barcadome írta:legalább egy trailert nézzetek meg a választott filmről, úgy nem csalódhattok nagyot..

Híres idézetek Kash-től?
Én amúgy ennek kapcsán gondolkodtam el, hogy lehet, h teljesen nullázni fogom a trailer-fogyasztásomat, mert iszonyatosan spoileresek tudnak lenni. Őszintén szólva már bánom, h pl. a Cloud Atlas trailerjeit megnéztem, mert a moziban kb. a film 80%-át levágtam belőlük (és hát ilyen szinten nem volt egy nolan-i bonyolultságú mű)
Viszont nem hiszem, hogy ezt ki fogom bírni, most is már iszonyúan várom pl. a Pacific Rim előzetesét
sjay írta:messideco írta:
De a szemüveges kisgyerek az hatalmas pofa volt
Atyaég.. én pont őt utáltam

. Mondjuk a filmért sem haltam meg; az andersoni stílus ellenére szerintem kifejezetten idegesítő, a két gyerek kapcsolata meg nagyon rosszul tálalt és átérezhetetlen, inkább irritálóak voltak, mint szerethetőek .
Ezzel többé-kevésbé egyetértek, mondjuk nekem inkább bájos volt a film, viszont tényleg nem ők voltak a fő csúcspontjai. Én Bill Murray favágós jelenetén haltam meg, az egyszerűen zseniális volt. (Meg az Edward Norton-féle cserkésztábor a különböző filmes utalásokkal...)