Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az egész trilógiát ilyen drámaira és nyomasztóra csinálták. Ennek le kellett volna esni az első résznél is. Azért a Madárijesztő nem éppen egy vidám karakter volt.MessiFan írta:Én is megnéztem az új Batmant, de mivel az előző film a sorozatból amit láttam, az a Kezdődik, szóval voltak hiányosságok, de szerencsémre nem volt létfontosságú a történet szempontjából.
Eléggé mély nyomot hagyott bennem a film, de nem azért mert olyan nagyszerű lenne, hanem mert borzasztóan nyomasztó és szomorú. Ott ültem 2 és fél (?) órán keresztül, a végén baromira izgultam, aztán fapofával kimentem a moziból és csak gondolkoztam hogy miért kellett ennyire nyomasztóra csinálni filmet?
Nincs vele baj, mert remek lett, meg is fogom nézni az elődjeit, hogy megértsem a storyt, de nekem kicsit sok volt.
Na zsírlui1698 írta:Trilógia lesz a Hobbitból.
http://index.hu/kultur/cinematrix/hirbl ... hobbitbol/
Én direkt kiutaztam Londonba és egy hatalmas Batman-jelet gyújtottam a szembeszomszédja házára, ami mellé kiírtam h "Boldog szülinapot!", adtam neki egy bűvész-showt, valamint a "Remember Sammy Jankis" tetkómat átírattam "Remember Christopher Nolanre".Faust írta:Hogyhogy senki nem köszöntötte még fel Nolant? Szégyelljétek magatokat.![]()
Jaj ezt nem kellett volna. Éppen, hogy egy kicsit a Batman láz alább hagyott, erre jössz ezzel.Faust írta:Hogyhogy senki nem köszöntötte még fel Nolant? Szégyelljétek magatokat.![]()
Én holnap nézem a TDKR-t (németülFaust írta:Hogyhogy senki nem köszöntötte még fel Nolant? Szégyelljétek magatokat.![]()
még nem láttam a törést. Hát nagyjából időrendben haladok. Nagyon bírom a tagotForcabarca8 írta:Időrendben haladsz?Mert akkor a Fél Nelson után a Lars and the Real Girlt ne hagyd kiREMY írta:Ryan Gosling maraton.(gondolom,hogy a Törést már úgyis láttad
) Eddig nem beszéltem senkivel,aki látta volna a Plasztik szerelmet,kiváncsi vagyok a véleményedre
Mai napig nem tudom eldönteni,hogy mit is gondoljak..Pontozni nem tudnám
![]()
Időrendben haladsz?Mert akkor a Fél Nelson után a Lars and the Real Girlt ne hagyd kiREMY írta:Ryan Gosling maraton.
Pont azért nem is tudsz más filmet értékelni, mert Neked csak ez a 4 számít. Kapásból tudnék jó pár dolgot mondani, ami még számításba jöhet (történet, humor, rendezés), ami máris átértékelné a filmeket. De pl. a mondanivaló sem minden, van nem egy film, ahol annyira gyengén és szájbarágva adtak elő egy egyébként jó gondolatot, hogy csak nevetni lehetett rajta. Szóval ennek alapján inkább azt mondanám, hogy azért értékeled a drámákat, mert azokat szereted. Mint ahogy van olyan is, aki azt mondja, hogy őt ne fárasszák komoly gondolatokkal, ha leül filmet nézni, akkor ő szórakozni akar. Nekem egy kosármeccs sem ér fel egy Eb-döntővel (és ezt akár lehet számszerűsíteni, vagy észérvekkel magyarázni, pl. hogy sztem a fociban több váratlan húzás van), de ettől még a kosár nem alsóbbrendű sport.Bob_Marley írta:Annyira nem értek veled egyet miihii hogy hihetetlenAz én logikai gondolatmenetemet nem érted szintkülönbséget teszek a filmek között, számomra akkor tökéletes egy film ha veszek 4 összetevőt (kép, színészi játék, mondanivaló, zene) és az kiteljesedik.
Úgy, hogy Batman (a Nolan-féle) egy életszerűen megrajzolt, realisztikus karakter, valódi problémákkal és érzésekkel. (1000+1 valós helyszínen játszódó alkotás van, amely sokkal valótlanabb karaktereket és eseményeket ábrázol.) Túlságosan a külsőségekkel foglalkozol, hogy most akkor milyen szuperképességei vannak, vagy hogy hol játszódik a film. (Most ha Chicago-t Chicagonak hívják benne és nem Gothamnek, akkor jobb lett volna?) Engem viszont sokkal jobban foglalkoztat a főhős szenvedése, belső harca és igenis átérzem, mert ez nem a Batmobil függvénye.Bob_Marley írta:De egyszerűen olyan dolgokkal nem tudok mit kezdeni, ha fiktív helyeken, fiktív személyek, "földöntúli" képességekkel harcolnak egymással (nagyon leegyszerűsítve). Ezek totálisan nem lázba hoznak, hanem inkább "felbosszantanak", mert rendben nem a világmegváltást keressük ebben a filmben, de számomra az elsődleges dolog, hogy együtt tudjak "lélegezni" a szereplőkkel, együtt gondolkozol, átérzed a szenvedését stb, de egy Batmannel ezt hogy tegyem meg???