2016.11.26. 11:56:19
Sziasztok!
A segitsegeteket szeretnem kerni. 17 eves vagyok, es volt egy baratnom, aki szinten 17. Tobb, mint 2 evet egyutt voltunk, viszont a heten szakitott velem. Nagyon szerettuk egymast, 'minden szuper volt, viszont 9 honappal ezelott jott egy lehetoseg sporttal, es nagyon sokat ott voltam. Nyaron taboroztattam sokat, es ilyen dolgok. A barataimmal is egyre tobbet voltam, vele pedig egyre kevesebbet a megszokotthoz kepest. Sokszor elmondta, hogy neki ez igy nem jo, de nem vettem igazan komolyan. Nem tudom megmagyarazni, hogy miert, talan mert mar elbiztam magam, hogy o az enyem, es nem udvaroltam neki masfel ev utan. A heten viszont jott a melyutes, komolyan szakitott velem, es nagyon ugy erzem, hogy mar nem fog megbocsatani. O is azt mondja, hogy a jovoben megvan az esely ra, hogy meg egyutt legyunk, de mar nem sok eselyt lat ra. En viszont nagyon szeretem ot, nem tudom elengedni, mert mar annyi mindenen keresztul mentunk ketten, es ugy erzem, hogy mi egymasnak lettunk teremtve. O nem olyan, mint a mai lanyok. Nem cigizik, nem rug be a sarga foldig, kulsoleg viszont gyonyoru. Szamomra a tokeletes valasztas volt, de most nagyon felek, hogy egy eletre elveszitem. Tul sokszor eljatszodtam a bizalmat, pedig ha adna meg egy eselyt en mindent megtennek erte.
Mit tegyek ezekutan? O azt kerte, hogy hagyjam, de egyszeruen nem birom megallni, hogy ne menjek odahozza, hogy ne hivjam fel.
Ne haragudjatok, hogy ekezetek nelkul irtam, csak mobilrol kuldtem.