Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
5os szorzo az ev ajandeka volt. 98% volt hogy o nyeri, nem volt meglepetes csak a libsi media szinezte a tortenetet ameddig lehetett.soadroli írta:na, Trump győzött.
Ő bajuk, a lehetőség adott.régi brigádból már nem jár senki
Öreg vagyok én már az ilyesmikhezMQuCsabi írta:El fanatico, te miért nem jársz a talikra?
Ez nálam nem igaz. Nem volt még olyan ember akivel ne tudtam volna elbeszélgetni, nem ém vagyok a középpontban, de nem a visszahúzódók között, illetve az egómat bemutatván nem vagyok egy csúnya gyerek.visca el barca írta:én a marha nagy élettapasztalatommal azt látom, hogy azoknak nehezebb a szakítás akik alapból is zárkózottak, csendesek, vagy csak egy egyszerűen nem egy don juan tipusok és tudják, hogy marha nehéz újra asszonyt ...zola8787 írta:viszont egy picit még mindig be vagyok fordulva
Noname volt az, igen.visca el barca írta: talán annyit tudok még segíteni, hogy pár hónappal ezelőtt valakinek volt itt egy hasonló problémája (noname?)
én a marha nagy élettapasztalatommal azt látom, hogy azoknak nehezebb a szakítás akik alapból is zárkózottak, csendesek, vagy csak egy egyszerűen nem egy don juan tipusok és tudják, hogy marha nehéz újra asszonyt fogniukzola8787 írta:viszont egy picit még mindig be vagyok fordulva
Ez nem mindenkinél megy ilyen egyszerűen. Mint írtam, én abszolút immunis vagyok a szerelmi bánatra, de sajnos a környezetemben is voltak olyan esetek, ahol az öngyilkosságig fajult a dolog. Van aki olyan lelki alkat, hogy hajlamos megzuhanni, és erről nem tehet, és tudatosan ezt csak nagyon kis mértékben lehet befolyásolni. A testünket is tudjuk edzeni, formálni, de vannak, amiken nem lehet alakitani (igaz, az orvostudomány fejlődésével már egyre kevesebb az ilyen dolog, de ezt most hagyjuk), ugyanúgy a személyiség is csak bizonyos korlátokon belül fejleszthető.Gyomorfekély....ne viccelj már, egy nő miatt...barátom lennél, adnék egy nyakast, h szedd össze magad nagyon gyorsan, emeld fel a fejed, húzd ki magad, aztán haladjál tovább, ahogy egy férfi.
Ez a legjobb tanács, tudatosan emeld az egód az érzelmeid fölé, sajnos/nem sajnos nekem ez automatikusan megy, szóval általában könnyen jöttem ki párkapcsolati szitukból, és volt néhány nővel dolgom.Bob_Marley írta:Emelt fővel mosolyogva kell távozni. Közhelynek tűnik,de másként nem lehet. Ő nem érdemelt meg téged és nem fordítva.