Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor menjenNero. írta:Game ON
Nem beszélve arról, h jobb bekktől csatárig minden volt az ipse, tipikus jolly joker.Bob_Marley írta:Annyira jellegzetes volt, mint Montella repülőzése.Mindig előtört Luchoból a szenvedély, Puyol előtti Puyol volt számomra. Pedig hát tudjuk honnan jött, de hogy LE minden meccsen meghalt a csapatért az szerintem vitathatatlan.
Menj márBob_Marley írta:Enrique: a gólöröme.![]()
Értem, nem is csak neked szántam, és nem is csak a mostani hsz-ek miatt, hanem általánosan úgy érzem, nincs kellően értékelve, annak idején sem volt, mikor még fénykorát élte nálunk.Nero. írta:Korának az egyik legjobb középpályása volt, a BL győztes Portonak a legnagyobb vezére. Én csak azért írtam mert a góljainak a 80%a az volt, hogy direkt csinálta azt eldönteni se tudom.LG írta:Decot szerintem kicsit alul értékelitek, jóval többet tett ő nálunk annál a néhány megpattanó gólnál. Az én néhány szavas jellemzésem rá: egyszerre zseni és zongoracipelő
Palesz: Iniesta a legnagyobb király, de direkt úgy választottam hogy legyen ilyen meg olyan is, majd a második fordulóba.
Korának az egyik legjobb középpályása volt, a BL győztes Portonak a legnagyobb vezére. Én csak azért írtam mert a góljainak a 80%a az volt, hogy direkt csinálta azt eldönteni se tudom.LG írta:Decot szerintem kicsit alul értékelitek, jóval többet tett ő nálunk annál a néhány megpattanó gólnál. Az én néhány szavas jellemzésem rá: egyszerre zseni és zongoracipelő
Nekem egy 6s-em van, nagyon szeretem és nagyon megbízható. A 4,7" nekem pont az a méret ami kiváló. Nincs alapvetően kicsi tenyerem, de én az 5"-nal nagyobb telefont, egyszerűen nem tudom elviselni. Viszont ha neked mar ez is nagy, akkor az SE a kiváló választás, 6s tudása az 5os méretében. Nekem amióta megvan, meg sosem okozott csalódást, mert nagyon jól optimalizált az ios, szemben az androiddal amire fel ev után nem kapsz releváns frissitest, mert mindig csak a legújabbakra fejlesztik, szerencsére az Apple-nél ez nem így van, így ajánlani tudom ha almát szeretnél.Feast4 írta:Ha már telefon.Én most először igen komolyan elgond egy iphoneon.Az 5set vagy a 6-ot néztem.De a két telefon között a külsőt leszámítva lényeges különbséget nem láttam.Valaki aki nagyobb guru ebben vélemény?Egyáltalán megeri azt a pénzt vagy csak a harapott almáért fizetünk?
https://play.google.com/store/apps/deta ... reisnogame" target="_blankmessideco írta:Ismét android-téma: tud valaki jó játékokat?A Score Herot vettem elő ismét, nagyon addiktív alkalmazás
Én egyedül a Hearthstone-t nyomom telefonon, bár kell hozzá net. Ha nem ismered (amin meglepődnék) vagy nem próbáltad érdemes vetni rá egy pillantást, szerintem erősen addiktívmessideco írta:Ismét android-téma: tud valaki jó játékokat?A Score Herot vettem elő ismét, nagyon addiktív alkalmazás
Azt kell eldöntened,hogy nagy kijelző kell e, vagy elég a kicsi.Feast4 írta:Ha már telefon.Én most először igen komolyan elgond egy iphoneon.Az 5set vagy a 6-ot néztem.De a két telefon között a külsőt leszámítva lényeges különbséget nem láttam.Valaki aki nagyobb guru ebben vélemény?Egyáltalán megeri azt a pénzt vagy csak a harapott almáért fizetünk?
.
Na ez inkább az én asztalom.Feast4 írta:Ha már telefon.Én most először igen komolyan elgond egy iphoneon.Az 5set vagy a 6-ot néztem.De a két telefon között a külsőt leszámítva lényeges különbséget nem láttam.Valaki aki nagyobb guru ebben vélemény?Egyáltalán megeri azt a pénzt vagy csak a harapott almáért fizetünk?
Arról nem is beszélve, hogy hihetetlen lassú full mobilnettek a wikit nem birja megnyitni.Az alkalmazások fele gondol egyet kilép.Ugyanazt az értesítést elküldi 3x egy csomószor beavatkozást kér te beavatkozol de nem fogja fel.stb.stb.Petr írta:Egy éven keresztül használtam Windows Phone-t, szóval van tapasztalatom. Életem egyik legkönnyebb döntése volt leváltani azt a szörnyedvényt október magasságában.Varatrix írta:Gondolkodom a váltáson engem a Win10-el nagyon meggyőzött a Microsoft. De a telefon is jó?
A képeket nem megfelelően szinkronizálja, ráadásul állandóan duplikál. Volt olyan fotó, ami háromszor volt rajta a telefonon vagy számítógépen, pedig informatikusként nem vagyok hozzá analfabéta.
Hivatalos Youtube alkalmazás egyébként nincsen, de vannak egyéb alternatívák. A legkisebb gond az appok hiánya, a nagyobb baj az, hogy nekem a 70ezres WP - ami már elég jónak számít ezen készülékek között - előfordult nem egyszer, hogy az appváltásnál kifagyott, amit 3 perc várakozás vagy az akksi kivétele oldott meg.
A böngésző nevetséges, véletlenszerűen kilép úgy, hogy letölteni sem tudsz helyette normális alternatívát. A telefonon található keresés gomb automatikusan a Bing keresőre irányít, amit valahogy át lehet állítani, de egy ismerősöm telefonján már nem találtam az opciót. Tehát ha nem sikerül ezt megoldanod, feleslegesen van ott.
Említetted a Messenger meglétét. Igen, tényleg van, de az androidos verzióhoz képest nevetséges. Nincsenek buborékok/csetfejek, akárhányszor írnak vagy írnál, újra és újra be kell töltened az alkalmazást, ami baromi sok időt vesz igénybe és rendkívül idegőrlő. Pláne, ha előjön a fentebb taglalt probléma.
Pozitívumként kiemelném, hogy kevés program fut a háttérben, így lassan merül. Nekem előfordult, hogy zenehallgatás és aktív használat mellett 3-4-5 napig bírta. Játék közben van lehetőség zenét hallgatni.
Nem lenne rossz rendszer, de annyi idegesítő kis hibája van, hogy együtt idegronccsá tesznek használat közben. Másrészről a Microsoft is gyakorlatilag leállt a fejlesztéssel, szóval nem biztos, hogy érdemes lenne beruházni rá.
hát köszönöm, sikeresen lebeszéltél.Petr írta:Nem gondolom, hogy az embernek a mindennapi használatban bármilyen szintű előnye lenne a WP rendszerrel, ráadásul halálra is idegesíti. Én biztosan maradnék bárminél, ami nem ez.