Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
Barca_10
Entrenador del Barça

2017.01.31. 01:18:33

+1 Valdes: amikor kivédte Henry szemét 2006-ban
És a csodálatos kijoveteli :lol:
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.01.31. 00:33:15

Enrique: értetlenkedés részemről, mikor kinevezték edzőnknek.
Rivaldo: vale elleni olló.
Ronaldinho: Ramos fektetése, majd a madridosok állva tapsolása
Eto'o: 2004 őszi klasszikusán a gólja, mikor surranón Carlost megfutotta.
Deco: elegancia+varázslat tökéletes kombója.
Xavi: amikor kijött 2005 (?) decemberében az edzésről a videó, ahogy letámogatják a pályáról, mert elszakadt a keresztszalagja.
Puyol: szív.
Messi: hálás vagyok amiért az első pályáralépése óta láthatom őt játszani.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
PCsabi
aka Game90

2017.01.31. 00:24:56

Nero. írta:Game ON :D
Akkor menjen :D

Enrique: játszott a Real-ban és a Barca-ban is.
Rivaldo: ollózós gól.
Ronaldinho: huhh, hát itt nagyon sok momentum beugrott...de legyen a Chelsea-nek lőtt gólja.
Eto'o: cabrón.
Deco: megpattanós gólok.
Xavi: but we had possession.
Puyol: szív.
Messi: első gólja Ronaldinho gólpassza után.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
recrea
Llegenda del Barça

2017.01.31. 00:15:26

Bob_Marley írta:Annyira jellegzetes volt, mint Montella repülőzése. :D Mindig előtört Luchoból a szenvedély, Puyol előtti Puyol volt számomra. Pedig hát tudjuk honnan jött, de hogy LE minden meccsen meghalt a csapatért az szerintem vitathatatlan.
Nem beszélve arról, h jobb bekktől csatárig minden volt az ipse, tipikus jolly joker.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.01.31. 00:08:59

Annyira jellegzetes volt, mint Montella repülőzése. :D Mindig előtört Luchoból a szenvedély, Puyol előtti Puyol volt számomra. Pedig hát tudjuk honnan jött, de hogy LE minden meccsen meghalt a csapatért az szerintem vitathatatlan.
Kép
Kép
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2017.01.30. 23:58:13

Bob_Marley írta:Enrique: a gólöröme. :D
Menj már :D nekem is ugyanez, bármibe fogadtam volna, h ezt rajtam kívül senki nem írja majd be :)

A "csapkodós" gólörömét egyszer a torreádorhoz hasonlították, amikor leszúrja a végén a bikát :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.01.30. 23:33:17

Pep:Cruyff, Dream Team, mélység, bomba
Deco:félolló
Rivaldo:Milan elleni mesterhármas
Ini:Chelsea, VB döntő
Xavi: valaha volt legjobb nálam. Minimális hiba a játékában. Ha gól akkor Bilbao elleni szabi vagy Bernabeuban az átemelés.
Eto'o:úgyis szó volt róla minap, a vergődés a gólkirályi címért. :D
Puyol:mikor ment nyugtatni.
Messi:RM elleni mesterhármas
Ronaldinho:na nekem ő sose volt valami nagy kedvencem, főleg hogy hamar leeresztett, de ha mondani kell akkor Sevilla elleni gól mikor ha jól rémlik volt valami vitánk a szövetséggel és éjfél után egy perccel kezdődött a meccs. :D
Enrique: a gólöröme. :D

Saviola: Inter elleni gólja

Koeman: Nem feltétlen BL döntő, de szintén szabi a RM ellen

Kluivert: Mallorca elleni sarkazása

Figo: Chelsea elleni gólja, amivel éreztem hogy visszafogunk mi jönni abba a párharcba

Christanval: Mindig be volt szívva :D
Kép
Kép
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2017.01.30. 23:23:04

Enrique: Játékosként forrófejű, edzőként összerakta az MSN-t.
Rivaldo: Ez az ollózás magáért beszél
Ronaldinho: Egy isten, ha ő nincs lehet ma nem a Barca a kedvenc csapatom.
Eto'o: Arsenal elleni BL döntő gól.
Deco: A Brazíl aki nem fért be a Selecaoba, de egy zseni volt.
Giuly: Gyalogkakukk
Xavi: Ikon
Puyol: Vezér
Messi: Legenda
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.01.30. 23:19:09

Nero. írta:
LG írta:Decot szerintem kicsit alul értékelitek, jóval többet tett ő nálunk annál a néhány megpattanó gólnál. Az én néhány szavas jellemzésem rá: egyszerre zseni és zongoracipelő
Korának az egyik legjobb középpályása volt, a BL győztes Portonak a legnagyobb vezére. Én csak azért írtam mert a góljainak a 80%a az volt, hogy direkt csinálta azt eldönteni se tudom.

Palesz: Iniesta a legnagyobb király, de direkt úgy választottam hogy legyen ilyen meg olyan is, majd a második fordulóba. :)
Értem, nem is csak neked szántam, és nem is csak a mostani hsz-ek miatt, hanem általánosan úgy érzem, nincs kellően értékelve, annak idején sem volt, mikor még fénykorát élte nálunk.

Igaz, ebbe benne van az is, hogy akkor is, meg azóta is több hatalmas játékos fordult meg nálunk, olyan klasszisok, akik sok helyen simán klublegendák lennének, de itt nehéz annak lenni a nagy konkurencia miatt, és tényleg a legjobbak közül is legjobb marad meg leginkább az ember fejében, mint pl. Rivaldo, R10, Messi. Pl. ott az általad bedobott Giuly, nagyon is jó támadó volt ő, csak olyanok voltak mellette a csapatban, mint R10, Deco, Etoo, Xavi, Iniesta, Puyol, emiatt nyilván nem őt fogjuk felemlegetni.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.01.30. 23:05:56

LG írta:Decot szerintem kicsit alul értékelitek, jóval többet tett ő nálunk annál a néhány megpattanó gólnál. Az én néhány szavas jellemzésem rá: egyszerre zseni és zongoracipelő
Korának az egyik legjobb középpályása volt, a BL győztes Portonak a legnagyobb vezére. Én csak azért írtam mert a góljainak a 80%a az volt, hogy direkt csinálta azt eldönteni se tudom.

Palesz: Iniesta a legnagyobb király, de direkt úgy választottam hogy legyen ilyen meg olyan is, majd a második fordulóba. :)
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Barca_10
Entrenador del Barça

2017.01.30. 23:00:17

Pep:6 kupa,Ibra,Yaya..
Deco:zseni
Rivaldo:Valencia elleni olló,2002-es VB
Ini:a varázslat amit hétről-hétre nyújt
Xavi: maga a játéka,nem lattam meg ilyen okos futballistát mint ő,mindig a jó megoldást választotta
Eto'o:Madrid elleni góljai,helyzetfelismerés
Puyol:a KAPITÁNY
Messi:az első gólja amit kétszer megcsináltak Dinhoval
Ronaldinho:abszolút kedvenc,a legjobb,a mosoly,taps a Bernabeuban
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.01.30. 22:45:58

Decot szerintem kicsit alul értékelitek, jóval többet tett ő nálunk annál a néhány megpattanó gólnál. Az én néhány szavas jellemzésem rá: egyszerre zseni és zongoracipelő
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.01.30. 22:43:47

Mondjuk Ini nelkul egy ilyet elkezdeni, mikozben ott van Giuly... Megy a warn!!! :mrgreen:

Pep: forintos labdak, es a tokeletes csapat osszerakasa
LE: harcos, es edzokent alulertekelt
Rivaldo: nekem az elso emlekem rola amikor a 2002-es VB-n jatszott, az fogott meg legjobban amikor a dontoben atlepte a labdat, amit aztan R9 bevagott. Akkoriban lenyugozott, hogy ezt hogy latta elore.. :D
Dinho: mosoly es joga, neki hala szerettem meg a Barcat
Deco: Levante elleni szabad golja
Eto'o: Henryval a kozos golorome, es a rengeteg golja
Giuly: Milan elleni gol
Xavi: a tokeletes kozeppalya egyik fele
Ini: a tokeletes kozeppalya masik fele
Puyol: nagybetus KAPITANY, palyan es azon kivil is
Messi: a sokoldalusaga, cselgepbol tokeletes golvago lett, hogy aztan iranyitova valjon. Sose lesz a kedvencem, de eszmeletlen mennyi mindent tud magas szinten.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.01.30. 22:23:14

Enrique: Alulértékelt mint játékosként mint edzőként
Rivaldo: Valaha volt legjobb balláb
Ronaldinho: 2005ben az emelése a Stamfordon
Eto'o: Cabron :D
Deco: Csak megpattanós gólok
Giuly: Milan elleni gól
Xavi: A valaha volt legszebb búcsú
Puyol: Oroszlánszív
Messi: Getafe elleni gól. Szó szerint nem kaptam levegőt.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MatyiG
Adminisztrátor

2017.01.30. 22:16:05

Pep: 6 kupa.
LE: Soci elleni bukott meccs a triplázás előtt.
Rivaldo: Valencia elleni olló.
Ronaldinho: Legelső gólja a Milan ellen.
Eto'o: MU elleni gólja.
Deco: -
Giuly: -
Xavi: Megfordulós csel, amivel helyet teremtett magának, és lerázta magáról az embert.
Puyol: Öngyújtós eset. :D
Messi: RM elleni szólógólja a BL-ben.

+1: Busi: Hidegvérű gyilkos. :mrgreen:
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2017.01.30. 22:15:16

Éncsak szavakat írok, nem jellenzést.
Pep= tiki taka, Enrique= megnyerő, Rivaldo elnyűhetetlen, Ronaldinho= mosoly és joga bonito, Eto'o= mindig jó helyen+ Mallorcaban Madridellenmindig gól :-D, Deco megpattan góól, Xavi nincsenek szavak, Puyol vezér, Messi non plus ultra.
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2017.01.30. 22:11:09

"Odaát" megy egy "játék". Elég népszerű szóval bedobom ide hátha itt is sikere lesz. :D Arról szól hogy adok pár nevet, és egy vagy csak pár szóban jellemezni kell azt hogy mi jut róla eszedbe. Egy gól, egy momentum, vagy egy tulajdonság stb.
Enrique, Rivaldo, Ronaldinho, Eto'o, Deco, Giuly, Xavi, Puyol, Messi.

Game ON :D
TripleH
Entrenador del Barça

2017.01.23. 23:09:11

Feast4 írta:Ha már telefon.Én most először igen komolyan elgond egy iphoneon.Az 5set vagy a 6-ot néztem.De a két telefon között a külsőt leszámítva lényeges különbséget nem láttam.Valaki aki nagyobb guru ebben vélemény?Egyáltalán megeri azt a pénzt vagy csak a harapott almáért fizetünk?
Nekem egy 6s-em van, nagyon szeretem és nagyon megbízható. A 4,7" nekem pont az a méret ami kiváló. Nincs alapvetően kicsi tenyerem, de én az 5"-nal nagyobb telefont, egyszerűen nem tudom elviselni. Viszont ha neked mar ez is nagy, akkor az SE a kiváló választás, 6s tudása az 5os méretében. Nekem amióta megvan, meg sosem okozott csalódást, mert nagyon jól optimalizált az ios, szemben az androiddal amire fel ev után nem kapsz releváns frissitest, mert mindig csak a legújabbakra fejlesztik, szerencsére az Apple-nél ez nem így van, így ajánlani tudom ha almát szeretnél.
Tromort77

2017.01.23. 20:57:44

messideco írta:Ismét android-téma: tud valaki jó játékokat? :) A Score Herot vettem elő ismét, nagyon addiktív alkalmazás
https://play.google.com/store/apps/deta ... reisnogame" target="_blank :P
Petr
Entrenador del Barça

2017.01.23. 20:52:13

messideco írta:Ismét android-téma: tud valaki jó játékokat? :) A Score Herot vettem elő ismét, nagyon addiktív alkalmazás
Én egyedül a Hearthstone-t nyomom telefonon, bár kell hozzá net. Ha nem ismered (amin meglepődnék) vagy nem próbáltad érdemes vetni rá egy pillantást, szerintem erősen addiktív :). Nagy előnye, hogy a PC-s platformon is képviseli magát.

Korábban a Brain It On! c. játékkal is toltam, ami egy logikai játék. Arra is erősen ráfüggtem, de az egyik pályát nem tudtam megcsinálni, és hagytam a fenébe.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.01.23. 20:48:58

Feast4 írta:Ha már telefon.Én most először igen komolyan elgond egy iphoneon.Az 5set vagy a 6-ot néztem.De a két telefon között a külsőt leszámítva lényeges különbséget nem láttam.Valaki aki nagyobb guru ebben vélemény?Egyáltalán megeri azt a pénzt vagy csak a harapott almáért fizetünk?

.
Azt kell eldöntened,hogy nagy kijelző kell e, vagy elég a kicsi.
De ha elég a kicsi, én akkor sem 5S-t vennék, hanem SE-t.
Az 5S akárhonnan nézzük,egy három és féléves konstrukció, kifelé megy már bőven.

Ha kompakt kell, akkor SE, ha nagyobb akkor mehet a 6. vagy 6S, pénztárca függő.

sima 6-ban amúgy nincsen 3d touch.

Nekem 6 van, két éve már, nincs vele gondom, egy darabig még meg is lesz. a 7 csak azért tetszett,mert van full matt fekete, ami régi vágyam. de azért most nem csengetek ki 200k-t.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
messideco
Presidente del Barça

2017.01.23. 20:35:18

Ismét android-téma: tud valaki jó játékokat? :) A Score Herot vettem elő ismét, nagyon addiktív alkalmazás
Kép
"And my heart will leave you never."
Varatrix
Director del Fútbol

2017.01.23. 13:37:27

Na ez inkább az én asztalom.

Függ néhány egyéni paramétertől: mennyit szánnál rá, mire használod.

Ha azok az alapvetéseid amik mondjuk nekem is, akkor inkább az 5s-t ajánlom. Sajnos nekem nem volt, de azért az almát eléggé követem egy ideje, és azt kell hogy mondjam, hogy az eddigi legjobb konstrukció. A 6 azon kívül hogy 1,5 tized mp gyorsabb (most csak hasra ütöttem), azon túl szerintem a a parasztvakításba mentek csak 3d touch ect.ect. Gyakorlatilag szerintem egy átlag felhasználó, akinek nem szívügye hogy a legkorszerűbb készülékkel rendelkezzen az vígan 3-4 évig még elvan az 5s-el. Illetve ha nem volt még jobb egy olcsóbbal kipróbálni az alma világot. Engem megfogott, és szeretem is, gonodlati sinkón mozogtam csak a Windowsal, mert felhasználóként, (tényleg semmilyen szinten nem értek hozzá) a win 10 bejött és érdekelt hogy telefonoknál érvényesül e ami annyira jó lett PC-re.

Amúgy az hogy csak az almát fizeted e? Egy részében igen, egy picit el van rugaszkodva itthon az ára a valóságtól, de alap esetben elfogadhatónak látom hogy drágább. Androidból egyedül a Galaxy széria üti meg a szintjét.

Sok viszont a tényleg bagatel apróságnak tűnő dolog ami megkönnyíti az életed.
A legtöbb hiányossága mert az is van kiküszöbölhető. PL. zene, ezt sokszor megkapja, ha nincs kedved a szinkronizálással szabakodni, akkor tölts le egy másik playert és ugyanúgy huzkodhatod a fileokat ide-oda, csak töltsd le az I tunes-t PC-re, de ez két perc és ingyenes.

Pen Driveként nem használhatod :mrgreen: nekem ez a kedvencem. Sosem értettem miért kell valakinek hordozható pendrive amikor feltalálták a felhőt, így legalább nem spammalad szét a készüléket mindenféle felesleges adattal. Van I cloudod, és ha nem elég a tárhely, de nincs pénzed akkor töltsd le a MEGÁT, ahol kapsz ingyé 50 gb-ot. Nekem a fél életem rajta van ...

És a lefagyásos dolog az igaz, nem fagy le. Iszonyat brutál hogy böngészőbe van hogy több hónapnyi előzményt töröltem ki, és addig azzal együtt futott, tehát a háttérben éltek a lapok, és nem akasztotta az agyát.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Feast4
Director del Fútbol

2017.01.23. 12:22:24

Ha már telefon.Én most először igen komolyan elgond egy iphoneon.Az 5set vagy a 6-ot néztem.De a két telefon között a külsőt leszámítva lényeges különbséget nem láttam.Valaki aki nagyobb guru ebben vélemény?Egyáltalán megeri azt a pénzt vagy csak a harapott almáért fizetünk?
Petr írta:
Varatrix írta:Gondolkodom a váltáson engem a Win10-el nagyon meggyőzött a Microsoft. De a telefon is jó?
Egy éven keresztül használtam Windows Phone-t, szóval van tapasztalatom. Életem egyik legkönnyebb döntése volt leváltani azt a szörnyedvényt október magasságában.

A képeket nem megfelelően szinkronizálja, ráadásul állandóan duplikál. Volt olyan fotó, ami háromszor volt rajta a telefonon vagy számítógépen, pedig informatikusként nem vagyok hozzá analfabéta.

Hivatalos Youtube alkalmazás egyébként nincsen, de vannak egyéb alternatívák. A legkisebb gond az appok hiánya, a nagyobb baj az, hogy nekem a 70ezres WP - ami már elég jónak számít ezen készülékek között - előfordult nem egyszer, hogy az appváltásnál kifagyott, amit 3 perc várakozás vagy az akksi kivétele oldott meg.
A böngésző nevetséges, véletlenszerűen kilép úgy, hogy letölteni sem tudsz helyette normális alternatívát. A telefonon található keresés gomb automatikusan a Bing keresőre irányít, amit valahogy át lehet állítani, de egy ismerősöm telefonján már nem találtam az opciót. Tehát ha nem sikerül ezt megoldanod, feleslegesen van ott.

Említetted a Messenger meglétét. Igen, tényleg van, de az androidos verzióhoz képest nevetséges. Nincsenek buborékok/csetfejek, akárhányszor írnak vagy írnál, újra és újra be kell töltened az alkalmazást, ami baromi sok időt vesz igénybe és rendkívül idegőrlő. Pláne, ha előjön a fentebb taglalt probléma.

Pozitívumként kiemelném, hogy kevés program fut a háttérben, így lassan merül. Nekem előfordult, hogy zenehallgatás és aktív használat mellett 3-4-5 napig bírta. Játék közben van lehetőség zenét hallgatni.

Nem lenne rossz rendszer, de annyi idegesítő kis hibája van, hogy együtt idegronccsá tesznek használat közben. Másrészről a Microsoft is gyakorlatilag leállt a fejlesztéssel, szóval nem biztos, hogy érdemes lenne beruházni rá.
Arról nem is beszélve, hogy hihetetlen lassú full mobilnettek a wikit nem birja megnyitni.Az alkalmazások fele gondol egyet kilép.Ugyanazt az értesítést elküldi 3x egy csomószor beavatkozást kér te beavatkozol de nem fogja fel.stb.stb.

Ami nekem külön fájó sokszor kéne használni a jogtarat.Na ez kb felejtős.Meg se mozdítja.

Még másfél hónap van a hűségidőmből.Én tényleg nem vagyok az az ilyen telefont olyan telefont akarok típusú ember de nemhogy a napokat az órákat számolom.
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2017.01.23. 11:14:37

Petr írta:Nem gondolom, hogy az embernek a mindennapi használatban bármilyen szintű előnye lenne a WP rendszerrel, ráadásul halálra is idegesíti. Én biztosan maradnék bárminél, ami nem ez :D.
hát köszönöm, sikeresen lebeszéltél. =D>

Köszi a segítséget. :wink:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Válasz küldése