végén láthatjuk a TV-ben.miihii írta: Am a sorrended sztem nem jó a kritikában, ugyanis a 2010-es második rész az első, a 2008-as a második és ez a harmadik.
A héten láttam én is és tényleg egy gyenge közepeske a film. Két dolog volt, ami jobban tetszett benne: a végkifejlet, pontosabban a végkifejlet végkifejlete és KatrinaREMY írta:Halálfutam: A pokol tüze
2008-ban, Paul W.S. Anderson megrendezte az 1975-ös Death Race 2000 néven futó film remake verzióját. A régiben olyan sztárok játszottak, mint Stallone, és David Carradine.
Hát ez a 3. rész nem sikerül a legjobbra, sőt... Viszont egy kerek egésszé tette a történetet. Bővebben itt. 4/10
ananászok... ananászok mindenhol. nemcsak hogy egyben kellene végignézned, ha nem loopolva legalabb 10xlui1698 írta:Elkezdtem a Torinói lovat is, eddig kicsit több, mint egy órát láttam, majd ma valamikor folytatom. Hát nem mondom, hogy Tarr Béla fan leszek.
Most már hosszú évek óta próbálkozik Jones is és Idle is, hogy összehozzák a még élő Pythonokat, nem is feltétlenül egy igazi közös munkára, de hogy legalább tűnjenek fel mindannyian ugyanabban a filmben.Tim írta:Erről hallott valaki? Absolutely anything. Különösen Kurdt véleménye érdekelne.
kanty írta:Elég bő.messideco írta:Remy blogján jelent meg pár gondolatom az Egy veszedelmes viszony c. dán filmről. Bővebben itt![]()
Elég bő.messideco írta:Remy blogján jelent meg pár gondolatom az Egy veszedelmes viszony c. dán filmről. Bővebben itt
imdb-n is van ilyen funkció, ha lehivod egy filmnek az oldalat alapbol ajanl 12 másik filmet, ami hasonlo stilusMezner2 írta:Segítséget szeretnék kérni!!
Van egy oldal,ahová,ha beírom egy filmnek a címét,akkor kidob hasonló filmeket (tehát azonos sztori,vagy bármi,ami alapján kapcsolódik egymáshoz a két film),tehát ennek az oldalnak keresem a címét,de sehogy nem találom