Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nálunk így mondják.recrea írta:Keresd már meg nekem ezt a mondástBob_Marley írta:Van az a mondás, hogy olyan hajó után nem futunk.elképzeltem, ahogy futsz a vizen a hajó után
![]()
Ez a mondás szekérrel van
Van másik palija, azért ellenséges és azért is szakított.
Azért bízom benne, hogy nem ezért. Az eléggé szíven ütne.recrea írta:Keresd már meg nekem ezt a mondástBob_Marley írta:Van az a mondás, hogy olyan hajó után nem futunk.elképzeltem, ahogy futsz a vizen a hajó után
![]()
Ez a mondás szekérrel van
Van másik palija, azért ellenséges és azért is szakított.
Keresd már meg nekem ezt a mondástBob_Marley írta:Van az a mondás, hogy olyan hajó után nem futunk.
95%uk ilyen pedig, ugy hogy vedd ugy hogy ez egy lecke volt. Eleg egyszer megtalalni az igazit 30 korul, addig enjoy life.MatsMessi írta:Nem azt mondanám, hogy kihevertem már, csak eléggé rosszul esik ahogy bánik velem. Nagyon ellenséges velem. Én voltam ott neki bármilyen esetben, ami természetes, csak hát azért utána nem ezt várná az ember. Én tényleg azt hittem, hogy Ő az igazi, de ahogy bánik velem 1 hete, így nem ismerek rá.
Tengeri, vízi, akváriumi nekem mindegy.TripleH írta:A tengeri halakat probaltad mar? A folyami es édesvízi halakat en is utálom. De egy finom tengeri hal azert más dimenzió.Bob_Marley írta:3 hét van addig és már tudjátok mi lesz? Na én ezért irigyellek titeket.Kacsa, majonézes krumpli, francia saláta tuti lesz, de a többit nem tudni. Mama még biztos csinál húslevest is. .D
Én a halat utálom, hiába a legegészségesebb egyben a legbüdösebb is.Asszony meg azt szereti, óriási patthelyzet.
Na es a halrudit szereted?MQuCsabi írta:Engem is állandóan oltogatnak, mert csak a lazacot eszem .![]()
Meg persze királyrákot
A tengeri halakat probaltad mar? A folyami es édesvízi halakat en is utálom. De egy finom tengeri hal azert más dimenzió.Bob_Marley írta:3 hét van addig és már tudjátok mi lesz? Na én ezért irigyellek titeket.Kacsa, majonézes krumpli, francia saláta tuti lesz, de a többit nem tudni. Mama még biztos csinál húslevest is. .D
Én a halat utálom, hiába a legegészségesebb egyben a legbüdösebb is.Asszony meg azt szereti, óriási patthelyzet.
Viccelsz több mint egy évig nem volt barátnőm az első nagy love után.Konkrétan minden bajom előjött egy ideig.De a pia és az embertelen mennyiségű kocsonyaNero. írta:Ja amúgy ha visszagondolok hogy én anno az első után hónapokig megvoltam törve...visca el barca írta:gyorsan kiheverted
Mondjuk ezek után nem csoda, hogy nem szereted..csababarca írta:Mondjuk eleve írtózom a zsírtól mint olyan, meg az ilyen dolgoktól is, lehet ezért nem bírok ránézni sem.
Persze,de nem tudom értelmezni, mi a jó benne.S.Agüero írta:Kóstoltad már legalább?Eleinte én is így voltam vele, de aztán nagyon megszerettem, szentnap reggel azzal kezdem mindig a napot, hogy felkelek, és megyek ki a spejzba a kocsonyámért, 2 nagy szelet kenyér, aztán zaba.
S.Agüero írta:Nincs is annál jobb, jó foghagymásan, paprikásan, finom sertésköröm benne, a tetején egy pici zsír, meg is éheztem.Úristen, kocsonya, a gasztronómia zsákutcája...fagyott húsleves, pfejjj.Mondjuk én csak a sajátunkat tudom megenni, ettem már máséból, de azok nagyon messze voltak a miénktől, megenni alig bírtam.
Egyébként régen én is ki nem állhattam, aztán fokozatosan rászoktam.
Nincs is annál jobb, jó fokhagymásan, paprikásan, finom sertésköröm benne, a tetején egy pici zsír, meg is éheztem.Úristen, kocsonya, a gasztronómia zsákutcája...fagyott húsleves, pfejjj.
Ja amugy ha visszagondolok hogy én anno az elso utan honapokig megvoltam torve...visca el barca írta:gyorsan kiheverted