Érdekes amúgy a színvonal kérdése, lehet is benne valami, de szerintem ez nem egy elszigetelten vizsgálható kérdés. Nem fogok most oldalakon át fejtegetni, mert minek.

De ahogy "fiatalodik" az internet, arányaiban értve, úgy itt is egyre több a fiatal, sokszor gyerek fórumozó, akikkel semmi baj nincsen, viszont nyilván másképp látják a dolgokat, másképpen élik meg a csapat sikereit, kudarcait. Szélesebb, szélsőségesebb skálán mozognak az indulatok. Természetszerűleg többször rugaszkodnak el a talajtól (adjunk el mindenkit; mindenki csal, csak mi nem et cetera).
Tekintve, hogy ez az egyetlen értelmes Barcelonával foglalkozó honlap, meg a legaktívabb fórum, így nyilván itt csoportosul mindenki. A csapat sikereinek is biztos, hogy van szerepe a dologban (sőt). Sokan vagyunk, mindenki leírja a véleményét és nem meglepő módon 100 ember harmincféleképpen látja a meccset, játékost, akármit.
Azért annyit megjegyeznék, hogy aki engem idegesít, úgy látom, hogy konstans marhaságot ír (nem biztos, hogy így van, csak na

), annak az írásait egyszerűen nem olvasom el. Bizonyos topikokat is kihagyok sokszor, főleg, ha beindul a gépezet és csodák születnek (pl. Barca vs Real topik, ott egészen zseniális dolgok történnek néha). Szerintem ez lehet a megoldás sok esetben, és ezzel feltaláltam a spanyolviaszt.
Olvastam már olyat is, hogy van, aki nem is olvassa el annak az írásait, akinek nincs avatarja vagy aláírásképe, na, hát akkor engem pl. biztosan kihagy.

De ettől függetlenül is vannak biztosan, akik nem olvassák el a hozzászólásaimat, nem reagálnak, na bumm.
Azért a fórumozás gyakran öncélú, a véleményformálás meg egy belső kényszer is lehet. De mivel sokan vagyunk, sokan mondunk véleményt, vannak konfrontációk, ezeken túl kell lendülni. Én pl. gyakran elkezdek írni egy hsz-t, ha valaki nagyon felhúz, de inkább törlöm az egészet és nem küldöm el, mert ki akar vérre menően vitatkozni a kibertérben?