Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kanty mindenkit hazavág a kis grofos linkjeivelcsababarca írta:Tim helyett? Még egy régi motoros távozik?
Az lesz az utolsó napom ezen a fórumon, amikor téged moderátorrá neveznek ki.S.Agüero írta:Alapból engem kellett volna palesz helyett, nem is értem az egészet...kanty írta:Ki lesz a következő?! Matyi?!![]()
![]()
Mondjuk ebben tényleg van valami. Magyarországon a netadó miatt volt az egyik legnagyobb tüntetés miközben nyugdíj botrányok vannak vagy éppen brókerbotrányok. Azért ezek borzasztó elgondolkodtató dolgok.defender3 írta:Igen, ez a mai világban meg sem történik ami nincs kiposztolva. Nem mondom, hogy nem telefonozok, mert híreket, facet meg itt a fórumot át szoktam pörgetni reggelente meg ha van wifi de nem halok bele ha fél napig nem vagyok netközelben. Sokan viszont mintha nem is tudnának net nélkül kibírni pár órán annyira beszívta őket.
így meg főleg csalódás, hogy Tim helyére jöttcsababarca írta:Palesz mint moderátor?
Ebben az országban tényleg bármit meg lehet csinálni...
Mondanám, hogy nem áll jól neki de nem vagyok gonosz.PCsabi írta: Ugye?
Eddig csak nekem volt zöld a fórumos nevem
Ugye?defender3 írta:Palesznek meg fura a zöld neve.
palesz77 írta:Meg veb-re is külön figyelek, nagyon kötözködős volt az utóbbi időben..
Köszi szépen.Bob_Marley írta:Gratulálok még egyszer, de nem tele hányni videókkal meg Verratti ömlengéssel az oldalt, mert megteheted alapon.
Bob_Marley írta:Egyszer hallottam egy jó mondást, hogy ma azok valakik akik senkik.![]()
Én mindig ezt mondom és ez a cikk is erre világít rá, hogy az emberek felkerülnek egy nagy piacra és a követők meg tetszikelők száma az "értéke" egy embernek, hát ezen kellene elgondolkozni. Mert hogy ez nem normális az egészen biztos.
Facebook háború, na itt van végem. Ez a szőke "cukiság", amit előadott, hát nem tudom...elkeserítő.
Rosé fröccsöt meg nem bántani, de tényleg ebben is változik a világ ma kicsit elmentünk szórakozni az asszonnyal és azon vettem észre magam, hogy az alapozós kocsmában rajtam kívül egy csomóan isznak vodka-szódát pedig állítom, hogy régen a kutya se kért ilyet pedig baromi király cucc. .D De legalább mi nem fényképezzük le magunkat a piával....