Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
egyetértek, egyszer bőven nézhető múvi. amit írtak róla kritikákat, annál sokkal jobb szerintem is.visca el barca írta:csernobil dájöriz![]()
mivel a real jatekosok nem csináltak ma olyan komoly horror showt, muszáj volt tolnom vmitszerintem közel sem olyan rossz film mint azt mondják vagy éppen az imdb pontozás mutatja. jó, persze nem egy mestermű, de nem hiszem h sokkal rosszabb lenne mint az elmult évek horror termési. egy esti mozizásnak teljesen megfelel.
Őt látogatja meg az öreg, tanácsokat kérkanty írta:Tarantino jön Budapestre. Faust mester találkozol vele?
Jesszusatyaúristen az egekbenmessideco írta: Ez meg minden jóérzésű férfinak Kate Beckinsaleről![]()
nemrég néztem meg a Harcosok klubját és meg kell mondjam engem földhöz vágott, nagyon ajánlom. Személyes kedvenceim még: Hetedik, Az utolsó ház balra, Beszélnünk kell Kevinről, Brooklyn mélyén, District 9, Diszkópatkányok, Leon a profi, Úttalan útStalkyard írta:Üdv filmguruk!
Úgy alakult, hogy itthon döglök betegen, így arra gondoltam, hátha tudnátok nekem filmeket ajánlani, mivel egyéb elfoglaltságra jelenleg képtelen vagyok. Elsősorban jól felépített, fordulatos filmet néznék, jó sztorival. Műfaj és stílus mindegy, lényeg hogy legyen benne csavar dögivel. De igazából bármit ajánlhattok, amit nektek tetszett úgy kb. az elmúlt 15 évben.Nem muszáj újnak lennie, de azért ne is 20 éves lehetőleg.
![]()
Nagyon megköszönném!
Az a 90-es években tervezett Superman-reboot (aka 'Superman Lives') szerintem kezdettől halálra volt ítélve. Először Kevin Smith-szel írattak egy forgatókönyvet, amit aztán eldobtak a fenébe, amikor szerződtették Burtont, aki pedig -ha jól tudom- megint Sam Hammel akart dolgozni (ő írta a két Burton-Batmant). Eközben a producernek, Jon Petersnek mindenféle beteg ötletei voltak, amik a még a Warnernél is kiverték a biztosítékot. Újratervezték volna az egész kosztümöt, az akkori képregénytrendekhez igazítva (pár másik kép erről), továbbá az is egy Peters-elképzelés volt, hogy Superman ne tudjon repülni!REMY írta: más: A 90-es évek vége felé úgy volt, hogy Tim Burton elkészíti az új Superman filmet, de a tervezett költségvetés nem tetszett a stúdiónak, így inkább elkasztálták. A főszerepben Nicolas Cage lett volna--> kép
Az első részből már semmire sem emlékszem, csak volt egy olyan érzésem, h már az sem annyira nyerte el a tetszésem. Így ennek már neki sem futottam és nem is terveztem. Így meg még inkább le is beszéltél rólaREMY írta:Silent Hill – Kinyilatkoztatás
hmmm... hát ez nem lett jó. :unsure: Az első rész nekem nagyon bejött, mert hangulatos volt és még a forgatókönyv se volt vészes. Ez viszont több sebből is vérzik, méghozzá nem is kicsit. Többet érdemelne a Silent Hill ennél..... bővebben ITT olvashattok róla. 4/10
Monty Python filmek, meg van azt hiszem a "Folytassa..." széria, az is hasonló.zola8787 írta:Tudnátok mondani fárasztó humorra építő filmeket?
Hasonlókat, mint:
- Csupasz pisztoly
- Nagy durranás
- Airplane
- Top secret
- Sziki szökevény
- Horrorra akadva
- Superhero