Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
már háromszor is láttamsjay írta:Ha még nem láttad az "új" Mission Impossible-t, akkor azt is ajánlom ebben a "műfajban".visca el barca írta:
persze, nem is azért nézem h mély nyomot hagyjon bennem, csak esti kikapcsolodasnak ez a lő-fut-menekül-elüt-pörög-forog-robban tökéletes lesz.
visca el barca írta:persze, nem is azért nézem h mély nyomot hagyjon bennem, csak esti kikapcsolodasnak ez a lő-fut-menekül-elüt-pörög-forog-robban tökéletes lesz.CsacsMate írta:Az első egy óra alapján nem sok köze van az első három részhez. Persze vannak visszautalások Jason Bourne-re, de nem befolyásolja a történet megértését. Na meg ugye a főszereplő is új. Szóval nem gond szerintem. Ha meg az első három ekkora nyomott hagyott benned, akkor ez még ekkorát se fog.visca el barca írta:este megakarom nézni a bourne hagyatékot, viszont az előző trilógia nem hagyott bennem tul mély nyomot, szinte semmire nem emlékszem belőle. ezt az ujat azért érteni fogom az előző 3 nélkül?
Ha még nem láttad az "új" Mission Impossible-t, akkor azt is ajánlom ebben a "műfajban".visca el barca írta:
persze, nem is azért nézem h mély nyomot hagyjon bennem, csak esti kikapcsolodasnak ez a lő-fut-menekül-elüt-pörög-forog-robban tökéletes lesz.
persze, nem is azért nézem h mély nyomot hagyjon bennem, csak esti kikapcsolodasnak ez a lő-fut-menekül-elüt-pörög-forog-robban tökéletes lesz.CsacsMate írta:Az első egy óra alapján nem sok köze van az első három részhez. Persze vannak visszautalások Jason Bourne-re, de nem befolyásolja a történet megértését. Na meg ugye a főszereplő is új. Szóval nem gond szerintem. Ha meg az első három ekkora nyomott hagyott benned, akkor ez még ekkorát se fog.visca el barca írta:este megakarom nézni a bourne hagyatékot, viszont az előző trilógia nem hagyott bennem tul mély nyomot, szinte semmire nem emlékszem belőle. ezt az ujat azért érteni fogom az előző 3 nélkül?
Az első egy óra alapján nem sok köze van az első három részhez. Persze vannak visszautalások Jason Bourne-re, de nem befolyásolja a történet megértését. Na meg ugye a főszereplő is új. Szóval nem gond szerintem. Ha meg az első három ekkora nyomott hagyott benned, akkor ez még ekkorát se fog.visca el barca írta:este megakarom nézni a bourne hagyatékot, viszont az előző trilógia nem hagyott bennem tul mély nyomot, szinte semmire nem emlékszem belőle. ezt az ujat azért érteni fogom az előző 3 nélkül?
Isten nyugosztalja!visca el barca írta:most olvasom h elhunyt hollosi frici báisten nyugosztalja, csíptem az öreget.
23-as szám, Argo (nem a magyar, hanem a Ben Affleck)visca el barca írta: szóval furcsa érzés, hogy néztem egy középszerű filmet (most is annak tartom, nem hinném h valaha is ujra nézem), viszont olyan szinten lekötött az elejétől a végéig h hihetetlen.
volt már filmmel ilyen érzésetek?
Az a baj, hogy sztem a filmklub előző körével sikeresen összemostuk a két fogalmatlui1698 írta:Azt lehet anélkül is, hogy kínoznád magad, pl. én a világ minden látóköréért se néznék meg egy vudielen filmet.messideco írta:ÖÖ szélesíteni akarom a látókörtfogalmazzak úgy
Dehogynem... a FKba is azért jelentkeztél, h szélesítsd a látókörödetlui1698 írta:Azt lehet anélkül is, hogy kínoznád magad, pl. én a világ minden látóköréért se néznék meg egy vudielen filmet.
Azt lehet anélkül is, hogy kínoznád magad, pl. én a világ minden látóköréért se néznék meg egy vudielen filmet.messideco írta:ÖÖ szélesíteni akarom a látókörtfogalmazzak úgy
Annak ellenére, h sokaknak nagyon tetszik a film, nekem is többek között , ismerve viszonyodat Kubrickhoz, nem biztos, h jó választás lesz. Vagy adsz neki még egy esélyt? Mert, ha jól emlékszem, te nem igazán szereted.messideco írta: Full metal jacket
na kíváncsian várom majd az értékeléstmessideco írta:Szeretnék én egy filmtörténeti maratont lenyomni decemberben, még vizsgák előtt, ezeket gondoltam:
Felhőatlasz/Lawless
Dogville
Naked lunch
Full metal jacket
Kánikulai délután
Butch Cassidy és a Sundace kölyök
Híd a Kwai folyón
A máltai sólyom
M - Egy város keresi a gyilkost
Arsenal- ha megtalálom
Azért írta, mert a magyar nyelvű trailer mindent lelő, amit hatalmas gondolatnak szántak, még a végét is...sjd írta:Híres idézetek Kash-től?barcadome írta:legalább egy trailert nézzetek meg a választott filmről, úgy nem csalódhattok nagyot..![]()
Híres idézetek Kash-től?barcadome írta:legalább egy trailert nézzetek meg a választott filmről, úgy nem csalódhattok nagyot..
Ezzel többé-kevésbé egyetértek, mondjuk nekem inkább bájos volt a film, viszont tényleg nem ők voltak a fő csúcspontjai. Én Bill Murray favágós jelenetén haltam meg, az egyszerűen zseniális volt. (Meg az Edward Norton-féle cserkésztábor a különböző filmes utalásokkal...)sjay írta:Atyaég.. én pont őt utáltammessideco írta: De a szemüveges kisgyerek az hatalmas pofa volt![]()
. Mondjuk a filmért sem haltam meg; az andersoni stílus ellenére szerintem kifejezetten idegesítő, a két gyerek kapcsolata meg nagyon rosszul tálalt és átérezhetetlen, inkább irritálóak voltak, mint szerethetőek .
Atyaég.. én pont őt utáltammessideco írta: De a szemüveges kisgyerek az hatalmas pofa volt