Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Windows Phone 10-es frissítés után a gépen egy ideig jelezte az SMS-eket, aztán hirtelen úgy döntött, hogy mégsem. Amikor telefonon töröltem egy emailt előfordult, hogy a fiókban ettől függetlenül ottmaradt. Az iPhone-hoz képest nem rúghat labdába kompatibilitás terén (sem), pedig az alma általános ideológiája erősen szembemegy nem egy elvemmel.Varatrix írta:Tehát összegezve semmi létező előnye sincsen. kompatibilitás szinten, a PC-vel?
Mert ez amit elmondtál tényleg borzalmasan hangzik, tehát valszeg marad a szifon. Androidra én nem mennék vissza, mert azontúl hogy olcsó és használható pedndrive-ként, amit az almának nem tudnak megbocsájtani, semmi gyakorlati előnyét nem látom.
Tehát "személyi asszisztens" kategóriában akkor marad az alma?
Tehát összegezve semmi létező előnye sincsen. kompatibilitás szinten, a PC-vel?Petr írta:Nem lenne rossz rendszer, de annyi idegesítő kis hibája van, hogy együtt idegronccsá tesznek használat közben. Másrészről a Microsoft is gyakorlatilag leállt a fejlesztéssel, szóval nem biztos, hogy érdemes lenne beruházni rá.
Egy éven keresztül használtam Windows Phone-t, szóval van tapasztalatom. Életem egyik legkönnyebb döntése volt leváltani azt a szörnyedvényt október magasságában.Varatrix írta:Gondolkodom a váltáson engem a Win10-el nagyon meggyőzött a Microsoft. De a telefon is jó?
Van valami baja?MQuCsabi írta:Tudja valaki hogy Hetthéssy Zoltánnak mi a baja?
ha nekem írtad:S.Agüero írta:Pedig a kis rutinos direkt nem is szavazott, nehogy megnövelje bárki pontszámát is.
Ideje lenne, mert már nem állapot ez a helyzet.Messias2 írta:Ki kéne tenni a trollokat, ennyi.MQuCsabi írta:
most az offon belul us off: szinvonal a beka ulepe alatt van. Mar csak megszokasbol olvasgatom a forumot. Ez a par kudarc agyoncsapta a forum szinvonalat is. Ennyi szemelyeskedest en egesz forum palyafutasom alatt nem olvastam.
Ki kéne tenni a trollokat, ennyi.MQuCsabi írta:
most az offon belul us off: szinvonal a beka ulepe alatt van. Mar csak megszokasbol olvasgatom a forumot. Ez a par kudarc agyoncsapta a forum szinvonalat is. Ennyi szemelyeskedest en egesz forum palyafutasom alatt nem olvastam.
Te...örökmásodik...ahhoz amúgy elég egy ilyen Villareal meccs, pedig sokak fülére megígértem itt nyár elején, h nem idegesítem fel magam...hazudtamvisca el barca írta:kérlek hagyd el a fórumot, túl sokat stresszelsz mostanában. még egy infarktius hiányzik a sérved mellé és jó is leszelrecrea írta:Eleve kizárnám a fórumról, akinek pl veb szimpatikus
A kanadai táblázaton az első helyen vagy. Az is valami.visca el barca írta:eh már megint csak második lettemújraszámlálást foghok kérni, meg óvást nyújtok be. palesz, hanyadik 2. helyem ez?
kérlek hagyd el a fórumot, túl sokat stresszelsz mostanában. még egy infarktius hiányzik a sérved mellé és jó is leszelrecrea írta:Eleve kizárnám a fórumról, akinek pl veb szimpatikus
LG-vel majd lebótolom', hátha felenged maga mellé a dobogó legfelső fokárapalesz77 írta:Szamold meg, Matyi lehet elcsalta.Nem tudom, de mar sokadik, lassan atirhatnad a nickneved Ballackra..