Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
visca el barca
Presidente del Barça

2016.11.29. 13:46:05

gyorsan kiheverted :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.11.29. 13:39:45

Nagy gratuláció érte ! Remélem azért ne megy szemrehányást tettél neki, mert ugye Te voltál elvakult, nem ő erőltette rád. Viszont jó, hogy hamar beláttad. PAcsi
Kép
MatsMessi
Jugador d'estrella

2016.11.28. 21:50:13

Sziasztok!

Most csak az figyeljen akit erdekel a kapcsolati problemam! :D
Szeretnem megkoszonni, hogy ennyien irtatok tanacsokat. Sokat gondolkoztam az elmult 2-3 napban, es arra jutottam, hogy nem eri meg kuzdeni erte. Most vegre szabad lehetek majd, kicsit elhetem az eletem en is. Ugy erzem, hogy valoban korlatozott a sportban, baratsagokban es sok mindenben. A vicces mondjuk az, hogy probalta ram haritani az egeszet, de megmondtam neki is a velemenyem, hogy mi nem tetszett benne nekem, es hogy ugy erzem, hogy egy kodben eltem eddig. Nem lattam ki a nagy szerelembol, es korlatozottvlett ez a ket evem.
Megegyszer koszonom mindenkinek a tanacsokat, sokat segitettek!
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.11.28. 12:46:37

Jelzem, közeledik a fórum az 1 000 000 hsz-hez, azért ez komoly mérföldkő lesz. 8)
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.11.27. 17:37:06

Sok van meg a meccsig, de latom ti elobb elkezdtetek inni.. :D
Feast4
Director del Fútbol

2016.11.27. 17:05:47

MQuCsabi írta:
Hát pedig lehet itt hablatyolni mindenféle meséről, de a nő olyan mint a tippmix ha rosszul rakod meg akkor elmegy.
De, ha jól, akkor meg többször..... Szóval nem pont olyan ;) 8)
Ez olyan mintha kötésben raknád meg szóval mégis! :D
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.11.27. 16:48:03

MQuCsabi írta:
Hát pedig lehet itt hablatyolni mindenféle meséről, de a nő olyan mint a tippmix ha rosszul rakod meg akkor elmegy.
Most hagyd el a fórumot, kérlek.

:mrgreen:
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.11.27. 16:15:10

Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.11.27. 16:10:07

PCsabi írta:Végre egy jó tanács!

:lol: :mrgreen:
Hát pedig lehet itt hablatyolni mindenféle meséről, de a nő olyan mint a tippmix ha rosszul rakod meg akkor elmegy. :D
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
PCsabi
aka Game90

2016.11.27. 15:59:40

Nero. írta:
MatsMessi írta: Ő mondta, hogy ne szavakkal, hanem tettekkel bizonyítsak. .
Lehet azt várja hogy csináld meg rendesen végre. :D
Végre egy jó tanács!

:lol: :mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Feast4
Director del Fútbol

2016.11.27. 15:20:09

MatsMessi írta: O azt kerte, hogy hagyjam, de egyszeruen nem birom megallni, hogy ne menjek odahozza, hogy ne hivjam fel.
CUUKI! :D Bocsi de tényleg!

Az első szerelem marha jó dolog és iszonyatos a vége.Az ember csak forgolódik néz ki a fejéből nézegeti a képeit hülyét csinál magából hátha de nem.Ha véget ért véget ért el kell engedni.Ezen is át kell esni, itt tanulsz meg továbblépni, ami mondhatnám, hogy elsőre nagyon nehéz de hidd el 15x is az, ha még szerelmes voltál.

Gondolj arra én ezt 32 éves korommal a háta mögött mondom de a többiek is megerősitenek majd, minden kapcsolatból tanulsz majd valamit.Az elsőből azt milyen is egy kapcsolat egy lánnyal.Aztán majd mazt milyen egy kapcsolat vége.A következőből azt fogod milyen újra elkezdeni valaki felé nyitni valakiben bízni milyen amikor valaki más tölti be az első szerelem helyét, az azután következőből pedig már a jó ég tudja mit, de újra és újra közelebb fogsz kerülni ahhoz, hogy egy felnőtt érett emberként megtaláld az igazit.

A mostaniból pedig hogy kilábalj adok egy tanácsot.Vegyél egy üveg házi pálinkát vagy egy jobb fajta whiskyt ülj össze a spanokkal csapd szét magad engedjle egy kicsit, aztán reggel a mikor másnaposan a tükörbe nézel húzd ki magad és kezd el élni az életed.Rossz lesz kicsit üres de minden nappal jobb, mert bár ez közhelynek tünik de az idő tényleg gyógyszer.Ha szerencsés vagy nem is kell sok és egy nap már nem fog eszedbe jutni, ha több kell akkor pedig ki kell várni.Aztán ha fog jönni más soha többé nem fog már így eszedbe jutni többé mint most.Ne zaklasd nem kell virág se könyörgés légy férfi lépj tovább.Aki igazán szeret az nem küld el akkor se ha évente 1x lát!Fel a fejjel!
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.11.27. 11:48:57

Visszatérő eset ez itt a fórumon, anno én is kértem tanácsot.
Ma röhögök magamon hogy ilyennel traktáltam itt a nagyérdeműt.

Ma ha arra gondolok, mosolygok egyet azon a 3 éves kapcsolatomon.
De akkor én is úgy éreztem hogy világvége, minden elveszett, reménytelenség, nincs értelme az életnek, engem sose fog szeretni senki,stb...

Hát koma, nem így van, majd rájösz, átvészeled az első pár hetet, hónapot, majd kinyílik a világ.
Azzal hogy odajárkálsz, nem érsz el semmit egyébként, szóval ezt ne csináld, és ne is küldj neki virágopt, semmit, felesleges.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nero.
Llegenda del Barça

2016.11.27. 11:40:42

MatsMessi írta: Ő mondta, hogy ne szavakkal, hanem tettekkel bizonyítsak. .
Lehet azt várja hogy csináld meg rendesen végre. :D
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.11.27. 11:24:21

Ne gondold, hogy az első nagy szerelem az igazi és egyetlen. Persze, most ezt érzed, mert friss és el akartad hinni, hogy ez örökké tart majd. De gondolj bele: Eltelik 10 év, te 27 leszel, még mindig nem leszel túl idős.... Ez alatt az idő alatt hány és hány lány, nő kerül majd eléd. Szerinted ennyi nő közül hogy lehetne, hogy az első volt az igazi? Elég kicsi az esélye. HA így lenne, te igazán szerencsés lennél. DE, akkor nem ebben a helyzetben lennél most.

Te is és ő is fiatal. Természetes, hogy rengeteg figyelmet szeretne, de, ha ez 17 évesen ilyen traumát okozott nála, hogy nem kapott elég figyelmet, mert te a "karrieredre" koncentrálnál, akkor mi lenne később? Ott nem csak a suli lesz meg a sport, ami elviszi a figyelmed.

A sablonok működnek. Azért sablonok, mert a nagy átlagra működik. Tényleg foglald el magad. Ne te függj tőle, hiába nagy szerelem. Egyébként, mikor majd találkozik a nagyobbnál nagyobb 'eggfejekkel, ő is átértékeli, hogy ki volt mellette, nyugi. :)
Kép
MatsMessi
Jugador d'estrella

2016.11.27. 10:24:18

Tegnap még megpróbáltam valamit. Elmentem hozzá este, vittem virágot, és összeszedtem az összes gondolatomat. Ez sem használt. Pedig előtte Ő mondta, hogy ne szavakkal, hanem tettekkel bizonyítsak. Úgy érzem nincs több ötletem. Azt mondta, hogy ha akar majd még valamit tőlem az életben, akkor keresni fog. Nem tudom.. Nehezen viselem, eléggé válogatós vagyok, és Ő tökéletes volt nekem. Nem tudom, hogy találok e még egy ilyen lányt. Mondta, hogy az apja sem nézi jó szemmel, szóval már küzdeni sem merek. Viszont elengedni nehéz, nagyon. Úgy érzem nem is fog sikerülni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.11.26. 14:38:41

Cuki vagy, első nagy szerelem, mindenki átesik ezen. :D A világ nem dől össze, de én viszont azt tanácsolnám, hogy ne is próbálkozz később se. Van az a mondás, hogy olyan hajó után nem futunk, ami nem vesz fel. Ha egyszer így döntött akkor az később sem fog igazán működni és később még jobban fog fájni ha megint "pofára esel". És nem hiszek az újrakezdésben, mert a "tüske" mindig ott lesz és felehet később hánytorgatni.

Fiatal vagy még, tele a világ szebbnél-szebb nőkkel, meg értelmesekkel is és ennél nagyobb csalódások is lesznek sajnos az életben. De ezek azért vannak, hogy megerősítsenek. :D Fel a fejjel és valóban foglald le megad, sportolj, járj el az ismerősökkel, tanulj.
Kép
Kép
Kép
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.11.26. 13:52:22

Gondolj arra, hogy kb 99% az esély, hogy nem ő volt az igazi, meg valószinüleg a következő 10 között sem lesz ott 8) Fiatal vagy még, szerelmi bánatra meg főleg kevés az időd.
MatsMessi
Jugador d'estrella

2016.11.26. 13:11:28

Köszönöm a válaszokat! Adott most egy kis reményt, csak tartson ki.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.11.26. 13:07:45

MatsMessi írta:Egyszerűen nem tudok másra gondolni. Nem tudok rendesen aludni, és enni napok óta. Mindenről Ő jut eszembe, akármerre megyek. Annyi esélyt kaptam tőle, és én elrontottam az utolsó utánit is. Dühös vagyok magamra, és az egész helyzetre. :cry:
és ez még így is lesz egy jó darabig. a szerelem sajnos ilyen. azért abból amit leírtál még van remény, szóval ne add fel véglegesen. de ha nem jön össze, akkor tényleg az lenne a legfontosabb hogy ne omolj össze túl hosszú időre, mert arra rámehetnek a tanulmányaid/barátaid, sok minden. tudom h nehéz elhinni, én is voltam ilyen helyzetbe és agygörcsöt kaptam mikor mindenki mondta az okosságait, de tényleg van két fontos dolog ha véletlenül nem jön össze: foglald le magad bármi hülyeséggel, és az idő majd mindent begyógyít. tudom, ezek ilyen általános okosságok, de nem véletlenül találták ki ezeket.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatsMessi
Jugador d'estrella

2016.11.26. 12:43:30

Egyszerűen nem tudok másra gondolni. Nem tudok rendesen aludni, és enni napok óta. Mindenről Ő jut eszembe, akármerre megyek. Annyi esélyt kaptam tőle, és én elrontottam az utolsó utánit is. Dühös vagyok magamra, és az egész helyzetre. :cry:
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.11.26. 12:32:59

segitsegeteket szeretnem kerni. 17 eves vagyok, es volt egy baratnom, aki szinten 17. Tobb, mint 2 evet egyutt voltunk, viszont a heten szakitott velem. Nagyon szerettuk egymast, 'minden szuper volt, viszont 9 honappal ezelott jott egy lehetoseg sporttal, es nagyon sokat ott voltam. Nyaron taboroztattam sokat, es ilyen dolgok.
Én ez alapján azt mondom, fiatal vagy te még a megállapodáshoz, neked most inkább a lehetőségeiddel, az önmegvalósítással kéne foglalkoznod. Lehet mellette barátnőd, de ne korlátozzon ezekben. Bőven van még időd megtalálni életed párját. :wink:
visca el barca
Presidente del Barça

2016.11.26. 12:24:53

lassan átnevezhetnénk love storyra a topic nevet :(

sztem most egy ideig ne zaklasd, azzal biztos h nem teszel jót, e nélkül is tudja, hogy oda vagy érte. attól nem leszel meggyőzőbb ha naponta 100x felhívod meg elhalmozod mindennel. tudom h nehéz megállni, de hagyd békén 1-2 hétig, had rágódjon ő is a dolgokon. aztán megbeszélsz vele egy SZEMÉLYES találkozót, nem telefonon, skyepon, nem discoba meg a jó ég tudja min és megbeszélitek a dolgokat. ha még időt kér adsz neki, ha érzed, hogy bizonytalan csak óvatosan nyomulj. ha meg azt mondja nem akarja tovább, akkor ne omolj össze, sportolj, járj társaságba, keressél új hobbit, próbáld ki az LSD-t ( :D - ne, csak viccelek) tereld el a figyelmedet, aztán az idő majd begyógyítja a sebeket. fiatal vagy, ráérsz még. tudom h nehéz elhinni de lesz még majd másik nagy ő is.
Kép
MatsMessi
Jugador d'estrella

2016.11.26. 11:56:19

Sziasztok!
A segitsegeteket szeretnem kerni. 17 eves vagyok, es volt egy baratnom, aki szinten 17. Tobb, mint 2 evet egyutt voltunk, viszont a heten szakitott velem. Nagyon szerettuk egymast, 'minden szuper volt, viszont 9 honappal ezelott jott egy lehetoseg sporttal, es nagyon sokat ott voltam. Nyaron taboroztattam sokat, es ilyen dolgok. A barataimmal is egyre tobbet voltam, vele pedig egyre kevesebbet a megszokotthoz kepest. Sokszor elmondta, hogy neki ez igy nem jo, de nem vettem igazan komolyan. Nem tudom megmagyarazni, hogy miert, talan mert mar elbiztam magam, hogy o az enyem, es nem udvaroltam neki masfel ev utan. A heten viszont jott a melyutes, komolyan szakitott velem, es nagyon ugy erzem, hogy mar nem fog megbocsatani. O is azt mondja, hogy a jovoben megvan az esely ra, hogy meg egyutt legyunk, de mar nem sok eselyt lat ra. En viszont nagyon szeretem ot, nem tudom elengedni, mert mar annyi mindenen keresztul mentunk ketten, es ugy erzem, hogy mi egymasnak lettunk teremtve. O nem olyan, mint a mai lanyok. Nem cigizik, nem rug be a sarga foldig, kulsoleg viszont gyonyoru. Szamomra a tokeletes valasztas volt, de most nagyon felek, hogy egy eletre elveszitem. Tul sokszor eljatszodtam a bizalmat, pedig ha adna meg egy eselyt en mindent megtennek erte.
Mit tegyek ezekutan? O azt kerte, hogy hagyjam, de egyszeruen nem birom megallni, hogy ne menjek odahozza, hogy ne hivjam fel.
Ne haragudjatok, hogy ekezetek nelkul irtam, csak mobilrol kuldtem.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.11.25. 14:44:31

Csak egy Sony fules lett belole meg egy NikePro szett edzeshez. Ahol komolyabb kedvezmenyek voltak ott hamar leraboltak mindent, TV PS4 meg mar megvan. Myproteinnel sima napokon komolyabb kedvezmenyek vannak.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.11.25. 11:55:55

Petr írta:Velem is elszaladt a ló, de még az előző héten az e-digital webshopjában, amikor szintén Black Friday-t tartottak.

Rendeltem egy 34" ultrawide monitort, azt hittem baromi nagy lesz, de egy próbát megér. Kábé 20 percig nagynak is tűnt, most pedig úgy gondolom, hogy a legjobb vételem az utóbbi időben. Nem volt olcsó, de már nem fértem el az 1920-as szélességen.

Bob: A Xiaomi telefonok egész jónak számítanak, pláne hardverben, de a magyarított Androdja elég sok helyen döcög fordítással - legalábbis 1 éve még ez volt a helyzet -.
Másrészt maga a rendszer jól működik, csupán 1-2 helyen furcsán van konfigurálva, ami néha crash-ekhez vezet. Amennyibe egy ilyen telefon kerül, pláne megéri.
Köszi a választ, ajándékba lesz Karácsonyra és hardveresen jónak tűnt. 60 ezret megért úgy érzem. Angol nyelvű, de talán az asszony megbirkózik vele. :D
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése