Eurobarca találkozók!

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Marci
Capitá del Barça

2006.08.03. 17:03:11

Vito írta:az esetleges "kiskorú balesetes" dolog nem fordult meg a fejemben.
jelen tudomásom szerint kiskorú nem is jönne el, ha igen, akkor annyit tudok ígérni, (ha egyáltalán elengednek egy kiskorút), hogy külön szemmel tartjuk.
Máris megnyugodtunk :lol: Ha elküldjük a leveleket az eurobarca nevével, figyelünk a fiatalkorúakra, de valamelyik mégis gondol egyet és leveti magát a metró elé, bizonyára senki sem fogja okolni az eurobarcát :lol: :lol:
Mert mi figyeltünk :lol:

Korábban nem érkezett senki részéről egyértelmű tiltakozás, ezért többen beleélték már magukat.... de talán nem olyan nagy dolog ez. Felejtsük el az ötletet.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.08.03. 16:59:38

Én kiskorú vagyok
Vito
Llegenda del Barça

2006.08.03. 16:57:46

rhynn írta:
Vito írta:
hello Rhynn!

én csak szimplán érdeklődöm azután, hogy ez a dolog miért érintene Téged, vagy egyéb tagot negatívan.
félre ne érts nem kötöszködöm, csak nem értem, hogy miért ilyen negatív hangvételű a reagálásod.
Azért én itt messze nem egyéb tagként vagyok jelen. Többek között én dolgozok órákat azon, hogy te jól szórakozzál, valamint az én pénzem van -többek között- befektetve ebbe az oldalba. Iván és én fizetjük a szerverbérletet, mi vettük meg nem kis pénzekért az oldal és a név használati jogát (bizony, ez is többszázezer forint...).
ha félreértettél volna:
nem kötöszködni akartam, de ezt az elején leszögeztem.

szerk:
én csak szimplán érdeklődöm azután, hogy ez a dolog miért érintene Téged (mint üzembentartót), vagy egyéb tagot(üzembentartókat: Iván) negatívan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vito 2006.08.03. 17:01:04-kor.
Vito
Llegenda del Barça

2006.08.03. 16:55:26

rhynn írta:
1. Belegondoltál, ki lesz a felelős, hogyha valami rendbontás történik?
2. Ha mondjuk felmegy a találkozóra egy kiskorú, s elüti egy autó, szerinted kit vesznek elő? hát a szervezőket, akik pedig már csak a névhasználat után is mi vagyunk.
3. Évek óta csináljuk ezt a honlapot, nem kis pénzünkbe került, jelenleg egy kezdetleges brandépítés folyik, amibe egyenlőre nem fér bele semmiféle olyan találkozó, aminek a szervezésében nem vettünk rész.
4. Az, hogy a nevünkben bármilyen gazdasági társaságot megkerestek, szerinted nem okozhat nekünk komoly anyagi károkat a jövőben? /pl egy elírás miatt "euroibarca.hu" komolytalannak gondolnak minket s később se állnak szóba velünk.
5. A Tippmix aréna egy fillért se fizetett azért, hogy az eurobarca találkozó nevében benne legyen az ő neve is, más meg nem kis összeget áldoz arra, hogy az oldalon különböző formában reklámoztassa magát.
nézd!
mielőtt... nem az én ötletem volt.

a gazdasági oldalát nézve: abszolút a Ti dolgotok. megjegyzem párszor már felmerült a dolog, hogy a tagok anyagilag is támogassák az oldalt, aminek én is híve vagyok és fel is szólaltam már ebben az ügyben.

egy fórumtalálkozón semmi féle rendbontás nem lesz, köszönhetően annak, hogy rendbontók jelenleg sincsenek a fórumon.

az esetleges "kiskorú balesetes" dolog nem fordult meg a fejemben.
jelen tudomásom szerint kiskorú nem is jönne el, ha igen, akkor annyit tudok ígérni, (ha egyáltalán elengednek egy kiskorút), hogy külön szemmel tartjuk.

a hsz első részéről megismétlem, hogy, mint outsider valóban nincs beleszólásom, a második és harmadik ponthoz viszont természetesen -egy ilyen kemény hangvételű hsz hiányában- is tartanám magam és tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen.
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.08.03. 16:54:26

Nyugalom, még nem is küldtem el őket. Most beszélek amúgy rhynn-el.
Charlie
Öreg Harcos

2006.08.03. 16:53:02

rhynn!!

Ne izgulj, a levelek valószínűleg sose kerülnek a címzethez, több mint valószínű kukában fogják végezni felbontatlanul.

Ha netán mégsem, akkor olvasás után fogják a kukába kivágni.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2006.08.03. 16:46:39

Vito írta:
hello Rhynn!

én csak szimplán érdeklődöm azután, hogy ez a dolog miért érintene Téged, vagy egyéb tagot negatívan.
félre ne érts nem kötöszködöm, csak nem értem, hogy miért ilyen negatív hangvételű a reagálásod.
Azért én itt messze nem egyéb tagként vagyok jelen. Többek között én dolgozok órákat azon, hogy te jól szórakozzál, valamint az én pénzem van -többek között- befektetve ebbe az oldalba. Iván és én fizetjük a szerverbérletet, mi vettük meg nem kis pénzekért az oldal és a név használati jogát (bizony, ez is többszázezer forint...).
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2006.08.03. 16:43:47

Tudod, mennyi munkánk van ebben?

ÉS ha valamit rosszul csináltok, felhasználva a nevünket, az nekünk okoz kárt. Tőlünk mennek el az olvasók, a szponzorok, stb. Ti legfeljebb csak nem jöttök többet fel az oldalra...
Rhynnblog:
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2006.08.03. 16:41:55

Vito írta:
rhynn írta:Sziasztok!

Sajnálattal vettem tudomásul, hogy a megkérdezésünk nélkül felhasználtátok nevünket ebben,
főleg úgy, hogy a honlap egyik tagja se tudott róla.

rhynn
hello Rhynn!

1. Belegondoltál, ki lesz a felelős, hogyha valami rendbontás történik?
2. Ha mondjuk felmegy a találkozóra egy kiskorú, s elüti egy autó, szerinted kit vesznek elő? hát a szervezőket, akik pedig már csak a névhasználat után is mi vagyunk.
3. Évek óta csináljuk ezt a honlapot, nem kis pénzünkbe került, jelenleg egy kezdetleges brandépítés folyik, amibe egyenlőre nem fér bele semmiféle olyan találkozó, aminek a szervezésében nem vettünk rész.
4. Az, hogy a nevünkben bármilyen gazdasági társaságot megkerestek, szerinted nem okozhat nekünk komoly anyagi károkat a jövőben? /pl egy elírás miatt "euroibarca.hu" komolytalannak gondolnak minket s később se állnak szóba velünk.
5. A Tippmix aréna egy fillért se fizetett azért, hogy az eurobarca találkozó nevében benne legyen az ő neve is, más meg nem kis összeget áldoz arra, hogy az oldalon különböző formában reklámoztassa magát.
Rhynnblog:
Vito
Llegenda del Barça

2006.08.03. 16:39:06

rhynn írta:

Remélem ez a meghívó dolog ez nem komoly.
Az Eurobarca.hu ez ügyben nem lett megkeresve.
Sajnálattal vettem tudomásul, hogy a megkérdezésünk nélkül felhasználtátok nevünket ebben,

Kérem, valaki privát üzenetben villámgyorsan világosítson fel, hogy 1) bárkinek elküldtétek-e ezt? 2) Bárki aláírta-e ezt az eurobarca képviseletében? /vagy úgy, hogy úgy tűnjön, ő képviseli az eurobarcát?/
3) a névhasználathoz se járultunk hozzá, főleg nem úgy, hogy más gazdaságilag érdekelt társaság neve is szerepeljen rajta.

A többit privátban. A felelősök jelentkezését várom.

rhynn
Továbbá:
1. Elírtátok az eurobarca.hu nevét.
2. Az eurobarca szerkesztősége nevében nem tudom, hogy mertek nyilatkozni
3. Az unicef pl. mit képvisel a futballban? egyenlőre semmit, inkább a Barca képvisel (majd) szerepet az Unicef népszerűsítésében.
4. Ha sürgősen nem jelentkezik valaki, minden résztvevő accountját azonnal törlöm, ezenkívül a topicot is, s az Eurobarca nevében mindenféle támogatást megvonunk az ilyen és ehhez hasonló dolgoktól.
5. Hogy a francba van bárkinek képe a beleegyezésünk nélkül az eurobarca szerkesztősége nevében bármit is kijelenteni, elküldeni, stb???
:shock: :roll: :?:
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2006.08.03. 16:37:21

Kérem, valaki privát üzenetben villámgyorsan világosítson fel, hogy 1) bárkinek elküldtétek-e ezt? 2) Bárki aláírta-e ezt az eurobarca képviseletében? /vagy úgy, hogy úgy tűnjön, ő képviseli az eurobarcát?/
3) a névhasználathoz se járultunk hozzá, főleg nem úgy, hogy más gazdaságilag érdekelt társaság neve is szerepeljen rajta.

rhynn
Továbbá:
1. Elírtátok az eurobarca.hu nevét.
2. Az eurobarca szerkesztősége nevében nem tudom, hogy mertek nyilatkozni
3. Az unicef pl. mit képvisel a futballban? egyenlőre semmit, inkább a Barca képvisel (majd) szerepet az Unicef népszerűsítésében.
4. Ha sürgősen nem jelentkezik valaki, minden résztvevő accountját azonnal törlöm, ezenkívül a topicot is, s az Eurobarca nevében mindenféle támogatást megvonunk az ilyen és ehhez hasonló dolgoktól.
5. Hogy a francba van bárkinek képe a beleegyezésünk nélkül az eurobarca szerkesztősége nevében bármit is kijelenteni, elküldeni, stb???
Rhynnblog:
Vito
Llegenda del Barça

2006.08.03. 16:36:21

rhynn
hello Rhynn!

rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2006.08.03. 16:30:18

Sziasztok!

rhynn
Rhynnblog:
Vito
Llegenda del Barça

2006.08.03. 14:43:15

Bodi írta:Érkezik rajtam kívül valaki a Nyugatiba?
Bodi! én autóval megyek az M5-ön, úgyhogy, ha gondolod megbeszélhetjük és megyünk együtt.

(hűű, de szép mondat... :roll: )
Bodi
Director del Fútbol

2006.08.03. 13:52:25

Érkezik rajtam kívül valaki a Nyugatiba?
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.08.03. 13:00:47

Majd az is elromlik. :roll:
Marci
Capitá del Barça

2006.08.03. 12:53:23

barcafan írta:Since, a déliből 15 perc alatt ott vagy a keletinél metroval, a déli a végállomás szal csak egy irányba tudsz menni vele, 6.ik megálló a keleti, onnan meg simán odatalálsz :D
Már jár a metró?
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Charlie
Öreg Harcos

2006.08.03. 11:36:48

Since! Nincs esetleg vonatod, amely ez időtájt(9:23) érne a Keletibe?
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
SINCE 1899
Jugador d'estrella

2006.08.03. 09:49:08

antiimperialista írta:Vagy híd alatt :D
Hid alatt hid alatt a Margithid alatt.....:)
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.08.03. 09:43:51

Vagy híd alatt :D
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.08.03. 09:34:57

De természetesen ismerősnél is alhatsz. :D
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.08.03. 09:32:29

SINCE 1899 írta:Hogyé van a szállás??:)
Úgy tudom, 3000 Ft fejenként.
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.08.03. 09:10:29

Ez nem olyan meghívó :D Ezeket a Nike-nak, Adidas-nak, BenQ Siemens-nek, Unicef-nek, a Sport1-nek és a spanyol nagykövetnek fogom elküldeni.
Válasz küldése