rhynn írta:
1. Belegondoltál, ki lesz a felelős, hogyha valami rendbontás történik?
2. Ha mondjuk felmegy a találkozóra egy kiskorú, s elüti egy autó, szerinted kit vesznek elő? hát a szervezőket, akik pedig már csak a névhasználat után is mi vagyunk.
3. Évek óta csináljuk ezt a honlapot, nem kis pénzünkbe került, jelenleg egy kezdetleges brandépítés folyik, amibe egyenlőre nem fér bele semmiféle olyan találkozó, aminek a szervezésében nem vettünk rész.
4. Az, hogy a nevünkben bármilyen gazdasági társaságot megkerestek, szerinted nem okozhat nekünk komoly anyagi károkat a jövőben? /pl egy elírás miatt "euroibarca.hu" komolytalannak gondolnak minket s később se állnak szóba velünk.
5. A Tippmix aréna egy fillért se fizetett azért, hogy az eurobarca találkozó nevében benne legyen az ő neve is, más meg nem kis összeget áldoz arra, hogy az oldalon különböző formában reklámoztassa magát.
nézd!
mielőtt... nem az én ötletem volt.
a gazdasági oldalát nézve: abszolút a Ti dolgotok. megjegyzem párszor már felmerült a dolog, hogy a tagok anyagilag is támogassák az oldalt, aminek én is híve vagyok és fel is szólaltam már ebben az ügyben.
egy fórumtalálkozón semmi féle rendbontás nem lesz, köszönhetően annak, hogy rendbontók jelenleg sincsenek a fórumon.
az esetleges "kiskorú balesetes" dolog nem fordult meg a fejemben.
jelen tudomásom szerint kiskorú nem is jönne el, ha igen, akkor annyit tudok ígérni, (ha egyáltalán elengednek egy kiskorút), hogy külön szemmel tartjuk.
a hsz első részéről megismétlem, hogy, mint outsider valóban nincs beleszólásom, a második és harmadik ponthoz viszont természetesen -egy ilyen kemény hangvételű hsz hiányában- is tartanám magam és tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen.