Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A fb ellenes nézeteddel nem értek egyet, de ezzel a három dologgal igen.Bob_Marley írta:jónak áltatják magukat
felszínes kapcsolatok kialakítása
önképtorzítás
Hagyjuk már, betárcsázós internettel is megtalálta az ember a 18+os tartalmat, előtte meg újságok voltak, ugyan úgy..Bob_Marley írta:És te arra használod? Mert ha igen, elfogadom valamilyen szinten, bár 18 év alatt nem tartom helyesnek. Ha nem akkor viszont nem tudom elfogadni, mert olyan hatások érhetnek, amik nem pozitívak, a videó is ezt boncolgatta.
És te arra használod? Mert ha igen, elfogadom valamilyen szinten, bár 18 év alatt nem tartom helyesnek. Ha nem akkor viszont nem tudom elfogadni, mert olyan hatások érhetnek, amik nem pozitívak, a videó is ezt boncolgatta.S.Agüero írta:Na látod, ezt ugyanúgy meg tudod tenni a Facebook-kal is.Twitterem van nagyon régóta, egy kiírásom sem volt még, nem is tervezek.Hamis adatokkal regisztráltam, csak olvasok. Arra használom, amire szerintem kellene.
![]()
Továbbra is azt mondom, hogy a felhasználótól függ minden, olyan mint a drog.
Na látod, ezt ugyanúgy meg tudod tenni a Facebook-kal is.Twitterem van nagyon régóta, egy kiírásom sem volt még, nem is tervezek.Hamis adatokkal regisztráltam, csak olvasok. Arra használom, amire szerintem kellene.
Nincs, s igazad is lenne ha nem nem találkoznék vele percenként szinte.S.Agüero írta:Bob, neked van FB-d? Mert anélkül szerintem nehéz megítélni, hogy mi rossz, mi jó.
Egy Twitter mivel jobb nála mondjuk?
Mindenki arra használja, amire akarja, rajta múlik, hogy pozitív vagy negatív hatásai lesznek.
Komoly problémák vannak, ez tény, de biztos, hogy régen jobb volt? Hiszen híres költőink, íróink, már több száz évvel ezelőtt is erkölcsi hanyatlásról írtak. De forrásokból tudjuk, hogy a mohácsi vész előtt is borzalmas volt a nemzet morális helyzete. Ugyanezek a problémák előjöttek rendre más népeknél is. Szerintem ez a régen minden jobb volt szöveg csak mese habbal. Az emberek sosem voltak jobbak, ha csak tehették, rossz úton jártak. Olykor egy-egy tehetséges vezető vagy vezető csoport ideig-óráig összetudta őket szedni, de amint csak tehették, visszatértek rossz szokásaikhoz, mint a kutya az okádására.Nero. írta:Hihetetlen hova lebutult az ember, és ennél csak rosszabb lesz.
Hihetetlen hova lebutult az ember, és ennél csak rosszabb lesz.Bob_Marley írta:Köszönöm Istenem, van még remény a Földön.soadroli írta:Mi a probléma a Facebookkal?Viccet félre téve, egy értelmes fiatalember szavai, sok minden megvolt itt is már beszélve, a világ még talán nem érett meg a pusztulásra.. Vannak mint mindennek pozitív dolgai, de személyiségromboló, kommunikációromboló hatása van.
Köszönöm Istenem, van még remény a Földön.soadroli írta:Mi a probléma a Facebookkal?
Állítólag, csak a 134. MO.Capon írta: Lassan már az csoda lesz ha a korrupciós listán Magyarország mögött még leszek országok.
Nagyon finoman fogalmaztál azzal, hogy lehet nem javult a helyzet.defender3 írta:Ezekről a dolgokról mindig a volt matektanárom, aki az iskola igazgatója volt jut eszembe. Ő mondta, hogy az állami beruházások úgy kezdődnek, hogy 20% megy a haverok zsebébe. Ez volt 2009-2010 táján, szóval nem épp ma. Azóta simán el lehet képzelni, hogy nem javult a dolog.
http://vs.hu/gazdasag/osszes/meg-csak-a ... a-0215#!s5" target="_blankzola8787 írta:Akkor mennyibe is fájt ez Magyarországnak? Mármint a tender és a többi és a többi. A semmire, tényleg érdekelne.
http://hvg.hu/gazdasag/20161024_tizmill ... az_olimpia" target="_blankNero. írta:Ezt így nem tudhatod előre. Pl. az ilyen elemzések se érnek semmit mert nem tudod felbecsülni hogy ezáltal Mo mennyire lenne felkapott hely a világban, hányan jönnének ide nem csak az olimpia alatt és mennyi pénzt hagynának itt.
Egy becsületes kormánnyal igenis kellett volna ez nekünk, talán végre Budapestet is kitakaritották volna meg modernizálták volna a tömegközlekedést, utakat stb. mert az vicc hogy a világ egyik legszebb városának bizonyos részeiben mocsok és balkáni állapotok vannak.
Nero. írta:Ezt így nem tudhatod előre. Pl. az ilyen elemzések se érnek semmit mert nem tudod felbecsülni hogy ezáltal Mo mennyire lenne felkapott hely a világban, hányan jönnének ide nem csak az olimpia alatt és mennyi pénzt hagynának itt.
Egy becsületes kormánnyal igenis kellett volna ez nekünk, talán végre Budapestet is kitakaritották volna meg modernizálták volna a tömegközlekedést, utakat stb. mert az vicc hogy a világ egyik legszebb városának bizonyos részeiben mocsok és balkáni állapotok vannak.