Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát az érettségi az hatalmas kabaré volt.Akinél viszont rendben vannak az alapok, könnyű dolga van szvsz a továbbiakban, az érettségit minimális erőfeszítéssel meg tudja szerezni.
Valóban nem lehet általánositani. Viszont úgy gondolom, hogy túl könnyen lehet diplomát szerezni manapság, és az értelmes emberek mellett nagyon sok erre méltatlan személy is hozzájut, ez pedig felhígítja az értelmiséget. Érettségi és különböző szakvizsgák esetében ez hatványozottan igaz. Egy analfabéta ha ügyes szélhámos, akkor elég messzire eljuthat, diplomás embereket ismerek, akik írni vagy olvasni nem tudnak rendesen.csababarca írta:De miért lenne ilyen a jövő értelmisége?
Vagy szerintetek az ő fajtája fogja alkotni?
Ez egy elég mély szint, ami megvolt mindig is,csak nem mutogatták őket. Pláne nem jutott el az emberekhez.
Megvoltak régen is az egyszerűbb emberek, sőt. Nem kell általánosítani, hogy ez a jövő értelmisége.
Én egy sima gimnáziumban tanítok most, 10-11-12.ben, és nagyon sok érett gondolkozású, okos, értelmes gyerek van közöttük. Jah és szünetekben telefonoznak, ördögtől való, de interneteznek is.
Rohadtul nem ettől függ az agyiszint egyébként, még ha egyesek erre is fogják.
Libsizést meg nem tudom miért kell egy ilyen fórumon megtűrni, meg az ilyen megnyilvánulásokat, érdekes.
Régen minden jobb volt!!! Ja izé nem, csak kevesebb ilyen szerencsétlen jutott el mindenkihez, mert nem volt zinternet, de agyhalottak kevés ésszel, gazdag szülőkkel, ugyan úgy voltak.Messias2 írta:Már várom, hogy ki dobja be a "régenmindenjobbvót" kártyát.
Mondjuk az agyoniskolázott emberek sem sokkal értelmesebbek, sőt...Manapság szakbarbárokra van szükség, nem művelt emberekre, ilyen egyszerű ez. Már várom, hogy ki dobja be a "régenmindenjobbvót" kártyát.
Ez hogy jön ide? Engem amugy nem lep meg a videó,körülbelül ezt tudja a gyozike shown, meg facebookon szocializalodott fiatalok nagy resze.Tivornya írta:Ide jut az emberiség, ha a liberálisnak hazudott cionterroristák megnyilatkozásait kritika nélkül elfogadja. Nincs itt semmi meglepő, viszont annál több a szégyelnivaló.
Szerintem a gyíkemberek tehetnek mindenről.Tivornya írta:Ide jut az emberiség, ha a liberálisnak hazudott cionterroristák megnyilatkozásait kritika nélkül elfogadja. Nincs itt semmi meglepő, viszont annál több a szégyelnivaló.
létezik, iphone ott van a zsebében, apuka vett neki egy bmw-t, betolja/tolta vmi jól fizető helyre és élete végéig jól fog élni. én pl mindet tudok mária teréziáról, mégis szegényen fogok meghalni. evvanBarcafanTomee írta:https://www.youtube.com/watch?v=w8y0S64v9NM
Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek. Szerintetek létezik ilyen, vagy megrendezett?
A jó öreg hambiárus szakondefender3 írta:
Ez a gyerek hol tanul vagy mi a végzettsége?
Nagyon gáz.
Ez a gyerek hol tanul vagy mi a végzettsége?BarcafanTomee írta:https://www.youtube.com/watch?v=w8y0S64v9NM
Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek. Szerintetek létezik ilyen, vagy megrendezett?
Az a szomorú, hogy ez valóság. Azért Gundi adta az ívet neki rendesen.BarcafanTomee írta:https://www.youtube.com/watch?v=w8y0S64v9NM
Nem 18+ tartalomra gondoltam, az is baj, de elvileg azt szűri a facebook, hanem hogy a szocializálódási folyamat részévé válik és ez szerintem baj. Nem élőben beszélnek az emberek, nem alakulnak ki megfelelő önértékelési folyamatok. Fizikailag sem tesz jót ha állandóan a telefont nézi az ember, nem fejlődik rendesen a gerinc, a nem rendes írástól a kézügyesség is csökken. Kimutatott, hogy több a gerinc ferdült gyerek mint anno. Lehet mondani, hogy mi meg TV-n nőttünk fel (mondjuk én nemTripleH írta:Hagyjuk már, betárcsázós internettel is megtalálta az ember a 18+os tartalmat, előtte meg újságok voltak, ugyan úgy..Bob_Marley írta:És te arra használod? Mert ha igen, elfogadom valamilyen szinten, bár 18 év alatt nem tartom helyesnek. Ha nem akkor viszont nem tudom elfogadni, mert olyan hatások érhetnek, amik nem pozitívak, a videó is ezt boncolgatta.
Nem a világ lett rosszabb, csak a hírszerzés egyre jobb. Amúgy meg a facebook előtt is, aki akarta megtalálta a "rosszat", aki fogékony rá, annak meg mind1, hogy facebook, iwiw, myvip, chat.hu vagy ICR.
A kepmutatas amugy is jelllemzo az emberek nagyreszere, ezert lett olyan nepszeru a facebook mert itt jobban kielheti magat mindenki. Kedvencem a nyaralos, kocsiban feszengos kepek kozben meg a villanyszamla is komoly gondokat okoz.recrea írta:És az sem lenne hátrány, ha a csaj profilképei hasonlítanának arra a lányra, aki reggel felébred az ember mellett. Beteg világ a Facebook.
A fb ellenes nézeteddel nem értek egyet, de ezzel a három dologgal igen.Bob_Marley írta:jónak áltatják magukat
felszínes kapcsolatok kialakítása
önképtorzítás
Hagyjuk már, betárcsázós internettel is megtalálta az ember a 18+os tartalmat, előtte meg újságok voltak, ugyan úgy..Bob_Marley írta:És te arra használod? Mert ha igen, elfogadom valamilyen szinten, bár 18 év alatt nem tartom helyesnek. Ha nem akkor viszont nem tudom elfogadni, mert olyan hatások érhetnek, amik nem pozitívak, a videó is ezt boncolgatta.
És te arra használod? Mert ha igen, elfogadom valamilyen szinten, bár 18 év alatt nem tartom helyesnek. Ha nem akkor viszont nem tudom elfogadni, mert olyan hatások érhetnek, amik nem pozitívak, a videó is ezt boncolgatta.S.Agüero írta:Na látod, ezt ugyanúgy meg tudod tenni a Facebook-kal is.Twitterem van nagyon régóta, egy kiírásom sem volt még, nem is tervezek.Hamis adatokkal regisztráltam, csak olvasok. Arra használom, amire szerintem kellene.
![]()
Továbbra is azt mondom, hogy a felhasználótól függ minden, olyan mint a drog.
Na látod, ezt ugyanúgy meg tudod tenni a Facebook-kal is.Twitterem van nagyon régóta, egy kiírásom sem volt még, nem is tervezek.Hamis adatokkal regisztráltam, csak olvasok. Arra használom, amire szerintem kellene.