Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
MegbeszéltükVito írta:ok!Saviola írta: Sztem ejjel is van haza busz Pestről..Pizzériát támogatom és pályabérlést is.. a piázni is elmek de csak szigoruan cola(egyébként én is meg totobikeis 17
[jo 16 és 3\4 ] )
a Whiskey - Coladbók, majd enyém lesz a Whiskey, Tied pedig a Cola.
ok!Saviola írta: Sztem ejjel is van haza busz Pestről..Pizzériát támogatom és pályabérlést is.. a piázni is elmek de csak szigoruan cola(egyébként én is meg totobikeis 17
[jo 16 és 3\4 ] )
Sztem ejjel is van haza busz Pestről..Pizzériát támogatom és pályabérlést is.. a piázni is elmek de csak szigoruan colaVito írta:
arra gondoltam, hogy:
- mindenféleképpen bérelni kellen pályát. biztos, hogy össze bírnánk dobni, azért ne két táskával csövezzünk, ha már összejön a randi.
- kaja. pizzéria szerintem tökéletes lenne. annak az ára sem vészes.
- pia. az pedig abszolút egyéni elbírálás alá esne. ki, mit szeret, azt iszik...
- szállás. hmmm.![]()
az a gáz, hogy ha már bemegyünk koccintani valahova, akkor az nem ér véget 8-ig vszínűleg.
autóval érkezők előnyben.
pestiek előnyben.
vidékiek hátrányban.
pestiek szállásolják el a vidékieket.
1 napost támogatnámbarcafan írta:miért nevetnénk, nem mind1 hogy online röhögünk vagy in liveS T U P I D S H A R K írta:De csakakkor megyek 27-én ha megígéritek hogy nem nevettek ki!![]()
na de télleg mér röhögnénk
![]()
program 5letek![]()
1 napos tali: foci, kaja vhol,
2 napos tali: foci, kaja vhol, este talponálló
sztem az is lehet, h vki csak vasárnapra jön..
26 vagyok, tudom, hogy nem nézek ki annyinak, de lesz nálam személyibarcafan írta:és még 1 kérdés, ki hány éves, mert vannak helyek ahol szigoruan ellenörzik, h ki 18 éves és ki nem..