Eurobarca találkozók!

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.08.27. 20:25:31

Nehogymár jövőre legyen a következő. Mit szólnátok hozzá, ha mondjuk őszi szünetben tartanánk megint egy kis összejövetelt. Sztem az is nagy királyság lenne. Van egy kis nyelves-Krojfos videó. :lol:
Drigo
Eurobarca Staff

2006.08.27. 20:18:50

Saviola írta:(s Csongor is rúgott gólt,ami nem kis szó.. :lol: )
Hát nem kis fáradtságomba került, mire végre oylan labdát tudtam elé varázsolni :twisted: amit még ő sem hagyhatott ki azért ez nem akármilyen telsesítmény azt el kell ismernetek, ő meg még azt sem mondta, hogy kössz bmeg na mindegy aki már látta nem is várna tőle ilyet :twisted:

A videókat nagyon várom már én is.

jövőre talán lehetne egy kétnaposat csinálni, és akkor mindenki aludhatna egy helyen, meg így nagyobb az esély, hogy legalább valaki az egyik nap ráér, csak kéne egy új étterem, mert oda már nem mehetünk vissza szerintem :twisted: azt mondjuk nem értem, hogy a csaj miért zárta be a "cafét"(rohadt nyugatias elnevezések az kocsma bmeg nem café!!), pedig fogyasztottunk rendesen...
Azért az kár, hogy a sörnyitót végülis nem vittük el a non-stop-ból :twisted: ami egyébként egyesek szerint már éppen zárt :lol:

Nagyon jól éreztem magam én is.

UI:Krojf nyelves sztorija nem volt semmi a buszon majdnem lefordultam az ülésről :lol:
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Bodi
Director del Fútbol

2006.08.27. 20:00:39

A leírtak alapján jó lehetett ez a találkozó,nagyon sajnálom,hogy nem tudtam ott lenni,de legközelebb mindenféleképpen megyek!!!!
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.08.27. 19:43:36

Sharkinho írta:Ja és anti. Van egy-két felvétel, ami jobb lenne ha nem jutna el a barátnődhöz. :twisted:
Arra gondolsz, amikor felvettem Nektek egy-két csajt? Gondoltam, nekem ott a párom, így látok eleget, de Ti még fiatalok vagytok, ismerkedjetek a "NŐ"-vel. Szóval ez csak ilyen ismeretterjesztő dolog volt 8)
Hálásnak kellene lennetek érte.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2006.08.27. 19:13:13

Sharkinho írta:Na, én is megérkeztem. Tényleg marha jó volt titeket élőben látni. Őszi szünetben is kéne egy kis találkozó. A videókat holnap teszem föl, ezekkel a címekkel:
1. Egy rövid kis meccs összefoglaló ( Eurobarca-Magyar barca )
2. Tanuljunk táncolni Krojffal
3. Viktor alias Korda, Terry Black, Tibi bácsi billiárd közvetítése

Ja és anti. Van egy-két felvétel, ami jobb lenne ha nem jutna el a barátnődhöz. :twisted:

Történt még valami miután elmentem? Biztos, ezért vagyok kíváncsi rá. :lol:
Barcafan próbálta meghódítani Pestet hazafelé..és ezt egy tuzcsap legpissantásával kezdte..szegény pöppet részeg volt..Dunában akart fürdeni,stb.. :lol: :lol: ,a többié storyért olvass visszább 8)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.08.27. 19:04:10

Na, én is megérkeztem. Tényleg marha jó volt titeket élőben látni. Őszi szünetben is kéne egy kis találkozó. A videókat holnap teszem föl, ezekkel a címekkel:
1. Egy rövid kis meccs összefoglaló ( Eurobarca-Magyar barca )
2. Tanuljunk táncolni Krojffal
3. Viktor alias Korda, Terry Black, Tibi bácsi billiárd közvetítése

Ja és anti. Van egy-két felvétel, ami jobb lenne ha nem jutna el a barátnődhöz. :twisted:

Történt még valami miután elmentem? Biztos, ezért vagyok kíváncsi rá. :lol:

És lesz még egy extra videó, amit főleg Csongornak készítettem, de más is megnézheti.
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.08.27. 18:53:56

Saviola írta:Az volt talán a legjobb meccs..nagy voltál elől anti ;) majd jövőre mégjobb lesz..szuper volt tényleg.. 8) (s Csongor is rúgott gólt,ami nem kis szó.. :lol: )
Köszi, az a lényeg, hogy így elsőre is elég jól megértettük egymást. Remélem, a szurkolói tornán megint összeáll ez az ötös... Jó volt az egész bandával együtt játszani!

Csongor góljáról meg annyit, hogy a madridisták már nem tudtak hova ugrani a labda elől, hogy végre ő is betalálhasson :lol: :lol: :lol:
Saviola
Júdás 2, az áruló

2006.08.27. 18:47:46

PetI írta: Tényleg jó volt megismerni a fórumozó társakat. Mindenki jó fej, akikkel meg túléltük az éjszakát azok meg főképp: Charlie, Saviola :lol:
Hát a fotelben alvás művészetét elsajátítottuk tökéletesen.. :lol:
Saviola
Júdás 2, az áruló

2006.08.27. 18:44:36

antiimperialista írta: 2 órát :lol: :lol: :lol:
Egyébként jól elvertük őket, bár ebben benne volt a korkülönbség, és a cserepad hosszúsága, mindkettő a mi javunkra döntött...
Az volt talán a legjobb meccs..nagy voltál elől anti ;) majd jövőre mégjobb lesz..szuper volt tényleg.. 8) (s Csongor is rúgott gólt,ami nem kis szó.. :lol: )
PetI
Hí­rhozó-cikkíró

2006.08.27. 18:37:51

Hát tényleg én is osztom a véleményeket, sirály volt a tali. Nekem már az is nagy élmény volt, hogy valahogy feljutottam Pestre az előző esti történések tükrében (köszönet Sharkynak a közreműködésért). A Madridista elleni rangadó kiválóan sikerült, főleg h én is rúgtam gólt, ami nem szokásom, mert a "lábtörő védő" pozicióban szoktam ténykedni. A HFCB-t meg legközelebb leverjük, jövőre már mi is összeszokott csapattal állhatunk ki :wink:

Tényleg jó volt megismerni a fórumozó társakat. Mindenki jó fej, akikkel meg túléltük az éjszakát azok meg főképp: Charlie, Saviola :lol:
Csongor legközelebb jobban készül úgyis az ivászatra, év közben is edzi a máját, jövőre már jól fogja bírni :P

antiimperialista nevét gyakorolni fogjuk :) bár időközben rájöttem h a plüss-buszslusszklucs még nehezebb szó. :wink: Egyébként gratulálok a férjjelölt(ek)nek utólag is.

Vito zenéket töltsél ám majd fel.

Krojf elképesztő fazon élőben is. respekt 8)

Szóval mindenki sajnálhatja, aki kihagyta, legközelebb gyertek többen.
UI: kíváncsi leszek milyen lesz barcafan cikke, mely részletek vesznek homályba :P :lol:

Akkor jövőre veletek ugyanitt :!:
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.08.27. 18:27:58

Srácok, örülök, hogy megismerhettelek Titeket, jó, hogy most már arcokat is tudok kötni a hsz-ekhez. Remek társaság jött össze, kár azokért, akik nem tudtak jönni...
Rég éreztem ilyen jól magam, a foci, a vacsora, aztán a móka is hatalmas volt! Krojf tánca, Viktor hangutánzós magánszáma, Csongor bénázása a biliárdasztalnál :lol: , mind hozzájárultak a hangulat emeléséhez!

Csongor, bár nagyon utállak :D , nagyon szépen köszönöm, hogy megszervezted nekünk ezt a találkozót, már most várom a következőt!
Örülök, hogy elfoglalhattam szívedben azt a helyet, amin eddig Charlie és Vito osztoztak :D
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.08.27. 18:18:58

HAnonymus írta:És a reállal mennyit játszottatok?
2 órát :lol: :lol: :lol:
Egyébként jól elvertük őket, bár ebben benne volt a korkülönbség, és a cserepad hosszúsága, mindkettő a mi javunkra döntött...
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2006.08.27. 18:03:25

Jut eszembe nincs fénykép a csapatról :cry: Ez nagy kár,következő alkalommal be kell pótolni!

Mi( HFCB-sek) már jó párszor néztünk együtt BL-rangadókat,El Classico-kat,és azok is nagyon jól szoktak lenni!!Ilyen nagy társasággal még jobb lenne,csak hát akkora max hely kivetítőtök előtt,kocsmákban van és ott mások is vannak ami nem baj,csak mi "zártkörűen néztük eddig"!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Kralo
Entrenador del Barça

2006.08.27. 17:49:47

Nagyon jó volt találkozni a szurkolótársakkal akik hsz-ait nap mint nap olvassa az ember. Krojf tánca volt a csúcspont a találkozón szerintem ezzel sokan egyetértenek. Sajnálom, hogy focizni nem tudtam, pedig szerettem volna egy órácskát. Már az elején éreztem a lövéseknél, hogy ez most nem fog menni. :( Vigyáznom kellett a lábamra. Nagyon rossz érzés tehetetlenül nézni a pálya széléről.
Akik játszottak, azoknak dícséret jár! Utána vacsi ami fincsi volt, majd egy kis iszogatás, csocsózással Én aztán távoztam partyra, amit ugyanúgy vártam, mint ezt a találkozót, de eléggé gondolkozóba estem, hogy menjek-e. Jöhet a következő! Köszönjük Barcafan! :)
Jah és Krojf ötlete is kíváló, el classico-kat közösen kellene néznünk! :)
Saviola
Júdás 2, az áruló

2006.08.27. 17:47:39

Silvanus írta: KIVÉVE PERSZE Csongort, de neki megbocsátjuk, hiszen még csak 11 éves, van még ideje tanulni... :D
:lol: :lol: :lol:

Csongor egy egyéniség..hazafelé kb 3szor mondta el,hogy be van rúgva,de egyik legnagyobb pillanata,amikor a lánchíd elején is elmondott egy viccet és 3 lépéssel előrébb is,de neki uj volt mind2 alkalommal.. :lol: 8)
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.08.27. 17:34:39

Télleg nagyon császár volt a tali!!! Jó volt megismerni az embereket... Mikor az 1. csapat volt a pályán a margit ellen, azt öröm volt nézni:DDD Nagy oktatás volt...:) Kár azért a hülye dudáért, hogy 2 fújás után bemondta a K.O.-t de hát ez van... legközelebb jobban meg kell szervezni a hangtechnikát 8)

a csapatképet viszont pótolni kell nagyon hamar... sajna nem tudtam vinni a fényképező gépemet, mert tegnap vettem észre hogy az akku le van merülve:(((((( De ez még hagyján, gondoltam más majd biztos hoz, de sajna rosszul gondoltam...

A legközelebbin remélem többen leszünk, és még több jó arcot meg tudunk majd ismerni.

Krojf viszont....:))) Aki, tegyük hozzá, nagyon de nagyon hasonlít Cocu-re(egy bizonyos távolságból:DD) Tánca frenetikus volt:DDDD Nekem volt szerencsém látni a szemközti GENG-nek a reakcióját is Krojf táncára:)) Assse volt egyszerű:D
Amúgy ha majd gépközelbe jut, akkor biztos leírja majd a közös El Classicos meccsnézési tervét...

kár hogy nem tudtam a foci meg a kajálás utáni Parrryn részt venni, de majd máskor bepótoljuk.....

béke

Ui.: Rapika, most már ismerős az avataromban a kép???? Dr. Evil:D
Silvanus
Director del Fútbol

2006.08.27. 17:05:25

Srácok! Nagyok voltatok! Iszonyat jó érzés volt veletek megismerkedni, mind-mind tök jó arcok vagytok! Nagyszerű, hogy ilyen sokan összejöttünk, de remélem legközelebb legalább kétszer ennyien leszünk!!! Alig várom a következő alkalmat!!!

Charlie - Abszolút nincs miért szégyenkezned, kiválóan helytálltál!!!

Krojf - Köszönjük a vidám perceket, amiből volt bőven neked köszönhetően!

A pályán tök jók voltunk (na jó, én most valahogy iszonyatosan nem, erre nincs is mentségem, talán csak a meleg, némi drukk, és a hendikeppem... :D), Saviola, Anti, Vito, Charlie és persze Zsoltika különösen jók voltak, de hangsúlyozom: mindenki nagyon ügyes volt, tényleg!!! KIVÉVE PERSZE Csongort, de neki megbocsátjuk, hiszen még csak 11 éves, van még ideje tanulni... :D

Hamarosan jön a selejtező, ahova természetesen mindenkit szeretettel várunk, és persze majd a tornára is, ahogy Norbi barátom is mondta, minél többen leszünk, annál frenetikusabb lesz a hangulat, és talán jobb lesz az eredmény is...

No. Egyszóval: köszönök én is mindent, jó volt megismerni benneteket Barcás testvérek, és jó most már a neveteket arcokkal is összekötni, még ha nem is vagytok szépek... :lol: :lol: :lol:
"Més Cuen un Club"
Rapika
Entrenador del Barça

2006.08.27. 14:19:58

Ronaldinho 17 írta:Valamelyik hétvégén majd,jöhet az ismétlés

Így van,ismételni kell,minnnél hamarabb!!
Én teljesen ki vagyok 1ébként,ez a folyamatos focizás kikészítette a szervezetemet! :P
Kép
Kép
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2006.08.27. 14:10:32

Nagyon király volt ! 8) Köszi mindenkinek aki eljött!!Valamelyik hétvégén majd,jöhet az ismétlés :wink: Hajrá HFCB Hajrá Eurobarca!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Drigo
Eurobarca Staff

2006.08.27. 13:46:16

Na hazaértem én is végre, de nemsokára meg mehetek meccsre, érdekes lesz az biztos, de a tegnapi nap az tényleg nagyon jó volt örülök, hogy ott lehettem és már én is várom a következőt!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Saviola
Júdás 2, az áruló

2006.08.27. 13:40:51

Vito írta:Vito up!

a tegnapi nap igen míves volt, köszönet érte mégegyszer Csongornak!
Charlie! a kapuban abszolút nem lehetett rád panasz, sajnálom, hogy utána kicsit fáradt voltál.

ahogy olvasom Csongor valószínűleg eléggé elkészülhetett :D

...és én???!!! 8)

mi még visszamentünk Attiékkal egy kicsit csocsózni, neki küldenék mégegy online respektet a fuvarért :wink:

Krojf koma pedig jelezze, hogy a műsorral mi legyen... :wink: :lol:
Puszi Vito :D

eléggé?:D :lol: :lol:

Sírtam a röhögéstől.. :lol: :lol:
Vito
Llegenda del Barça

2006.08.27. 13:34:55

Vito up!

a tegnapi nap igen míves volt, köszönet érte mégegyszer Csongornak!
Charlie! a kapuban abszolút nem lehetett rád panasz, sajnálom, hogy utána kicsit fáradt voltál.

ahogy olvasom Csongor valószínűleg eléggé elkészülhetett :D

...és én???!!! 8)

mi még visszamentünk Attiékkal egy kicsit csocsózni, neki küldenék mégegy online respektet a fuvarért :wink:

Krojf koma pedig jelezze, hogy a műsorral mi legyen... :wink: :lol:
Válasz küldése