Feast4 írta:Ha már telefon.Én most először igen komolyan elgond egy iphoneon.Az 5set vagy a 6-ot néztem.De a két telefon között a külsőt leszámítva lényeges különbséget nem láttam.Valaki aki nagyobb guru ebben vélemény?Egyáltalán megeri azt a pénzt vagy csak a harapott almáért fizetünk?
Na ez inkább az én asztalom.
Függ néhány egyéni paramétertől: mennyit szánnál rá, mire használod.
Ha azok az alapvetéseid amik mondjuk nekem is, akkor inkább az 5s-t ajánlom. Sajnos nekem nem volt, de azért az almát eléggé követem egy ideje, és azt kell hogy mondjam, hogy az eddigi legjobb konstrukció. A 6 azon kívül hogy 1,5 tized mp gyorsabb (most csak hasra ütöttem), azon túl szerintem a a parasztvakításba mentek csak 3d touch ect.ect. Gyakorlatilag szerintem egy átlag felhasználó, akinek nem szívügye hogy a legkorszerűbb készülékkel rendelkezzen az vígan 3-4 évig még elvan az 5s-el. Illetve ha nem volt még jobb egy olcsóbbal kipróbálni az alma világot. Engem megfogott, és szeretem is, gonodlati sinkón mozogtam csak a Windowsal, mert felhasználóként, (tényleg semmilyen szinten nem értek hozzá) a win 10 bejött és érdekelt hogy telefonoknál érvényesül e ami annyira jó lett PC-re.
Amúgy az hogy csak az almát fizeted e? Egy részében igen, egy picit el van rugaszkodva itthon az ára a valóságtól, de alap esetben elfogadhatónak látom hogy drágább. Androidból egyedül a Galaxy széria üti meg a szintjét.
Sok viszont a tényleg bagatel apróságnak tűnő dolog ami megkönnyíti az életed.
A legtöbb hiányossága mert az is van kiküszöbölhető. PL. zene, ezt sokszor megkapja, ha nincs kedved a szinkronizálással szabakodni, akkor tölts le egy másik playert és ugyanúgy huzkodhatod a fileokat ide-oda, csak töltsd le az I tunes-t PC-re, de ez két perc és ingyenes.
Pen Driveként nem használhatod

nekem ez a kedvencem. Sosem értettem miért kell valakinek hordozható pendrive amikor feltalálták a felhőt, így legalább nem spammalad szét a készüléket mindenféle felesleges adattal. Van I cloudod, és ha nem elég a tárhely, de nincs pénzed akkor töltsd le a MEGÁT, ahol kapsz ingyé 50 gb-ot. Nekem a fél életem rajta van ...
És a lefagyásos dolog az igaz, nem fagy le. Iszonyat brutál hogy böngészőbe van hogy több hónapnyi előzményt töröltem ki, és addig azzal együtt futott, tehát a háttérben éltek a lapok, és nem akasztotta az agyát.