Eurobarca találkozók!
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
MegbeszéltükVito írta:ok!Saviola írta: Sztem ejjel is van haza busz Pestről..Pizzériát támogatom és pályabérlést is.. a piázni is elmek de csak szigoruan cola(egyébként én is meg totobikeis 17
[jo 16 és 3\4 ] )
a Whiskey - Coladbók, majd enyém lesz a Whiskey, Tied pedig a Cola.

,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Llegenda del Barça
ok!Saviola írta: Sztem ejjel is van haza busz Pestről..Pizzériát támogatom és pályabérlést is.. a piázni is elmek de csak szigoruan cola(egyébként én is meg totobikeis 17
[jo 16 és 3\4 ] )
a Whiskey - Coladból, majd enyém lesz a Whiskey, Tied pedig a Cola.

Vito: 27 éves.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vito 2006.07.25. 15:55:12-kor.
-
- Director del Fútbol
Valaki kérdezte, hogy ki hány éves. Nos azt hiszem, hogy ez valóban érdekes kérdés lehet egy ilyen vadidegen társaság összehozatala előtt, úgyhogy javaslom Barcafan, ha van rá mód, akkor az aláírásodban minden név után tűntesd fel zárójelben az illető életkorát is. Ha hülye ötlet, akkor bocsi! Én már a 26-ot taposom, de a zárójelbe elég ha 25 kerül!!! 

"Més Cuen un Club"
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Sztem ejjel is van haza busz Pestről..Pizzériát támogatom és pályabérlést is.. a piázni is elmek de csak szigoruan colaVito írta:
arra gondoltam, hogy:
- mindenféleképpen bérelni kellen pályát. biztos, hogy össze bírnánk dobni, azért ne két táskával csövezzünk, ha már összejön a randi.
- kaja. pizzéria szerintem tökéletes lenne. annak az ára sem vészes.
- pia. az pedig abszolút egyéni elbírálás alá esne. ki, mit szeret, azt iszik...
- szállás. hmmm.![]()
az a gáz, hogy ha már bemegyünk koccintani valahova, akkor az nem ér véget 8-ig vszínűleg.
autóval érkezők előnyben.
pestiek előnyben.
vidékiek hátrányban.
pestiek szállásolják el a vidékieket.

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
1 napost támogatnámbarcafan írta:miért nevetnénk, nem mind1 hogy online röhögünk vagy in liveS T U P I D S H A R K írta:De csakakkor megyek 27-én ha megígéritek hogy nem nevettek ki!![]()
na de télleg mér röhögnénk
![]()
program 5letek![]()
1 napos tali: foci, kaja vhol,
2 napos tali: foci, kaja vhol, este talponálló
sztem az is lehet, h vki csak vasárnapra jön..

-
- Director del Fútbol
26 vagyok, tudom, hogy nem nézek ki annyinak, de lesz nálam személyibarcafan írta:és még 1 kérdés, ki hány éves, mert vannak helyek ahol szigoruan ellenörzik, h ki 18 éves és ki nem..

-
- Director del Fútbol
Még hogy nem.. dehogynem, még ki is zsebelném őket, hogy ne jusson eszükbe többet idejönni!
Nem beszélve arról, hogy kocsmai verekedésről még nem is esett szó... vidékiek vs. Pestiek! NA JÓ, mind ez csak vicc!
Szállást én sem tudok sajnos nyújtani hely szűkében, de én is úgy érzem, hogy ezt a vidékeknek kéne megoldani, nem hiszem, hogy ismeretlenül azért bárkit is elszállásolna egy pesti. Ez sajnos így természetes.
Még egy valami: a HFCB csapatával szerintem nem lenne nehéz leszervezni egy barátságos meccset, úgyhogy az még plusz 8-10 EuroBarcához kötődő emberkét jelentene minimum!!!

Szállást én sem tudok sajnos nyújtani hely szűkében, de én is úgy érzem, hogy ezt a vidékeknek kéne megoldani, nem hiszem, hogy ismeretlenül azért bárkit is elszállásolna egy pesti. Ez sajnos így természetes.
Még egy valami: a HFCB csapatával szerintem nem lenne nehéz leszervezni egy barátságos meccset, úgyhogy az még plusz 8-10 EuroBarcához kötődő emberkét jelentene minimum!!!

"Més Cuen un Club"
-
- Director del Fútbol
Délelőtti találka valahol központi helyen, majd irány egy jó kiadós foci, aztán pihi, ebéd, megint foci, pihi, és kocsma... este meg mindenki amerre lát. Szerintem ez jó, és egyszerű a szervezés is. Szerintem a kétnapos bugi elég necces, és az sem tűnik elég jó ötletnek, hogy valaki egyik, valaki meg másik nap jön, mert így pont a lényeg veszik el, azaz hogy megismerjük egymást MIND!
Szerintem Barcafan majd kibök a kettőből egy napot, esetleg megszavazzuk, és aznapra leszervez mindent. Fejenként szerintem az egész nap kijöhet max. 5-8 ezerből, de akkor már sokat mondtam! Ebben benne lehet a pályabérlés (de. - du.), a pia, a kaja... JÓ LESZ, remélem összejön!!!
Szerintem Barcafan majd kibök a kettőből egy napot, esetleg megszavazzuk, és aznapra leszervez mindent. Fejenként szerintem az egész nap kijöhet max. 5-8 ezerből, de akkor már sokat mondtam! Ebben benne lehet a pályabérlés (de. - du.), a pia, a kaja... JÓ LESZ, remélem összejön!!!

"Més Cuen un Club"
- Mardel
- Jugador d'estrella
Én einundcwancig vagyok és nem pesti, de szállásom megoldom, viszont nem áll szándékomban aludni, vagy estleg ha már nem tudok járni(persze a fáradságtól) akkor ott a Margitsziget vagy esetleg a Nyugati pu. a sok csöves baráttal! 

Andres Iniesta FAN

Visça el Barça

Visça el Barça
- Charlie
- Öreg Harcos
Elszállásolni egy pestinek se kell minket!A másik, ha tudnátok se mennénk pofátlanul egyikőtökhöz se.
Barcafanhoz meg alapból nem mennék én, unszimpátia
De szálláslehetőség keresésben segíthetnétek...Koli-félesség, netán pályához közel.
C.
Barcafanhoz meg alapból nem mennék én, unszimpátia

De szálláslehetőség keresésben segíthetnétek...Koli-félesség, netán pályához közel.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello