Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sajna sztem rosszul emlékeztek arra a szezonra... (2006-2007) Messi pont abban a szezonban esett ki hosszú időre, és ősszel ha nincs R10, már akkor elhúztak volna madridék... ha nincs R10, akkor nem az utolsó előtti forduló utolsó perceiben nyerte volna meg a bajnokságot a Real... tény, hogy tavaszra visszaesett játékban, de ősszel tényleg egyedül cipelte a csapatot...Nero. írta:Fecoo: R10 egyedül cipelte volna a csapatot 2007ben? Pont hogy ő volt az egyik legnagyobb visszaeső, voltak megmozdulásai de a 70%át nem hozta már annak amit az előző szezonban. Abban az évben már Messi volt a legjobb játékosunk mint azóta mindig.
Akkor az utálom szót kicserélem a nagyon nem kedvelem kifejezéssel ha így jobb. Elismerem, hogy ő a legjobb, szeretnem ettől függetlenül nem kell.Messias2 írta:Már nem azért, de Barcelona szurkolóként hogy lehet utálni Leot? Meg értem, ha nem a kedvenced, de utálni?! "Picit" erős nekem...zola8787 írta: Messi: maga a futball (pedig mennyire utálom, édes jó istenem és nem tudom megmondani, hogy miért). Messi-ről az jut eszembe, mikor fifáztam régebben, megcsináltam magamat benne és egy szezonban a csapatom 120 góljából 110-et én lőttem. Kb ő is úgy tolja, mintha ő lenne a Zisten és poénból játszatná saját magát is.
Már nem azért, de Barcelona szurkolóként hogy lehet utálni Leot? Meg értem, ha nem a kedvenced, de utálni?! "Picit" erős nekem...zola8787 írta: Messi: maga a futball (pedig mennyire utálom, édes jó istenem és nem tudom megmondani, hogy miért). Messi-ről az jut eszembe, mikor fifáztam régebben, megcsináltam magamat benne és egy szezonban a csapatom 120 góljából 110-et én lőttem. Kb ő is úgy tolja, mintha ő lenne a Zisten és poénból játszatná saját magát is.
Tényleg igy volt, számokban jó szezonja volt, csak éppen azt a statisztikában nem mérhető plusz veszett el, ami miatt ő minden idők legjobbja volt.csababarca írta:Viszont az volt a legeredményesebb szezonja gólokban, házi góllövőlistán is simán nyert.
Szerintem Fecoo erre gondolt, és jogos is.
De játékban már nem közelítette meg azt amit tudott, az is igaz.
https://www.youtube.com/watch?v=OiW0IPrv1Ro" target="_blankvisca el barca írta:ez nem az volt mikor a szögletnél valaki hozzádobott valami 2 grammos cuccot és összeesett?
Deco az brazil, de mivel a Selecaoba nem fért akkor még be, így 2003-ban a portugál válogatottat választotta. Mivel 99'-től a Portó játékosa volt, így volt erre lehetősége.Fecooo írta: Deco: luzitán, így eleve nem kedveltem, de szép sikerekhez segítette hozzá a csapatot
)