Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.14. 20:24:55

csababarca írta:Tim helyett? Még egy régi motoros távozik?
kanty mindenkit hazavág a kis grofos linkjeivel :?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2015.10.14. 20:24:01

kanty írta:
Az lesz az utolsó napom ezen a fórumon, amikor téged moderátorrá neveznek ki. :mrgreen:
Akkor nem sokáig leszel itt. :lol:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.10.14. 20:14:55

Palesz full korrupt, Matyika lepénzeli,aztán kiskirálykodhat ő is itt... [-X

Tim helyett? Még egy régi motoros távozik?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kanty
Llegenda del Barça

2015.10.14. 19:51:04

S.Agüero írta:
kanty írta:Ki lesz a következő?! Matyi?! :| :mrgreen:
Alapból engem kellett volna palesz helyett, nem is értem az egészet... :? :mrgreen:
Az lesz az utolsó napom ezen a fórumon, amikor téged moderátorrá neveznek ki. :mrgreen:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.10.14. 19:45:18

Én is gratulálok palesz! :)
(Azért mikor majd ha esetleg megszegnék egy szabályt és ezért bajba kerülnék, mindig úgy dönts majd rólam, hogy én voltam az, aki segített a Youtube-al kapcsolatban! :mrgreen: :D )
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.14. 19:14:04

defender3 írta:Igen, ez a mai világban meg sem történik ami nincs kiposztolva. Nem mondom, hogy nem telefonozok, mert híreket, facet meg itt a fórumot át szoktam pörgetni reggelente meg ha van wifi de nem halok bele ha fél napig nem vagyok netközelben. Sokan viszont mintha nem is tudnának net nélkül kibírni pár órán annyira beszívta őket.

Mondjuk ebben tényleg van valami. Magyarországon a netadó miatt volt az egyik legnagyobb tüntetés miközben nyugdíj botrányok vannak vagy éppen brókerbotrányok. Azért ezek borzasztó elgondolkodtató dolgok.

A képekből meg ami a leginkább felidegesített az amikor egy anya ült a kölökkel a kanapén. Zacher Gábor mondatának tökéletes képe, 5 perces család....vagy a fiatal pár és a nő a csávó ölében és telefonozik mindkettő. Az élő kommunikáció "kihalása" is vezet olyan dolgokhoz hogy nem neveljük rendesen a gyerekeket, értékrendek csorbulnak sőt még szexuális szokások és szexuális élet is megváltozik. Nem csak arra gondolok, hogy valaki "brahiból" lesz meleg, hanem elég csak megnézni hogy a mai világban mennyire átalakul a férfi-női kapcsolat. És nem csak az egyenjogúság és a karrierizmus miatt. Hanem mert egyszerűen nem tudunk már nőkkel beszélni és megjelenik a gondolkozásban az hogy szinglinek lenni hú de jó....Egy emlősnek az elsődleges feladata a párválasztás és utódnemzés, ez van belénk programozva. De miután nincs meg a megfelelő kommunikáció a két nem között és szexuális kommunikáció sincs meg, így ezt a beprogramozott üzemmódot mi felülírjuk és leszünk melegek vagy leszünk egyedül és depressziósak. Miért a mai világ népbetegsége a depresszió? Mert nem tudunk beszélni. Plusz még a szexuális kommunikációra visszatérve, a nemi erőszak is nő, mert egész egyszerűen mi férfiak nem tudjuk hogyan kell egy nőhöz viszonyulni. A család nevelés jellege csökken és a gondolkodásmód eltorzul, kommunikáció megszűnik. Újságolvasás is egy antiszociális tevékenység, de az a papa vagy mama leszállt a metróról és elmondta milyen volt a napja a feleségének vagy hazament és a szomszédjával beszélgetett vagy a pappal vagy bárkivel. Ma kiposztoljuk hogy mi történik velünk és nem megbeszéljük élőben xy-lal hogy mi a problémánk hogyan léphetünk egyről a kettőre, hanem egy húspiacon próbálunk a többi árral mozogni (lájk=ár) és megfelelni egy hamis világképnek, egy olyan világképnek, amit egyébként soha nem is érhetünk el. És élőben nem beszélgetünk, nem mondjuk el problémánkat, mert az ciki.....
Én nem vagyok öreg emberke és nem a bezzeg régen kategóriát akarom ebből kihozni, de egész egyszerűen érzékelhető és látható hogy értékrendbeli különbségek vannak és akárki akárkit mond az nem természetes, hogy egy anya mikor tehetné a telefonját nyomkodja vagy hogy egy pár egymás karjában szintén a telefont nyomkodja. Lassan eljutunk oda, hogy inkább facebookon bökik meg egymást mint "élesben". Eljön még az a világ mikor egy temetés majd facebookon lesz....Fura, számomra mindenképp, mert én nem ezt tanultam és kaptam anno. Én annak a híve vagyok hogy ha beszélek valakivel akkor beszélek vele és megtisztelem, ma meg már egymás mellett ülnek emberek egy kávézóban és telefont nyomkodnak és úgy beszélnek. Nem hiába van az, hogy a testbeszéd sok mindent elárul és sokan ebből maradnak ki és akár egy állásinterjún akár mint mondtam egy nővel szemben sem tudnak kommunikálni. Én már attól rosszul vagyok ha valaki nem néz a szemembe, pedig nap mint nap találkozok ilyennel és egy boltban vagy a benzinkúton. Édesanyám mindig arra tanított, hogy ha beszélek valakivel, akkor a szemébe nézek, ma ez sem dívik.....
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2015.10.14. 18:41:55

kanty írta:Ki lesz a következő?! Matyi?! :| :mrgreen:
Alapból engem kellett volna palesz helyett, nem is értem az egészet... :? :mrgreen:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.10.14. 18:26:11

Köszi szépen srácok, jó ezt a sok biztató szót olvasni... :lol: :D
messideco
Presidente del Barça

2015.10.14. 18:04:27

Utólag is gratulálok! :)

Ha jól látom Tim is visszazöldült :)
Kép
"And my heart will leave you never."
kanty
Llegenda del Barça

2015.10.14. 18:03:39

Ki lesz a következő?! Matyi?! :| :mrgreen:
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.14. 17:55:57

csababarca írta:Palesz mint moderátor?
Ebben az országban tényleg bármit meg lehet csinálni...:)
így meg főleg csalódás, hogy Tim helyére jött :? :mrgreen:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2015.10.14. 17:23:56

csababarca írta:Palesz mint moderátor?

Hajrá koma!
Ja, ez már tényleg a legalja szerintem is. :mrgreen:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.10.14. 17:15:22

Palesz mint moderátor?

Hajrá koma!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
defender3
Entrenador del Barça

2015.10.14. 16:16:31

PCsabi írta: Ugye?

Eddig csak nekem volt zöld a fórumos nevem :(
Mondanám, hogy nem áll jól neki de nem vagyok gonosz. :D
PCsabi
aka Game90

2015.10.14. 15:59:58

defender3 írta:Palesznek meg fura a zöld neve. :D
Ugye?

Eddig csak nekem volt zöld a fórumos nevem :(
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
defender3
Entrenador del Barça

2015.10.14. 15:33:51

Igen, ez a mai világban meg sem történik ami nincs kiposztolva. Nem mondom, hogy nem telefonozok, mert híreket, facet meg itt a fórumot át szoktam pörgetni reggelente meg ha van wifi de nem halok bele ha fél napig nem vagyok netközelben. Sokan viszont mintha nem is tudnának net nélkül kibírni pár órán annyira beszívta őket.

Palesznek meg fura a zöld neve. :D
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.14. 15:23:41

újabb adag kép a telefon/net függőségről

http://aztadom.co/fun/3438606" target="_blank
Kép
palesz77

2015.10.14. 14:31:12

visca el barca írta:ígérem ezentúl minden hozzászólásba belefoglalom valahogy sampert, bartrát, meg grimaldot :D
Verrattit kihagytad, megy a warn.. :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.14. 14:29:01

palesz77 írta:Meg veb-re is külön figyelek, nagyon kötözködős volt az utóbbi időben.. :mrgreen:
:mrgreen:

ígérem ezentúl minden hozzászólásba belefoglalom valahogy sampert, bartrát, meg grimaldot :D
Kép
palesz77

2015.10.14. 14:15:29

Bob_Marley írta:Gratulálok még egyszer, de nem tele hányni videókkal meg Verratti ömlengéssel az oldalt, mert megteheted alapon. :lol:
Köszi szépen. :) Majd igyekszem továbbra is ilyen aktív maradni, de néha 1-1 nap kiesik meló miatt sajna, szóval ha aznap jönnek hirdetni, akkor egy ideig olvasnotok kell megint acsodás blogajánlót.. :D Ezért előre is bocs. :)

Verrattit meg nem ér szidni mostantól, az instant ban, végleges.. :mrgreen: Meg veb-re is külön figyelek, nagyon kötözködős volt az utóbbi időben.. :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.14. 13:30:10

A kép tényleg árulkodó, de én pl sokszor a kommunikáció megváltozását érzem nagy gondnak a mai világban és ehhez hozzátartozik hogy sms-ben beszélgetünk meg chatelünk. 0 verbális kontakt van lassan. A gondolkodásmód és maga a gondolkodás is megváltozik ha háttérbe szorul a nyelv, a beszéd, az élő kapcsolattartás.

Palesz77-nek gratulálok, én nagyon örülök, hogy van új moderátor. Legalább lesz még, aki törölje a hirdetéseket. :D plusz piramis, káromkodás stb dolgokat. Sokat is van fent, megfelelő reputációja van, jót tesz a közösségnek úgy érzem egy új erő. Gratulálok még egyszer, de nem tele hányni videókkal meg Verratti ömlengéssel az oldalt, mert megteheted alapon. :lol:
Kép
Kép
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2015.10.13. 00:26:27

Priceless ez a kép. Én sose értettem igazán azokat, akik leszólják, hogy valaki telefonozik vagy zenét hallgat a járműveken/köztereken.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
PCsabi
aka Game90

2015.10.13. 00:06:20

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kanty
Llegenda del Barça

2015.10.11. 11:49:03

Amúgy én a hasonló embereket, fiatalokat sokkal inkább látom áldozatnak. Mert azt nem nagyon hiszem, hogy a mostani társadalom alapjából lenne sokkal tanulatlanabb, butább, mint mondjuk a 15-30 évvel ezelőtt felnőtt korosztály. Egyszerűen kapnak egy képet a világról, amit úgy ítélnek meg, hogy az a követendő.
Mert jelenleg kb. - persze kis túlzással - majdnem mindenki megakarja valósítani önmagát, akar valaki lenni, egy csillogó, erős személyiség, aki tudja és meg is mondja a tutit, persze értem ezalatt a most felnövekvő fiatalokat, és mondom még egyszer, hogy túlzok és szerencsére nem "mindenkire" igaz. És ez nagy részben a médiának, a filmiparnak, a televíziónak köszönhető. Mert ha megnézzük a legsikeresebb, legpopulárisabb sorozatokat, filmeket akkor ezeknek a zöme hősöket, antihősöket ábrázol, és mutatja be, hogy milyen szinten képesek a figyelem középpontjába kerülni, milyen szinten megtudják valósítani magukat. Sok esetben pedig szinte semmi sem számít, csak az, hogy a célt elérje, az eszközök mellékesek.
Aztán ott van a TV. Mint az élet oly sok területén itt is az USA diktálja, hogy éppen mi az elfogadott, mi a menő. Megjelent a celeb fogalma, aki tulajdonképpen semmihez sem "ért", (értsd semmilyen területen nem tehetséges: nem egy jó zenész, egy jó filmes stb.) a fiatalok pedig azt látják, hogy a hasonló karaktereket nyomják orrba-szájba. Ha kicsit visszamegyünk az időben, akkor érdekes megfigyelni, hogy a talk-show mennyire megváltoztatta a televíziózást mind fogyasztási, mind pedig tartalomgyártás szempontjából, (akit érdekel annak ajánlom elolvasni Császinak a könyvét, amely a Mónika-showt vizsgálja ilyen szemszögből) aztán innen már csak egy lépés a már említett celebség, amit pl. az Ács Dani cikkben is lehet látni.
Nem védeni akarom amúgy ezt a generációt, de azért szerintem nagyon leegyszerűsített, ha azt mondjuk, hogy a mai társadalom romlott, régen minden jobb volt stb. Azt sem mondom, hogy ebben nincs igazság, de figyelembe kell venni, hogy az elmúlt 15-20 évben a technikai fejlődésnek köszönhetően olyan mennyiségű információ-cunami zúdult ránk, amit még kezelni nem mindenki képes. Vagy legalább most sokan úgy érzik, hogy a társadalom egy része nem tudja ezt kezelni, aztán az idő eldönti, hogy hosszútávon ezt, hogy kellett volna csinálni.
Normandia
Director del Fútbol

2015.10.11. 08:08:48

Bob_Marley írta:Egyszer hallottam egy jó mondást, hogy ma azok valakik akik senkik. :D

Én mindig ezt mondom és ez a cikk is erre világít rá, hogy az emberek felkerülnek egy nagy piacra és a követők meg tetszikelők száma az "értéke" egy embernek, hát ezen kellene elgondolkozni. Mert hogy ez nem normális az egészen biztos.
Facebook háború, na itt van végem. Ez a szőke "cukiság", amit előadott, hát nem tudom...elkeserítő.

Rosé fröccsöt meg nem bántani, de tényleg ebben is változik a világ ma kicsit elmentünk szórakozni az asszonnyal és azon vettem észre magam, hogy az alapozós kocsmában rajtam kívül egy csomóan isznak vodka-szódát pedig állítom, hogy régen a kutya se kért ilyet pedig baromi király cucc. .D De legalább mi nem fényképezzük le magunkat a piával....

Vodka tonic, Mari vére és tényleg nem ittunk a rose-ból fröccsöt, furmint vs hárs szódával, vagy max száraz vöröst colával.
Na de az már régen volt s talán igaz sem. :-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Válasz küldése