Kash, nem gondolom, hogy jó a döntésed, de ez a tied, ergo nem is vitáznék ezzel. Ugyan nem értem miért gond az, ha nem tudsz hozzászólni dolgokhoz és ez által kívülállónak érzed magad, de hidd el, itt sokan nem tudnak érdemben hozzászólni dolgokhoz, még is megteszik.

Ennek ellenére úgy gondolom, hogy ez a fórum még mindig színvonalasabb, mint sok más hasonló céllal létrejött honlap. Vannak kimondottan jól és élvezetesen írók, akikre érdemes odafigyelni, pl. Imperial.
Vannak a szarkasztikus, iróniával és nem kevés humorral megáldott olvtársak, akik jókor írnak jókat és bizony sokat kacagok rajtuk mikor a "nem értők" komolyan veszik. Nekem Te is ilyennek tűntél. Én például így "csoportosítom" a fórumozókat. Persze vannak akiket nem tudok besorolni, mert egyiknek sem felel meg pl. Samper, akinek rengeteg jó meglátása van a sok néha számomra értelmetlennek tűnő hsz-i mellett. Mind ezekkel együtt én így kedvelem ezt a fórumot, mert pont az a szép, hogy a stílusok másak.
Vagy ott van Bob, akivel a legtöbbet vitázok, de a legtöbbször is értek egyet vele, csak ugye, akkor nem írok, így olybá tűnik, hogy kimondottan "utazok rá", pedig nem.

Szóval így jó, ahogy van, ne akarj megfelelni másoknak és ha nem értesz egyet, akkor közöld velük a véleményed. Végül is ez a fórum lényege.