Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez olyan mintha kötésben raknád meg szóval mégis!MQuCsabi írta:De, ha jól, akkor meg többször..... Szóval nem pont olyanHát pedig lehet itt hablatyolni mindenféle meséről, de a nő olyan mint a tippmix ha rosszul rakod meg akkor elmegy.![]()
Most hagyd el a fórumot, kérlek.MQuCsabi írta:De, ha jól, akkor meg többször..... Szóval nem pont olyanHát pedig lehet itt hablatyolni mindenféle meséről, de a nő olyan mint a tippmix ha rosszul rakod meg akkor elmegy.![]()
Hát pedig lehet itt hablatyolni mindenféle meséről, de a nő olyan mint a tippmix ha rosszul rakod meg akkor elmegy.PCsabi írta:Végre egy jó tanács!
![]()
Végre egy jó tanács!Nero. írta:Lehet azt várja hogy csináld meg rendesen végre.MatsMessi írta: Ő mondta, hogy ne szavakkal, hanem tettekkel bizonyítsak. .
CUUKI!MatsMessi írta: O azt kerte, hogy hagyjam, de egyszeruen nem birom megallni, hogy ne menjek odahozza, hogy ne hivjam fel.
Lehet azt várja hogy csináld meg rendesen végre.MatsMessi írta: Ő mondta, hogy ne szavakkal, hanem tettekkel bizonyítsak. .
és ez még így is lesz egy jó darabig. a szerelem sajnos ilyen. azért abból amit leírtál még van remény, szóval ne add fel véglegesen. de ha nem jön össze, akkor tényleg az lenne a legfontosabb hogy ne omolj össze túl hosszú időre, mert arra rámehetnek a tanulmányaid/barátaid, sok minden. tudom h nehéz elhinni, én is voltam ilyen helyzetbe és agygörcsöt kaptam mikor mindenki mondta az okosságait, de tényleg van két fontos dolog ha véletlenül nem jön össze: foglald le magad bármi hülyeséggel, és az idő majd mindent begyógyít. tudom, ezek ilyen általános okosságok, de nem véletlenül találták ki ezeket.MatsMessi írta:Egyszerűen nem tudok másra gondolni. Nem tudok rendesen aludni, és enni napok óta. Mindenről Ő jut eszembe, akármerre megyek. Annyi esélyt kaptam tőle, és én elrontottam az utolsó utánit is. Dühös vagyok magamra, és az egész helyzetre.
Én ez alapján azt mondom, fiatal vagy te még a megállapodáshoz, neked most inkább a lehetőségeiddel, az önmegvalósítással kéne foglalkoznod. Lehet mellette barátnőd, de ne korlátozzon ezekben. Bőven van még időd megtalálni életed párját.segitsegeteket szeretnem kerni. 17 eves vagyok, es volt egy baratnom, aki szinten 17. Tobb, mint 2 evet egyutt voltunk, viszont a heten szakitott velem. Nagyon szerettuk egymast, 'minden szuper volt, viszont 9 honappal ezelott jott egy lehetoseg sporttal, es nagyon sokat ott voltam. Nyaron taboroztattam sokat, es ilyen dolgok.
Köszi a választ, ajándékba lesz Karácsonyra és hardveresen jónak tűnt. 60 ezret megért úgy érzem. Angol nyelvű, de talán az asszony megbirkózik vele.Petr írta:Velem is elszaladt a ló, de még az előző héten az e-digital webshopjában, amikor szintén Black Friday-t tartottak.
Rendeltem egy 34" ultrawide monitort, azt hittem baromi nagy lesz, de egy próbát megér. Kábé 20 percig nagynak is tűnt, most pedig úgy gondolom, hogy a legjobb vételem az utóbbi időben. Nem volt olcsó, de már nem fértem el az 1920-as szélességen.
Bob: A Xiaomi telefonok egész jónak számítanak, pláne hardverben, de a magyarított Androdja elég sok helyen döcög fordítással - legalábbis 1 éve még ez volt a helyzet -.
Másrészt maga a rendszer jól működik, csupán 1-2 helyen furcsán van konfigurálva, ami néha crash-ekhez vezet. Amennyibe egy ilyen telefon kerül, pláne megéri.