Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
MatyiG
Adminisztrátor

2015.03.24. 16:32:47

Bob_Marley írta:Én örülök ha valaki innen valóban cimborákat barátokat szerez, én ahogy pl shutterisland leírta pl nem vagyok híve ennek, de attól még működhet. Mindenki máshogy áll hozzá, én pl szánt szándékkal nem alakítok ki senkivel innen "szorosabb" kapcsolatot. Talán Game az egyedüli, aki közelebb áll hozzám, de ez is csak NBA miatt van szerintem, meg fantasy, de kellő távolság megvan. Nekem abszurd, hogy valaki interneten keresztül ismer meg valakit, s ettől távol is tartom magam. Ez ilyen egyszerű. Pont amiatt is állok így hozzá, mert itt nagyobb közösség van, s nem akarok elfogult lenni se pozitív se negatív irányban senkivel szemben. Úgymond klikkesedésnek nem látom értelmét. A fórum eszmecserére van az én értelmezésemben, s nem "jófejkedésre" (határt tudni kell )meg hasonlókra. Ha már valakivel szemben elfogult az ember, akkor nem tudja objektíven leírni a dolgait, ami a legfontosabb lenne egy fórumon.
Elfogultság mindenkinél van, hisz van, aki szimpatikusabb valakinek, ezért jobban ad a véleményére. Szerintem.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.24. 16:04:20

Én örülök ha valaki innen valóban cimborákat barátokat szerez, én ahogy pl shutterisland leírta pl nem vagyok híve ennek, de attól még működhet. Mindenki máshogy áll hozzá, én pl szánt szándékkal nem alakítok ki senkivel innen "szorosabb" kapcsolatot. Talán Game az egyedüli, aki közelebb áll hozzám, de ez is csak NBA miatt van szerintem, meg fantasy, de kellő távolság megvan. Nekem abszurd, hogy valaki interneten keresztül ismer meg valakit, s ettől távol is tartom magam. Ez ilyen egyszerű. Pont amiatt is állok így hozzá, mert itt nagyobb közösség van, s nem akarok elfogult lenni se pozitív se negatív irányban senkivel szemben. Úgymond klikkesedésnek nem látom értelmét. A fórum eszmecserére van az én értelmezésemben, s nem "jófejkedésre" (határt tudni kell )meg hasonlókra. Ha már valakivel szemben elfogult az ember, akkor nem tudja objektíven leírni a dolgait, ami a legfontosabb lenne egy fórumon.
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2015.03.24. 15:47:33

Viszont azzal egyetértek, hogy a fórum nem bratyizásra van, meg jópofizásra. Ha valaki innen szerez vagy bővít barátokat szerintem is rossz.
Ezzel mi a gond?
Elég sok havert szereztem már a találkozók által. :)
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.03.24. 12:49:47

Erről már korábban is beszélgettünk itt, hogy hiába nyomják a ligetben elég jól, mert lemennek az egyesületbe és azt mondják, hogy nekem a pocakos SAnyi,Józsi,János,Feribá (mindenki helyettesítse be az edzője nevét :twisted: ) ne mondja meg, hogy mit, hogyan csináljak. Ezért inkább a második hónapot második hónapot, rosszabb esetben hetet már el sem kezdik.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.03.24. 11:52:30

hank1ee írta:Nálunk volt egy kokeró srác, akit a 8 év alatt szinte az összes iskolai tornán a legjobb játékosnak választottak, pedig voltunk egy páran. Sőt, legtöbbször gólkirály is lett. Ha épp nem cselezte végig a pályát, félpályáról rúgta be. :D Isteni tehetség volt, már 10 évesen mindent tudott a labdával. Azóta bemutatkozott az NB1-ben és U-válogatott lett persze. A cigányok egyébként nagyon jól fociznak, több érzékük van hozzá, mint a fehéreknek. Elég csak megnézni a brazil labdazsonglőröket.

Nekem is volt ilyen csapattársam, romaválogatottba is járt,stb...de a lustaság elvitte...inkább elment horgászni szó nélkül, mint hogy meccsre jött volna.. :D
Pedig hatalmas tehetsége volt, amíg bírta erővel szinte akárkit kicselezett, végigvitte a pályán (nagypálya), tényleg akármit megcsinált 10enévesen.
Kár értük, tehetség meg van,de akarat nagyon kevesekben.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
hank1ee
Director del Fútbol

2015.03.24. 11:38:43

Nálunk volt egy kokeró srác, akit a 8 év alatt szinte az összes iskolai tornán a legjobb játékosnak választottak, pedig voltunk egy páran. Sőt, legtöbbször gólkirály is lett. Ha épp nem cselezte végig a pályát, félpályáról rúgta be. :D Isteni tehetség volt, már 10 évesen mindent tudott a labdával. Azóta bemutatkozott az NB1-ben és U-válogatott lett persze. A cigányok egyébként nagyon jól fociznak, több érzékük van hozzá, mint a fehéreknek. Elég csak megnézni a brazil labdazsonglőröket.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
jelwaz
Entrenador del Barça

2015.03.24. 10:53:50

zola8787 írta:középen a 2 cigánygyerek nagyon ügyes volt és tök jól megértettük egymást velük pedig akkor láttuk őket először
Nekem erről ugrott be valami. Régen Nyíregyen a stadionban nagy derbik mentek kispályán, salakon, de azért tipikusan olyan hely volt, ahol lehetett virítgatni az új csukákat meg lasztikat meg mezeket.A többség tipikusan olyan volt, aki adott erre. Egyszer kint játszottunk, fullon voltak a pályák (ilyenkor általában kiálltunk egymás ellen), az odaérkező telepi cigányok meg kihívtak minket. Kicsit meglepődtünk, nem nagyon jártak oda, de nem voltunk rasszisták, volt köztünk is egy cigány pl. Hát a lyukas, gofrisütőn készült talpó 1000 ft-os tornacsukájuk meg a legalább 10 éves, agyonkopott bőrlasztijuk (1 labda volt náluk, miközben nálunk meg 8 adidas, 17 nike meg 120 nem tudom én milyen) ellenére úgy elvertek, mint a sza...jég a határt. Nagyon ügyes srácok voltak, azt se láttuk hol a labda. Örültem neki, mert sok olyannal játszottam, aki a focicsukától, a meztől meg a cseltől érezte magát jó játékosnak, de szerintem eleve általánosságban elmondható, hogy kevés futballozó embernek van játékintelligenciája, profi szinten is. Ez nem tudom mitől van, de felfordul a gyomrom a mai utánpótlástól és edzőktől, ahol a 12 éves kissrác kakasra nyírva, nike csukában csulázik és [auto_cenzúra] anyázik (ez a része nagyon megy), de amit a páyán mutat az 0. Az edző meg nem neveli meg. Kevés intelligens játékossal játszottam, nagy részük nem járt egyesületbe focizni sohasem, csak mindig lent rohadt valahol és focizott, garázsajtóra, betonon, sárban, bőrlabdával vagy coca colás palackkal. Olyanokkal is játszottam, akik nyomták egyesületben, de ott hagyták, mert annyira utálták a közeget. Valamiért azt tapasztalom, hogy a foci a bunkók sportja. Én kézilabdáztam egyesületi szinten, és itt a lefocistázás volt a legnagyobb sértés, amit hallottam a kosarasoktól és a vízilabdásoktól is. Na mindegy, ügyes srácok voltak, megfelelő körülmények között egy nbI szintet hoznának szerintem.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.03.24. 07:25:06

sutterisland írta:jómagam sem vagyok híve az internetes ismerkedéseknek (legyen ez párkapcsolati dolog, vagy akármi más), de egy biztos, az utóbbi időkben összeállt itt egy olyan jóféle brigád, akikért érdemes pénzt és időt is beleölve fórumtalira menni
Csak ezt a részt emeltem ki, de jómagam egyetértek az egésszel. HA már adott egy ilyen szerencsés helyzet, hogy sok mindenben egyezik a brigád véleménye és összejöhetnek a találkozók, akkor ez 'asszem, mindenféleképpen' egy jó dolog. Még, ha a néger Emerson is eljönne, az lenne csodálatos.

Egyébként ez a haver, cimbora, jó kolléga téma is olyan, hogy nyilván sok mindenkivel csak a saját közegében tudsz barátkozni. MErt kiderül, hogy a kollégáid vállalhatatlanok, ha céges buli van, vagy egyszerűen patkányok, vay a haverok patkányok, ha nem a saját érdekükről van szó. Összetett dolog ez, így nagyon kevés igaz barát marad. Nekem általában ez a szűk réteg még általános iskola+gimiből jött össze.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MQuCsabi 2015.03.24. 12:43:18-kor.
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2015.03.24. 00:22:32

Viszont azzal egyetértek, hogy a fórum nem bratyizásra van, meg jópofizásra. Ha valaki innen szerez vagy bővít barátokat szerintem is rossz.
gondolom nem vagyok ezzel egyedül, de nekem kevés igazi barátom van, és ez éppen azért van, mert itt, a közvetlen környezetemben nehezebb olyan embereket találni, akinek az érdeklődési köre, intelligenciája, humora és stílusa is kompatibilis az enyémmel, ezt valamilyen szinten behatárolják a területi korlátok.
persze haverom, cimborám vagy jó kollegám rengeteg van, de az más szint.

itt a fórumon (és most hozzá lehet rakni a fcb hungaria és fcb off csoportot, mert átfedésben van a kettő) olyan embereket találtam, akikből néhányan szinte biztosan a legjobb barátaim közé lennének sorolhatóak, ha egy közegben élnénk.

jómagam sem vagyok híve az internetes ismerkedéseknek (legyen ez párkapcsolati dolog, vagy akármi más), de egy biztos, az utóbbi időkben összeállt itt egy olyan jóféle brigád, akikért érdemes pénzt és időt is beleölve fórumtalira menni.
MatyiG
Adminisztrátor

2015.03.23. 23:53:52

Nekem talán 7. osztályban volt ilyen emlékezetes. 8.-osok ellen játszottunk, sokkal erősebbek voltak nálunk, lőttem egy gólt szögletből(:D) meg szabadrúgásból, majd kiegyenlítettek, hetesekben kikaptunk, pedig azt is belőttem. :(

Meg volt még egy, ötödikes koromban szintén a 8.-osok ellen, fejeltem egy gólt(:D), őket akkor sikerült is megvernünk. :)
defender3
Entrenador del Barça

2015.03.23. 23:27:55

Legjobb élményem az, amikor serülővel veretlenül lettünk bajnokok megyeiben és még a rájátszást is veretlenül nyertünk meg, úgy, hogy több meccsen is volt jó pár fontos mentésem. És alig kaptunk gólt :D
hank1ee
Director del Fútbol

2015.03.23. 23:04:44

Nekem a legkedvesebb élményem máig az 1. bajnokim utánpótlásban. A korosztály akkor lépett fel nagypályára, viszont én előtte nem játszottam egyesületben. Az Óbuda ellen játszottunk, születésemtől 6 éves koromig itt laktam. Ha jól emlékszem, 13-2-re vertük őket, rúgtam egy szép gólt a hosszúba szöglet után, meg adtam pár gólpasszt. A 90 percet is ekkor futottam le először. 12 éves voltam. :)

Ebből kitalálhatjátok, hogy sajnos profi játékos nem lett belőlem, pedig ez volt az álmom. De hát na. Nem mindenkinek jön össze...:)
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.23. 22:50:26

Emlékezetes meccs? Kispályán, nagypályán sok volt, de amire talán a legszívesebben emlékszem az Budapest bajnokságban volt kb 10-12 éves lehettem. Továbbmentünk a csoportból, egyenes kiesésben meg 3-2 vesztésre álltunk. A srác mellőlem lőtt egy irgalmatlan nagy gólt. :D Fene se gondolta volna, hogy kapus kidobás után kapásból rárúgja 10-15 méterről fordulásból. Jó pozícióban is voltam, ha leveszi egyből letudtam volna ütközni, erre elrúgta kapásból. (a mai napig tisztán emlékszem a szituációra, mert nagyon ki voltam tőle) Volt hátra kb fél perc, teljesen megtörtünk, s rohadt mérges voltam, hogy miattam esünk ki...Középkezdésből hátra került a labda, volt 1-2 passz majd úgy voltam vele megtolom és hadd szóljon. Saját kilencesemről rárúgtam, elment a lábak között az egyik támadónk pont átugrotta, ami megzavarta a kapust és besurrant az alsóba. El se hittem, hogy bement, nem voltam egy nagy gólvágó, szabadból meg szögletekből találtam be életemben, ez volt kb az egyetlen "mezőnygólom". :D Aztán hosszabbításban meg rúgtunk még kettőt és továbbjutottunk. Országos is meglett, de ott a csoportban már nagyon összeszokott csapatok voltak, tele igazol játékossal, s simán ki is estünk, de élményre örök az a gólom.

Nagypályáról meg a legemlékezetesebb, mikor az Újpesttel játszottunk, akik úgy nyerték meg a bajnokságot az előtte levő szezonban, hogy egy döntetlenjük volt és mindenkit 5-6 gólokkal vertek. MAFC-ot pl 30+ góllal verték....És esett az eső, tök sokan kijöttek a Kismartoni útra, s nyerni tudtunk 3:0-ra. Abban az évben meg is lett a bajnoki cím. Senki nem gondolta volna hogy megverjük az Újpestet. Előtte levő szezonban is ha jól emlékszem 6:1-re kaptunk ki tőlük. Az az esős Szombat nagy fordulópont volt, utána mi domináltuk a szezonokat. El is igazoltak onnan jobbra-balra az emberek, meg az lelkileg tényleg nagy lökés volt.
Kép
Kép
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2015.03.23. 22:26:42

Focizni nem tudok, a barátaim sem..ellenben szeretünk. Így régen állandó résztvevői voltunk a kispályás tornáknak. Egy sztorit mesélek el, mert a többi is ugyanez volt: a torna előtt kocsma, szünetekben kocsma, a meccsen óriási vereségek, de mi azért élveztük :D. Ja, a lényeg kimaradt..torna után a szokásos kaja és kocsma. :oops: :mrgreen:

ui.: WHISKEY SZERETŐK FIGYELEM!

Kóstoltátok vmelyiket? Melyik a finomabb?

http://www.whiskynet.hu/whiskey_235/han ... 7_l_40_504" target="_blank
http://www.whiskynet.hu/whiskey_235/tea ... 7_l_40_464" target="_blank
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Csbal
Jugador d'estrella

2015.03.23. 22:02:48

Nekem egy olyan tortenetem van, amit en is alig hittem el. Anno a g4s securicornal meloztam es rendeztek egerben egy fuves kispalyas ceges focikupat. Kb 2000 dolgozó jott el. Voltak nb-s jatekosok, koztuk en is volt nb1-es jatekos. De akkorra mar felszadtem nem keves kilot, mert abbahagytam a focit. Uj dolgozo voltam a pesti csapatban, nem is jatszattak az elso meccsen, csak a vegere allhattam be. Gondolom tetszett amit lattak, utana jatszattak folyamatosan. Ugye eger, meg bor, iszogattunk, de annak ellenere h szabad volt az ivaszat, mindenki komolyan vette a focit es max egy ket pohar bor ment le. Folytak a meccsek, volt egy nagyon ugyes, cegledi nb-s srac nalunk, vele oktattunk sokakat. Vegul harmadik helyen vegeztunk, es ekkor jott a meglepetes. Szolitottak a legjobb kapust, egy videki csapat kapusa lett az, golkiraly, egy nb-s srac lett asszem bekesbol. Legjobb mezonyjatekos, es ekkor meghallottam a nevem... Azt sem tudtam h mit csinaljak, ugy szoltak ram h menjek mar ki. Annyira meglepodtem, mert egyaltalan nem ereztem magam kiemelkedonek, sot... Azt sem tudtam honnan tudjak a nevem. De ez nagyon jol esett, elnezest is kertem mert nem ereztem megerdemeltnek, de a birak mondtak h az... Utana szepasszonyvolgy, vacsora, es persze borozas ezerrel, minden fajtabol. Jo kis elmeny volt. En is orokke emlekezni fogok ra
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.03.23. 08:46:55

Egyszer voltam egy 2011 perces foci elnevezésű éjszakai bajnokságon. Előszőr játszottam azzal a brigáddal, nem is nagyon vették komolyan, de ott is szembetűnő volt, hogy az első meccsen -szintén öreg fiúkkal - mi is szenvedtünk. Bár lőttem egy szép gólt, de rutinból lehozták a meccset. Én kifejezetten szeretem, mikor a nagy öregek megmutatják. A Városligetben is imádom, mikor "papperok" ellen játszunk, de például apum is elég tanárian nyomja az 52. évéhez képest 8)

Meg persze az is nagy élmény volt, mikor még 13-14 évesen 3 évvel idősebb lányokkal játszottunk meccset, de az más miatt. :mrgreen:
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2015.03.23. 08:34:43

Vannak érdekes sztorijaitok focival kapcsolatban? Én elmesélek egyet:

Kb 6 évvel ezelőtt a borsodi sörgyárban diákmelósként dolgoztam és beszelték, hogy lesz a Bőcsi sportcsarnokban melós foci kupa. Sógorjelöltem is ott dolgozott (nyáron mar nem csak jelölt lesz) és szólt h menjek focizni, mert indítanak 3 munkáscsapatot, az egyikbe mehetnék. Hát mondom tök jó persze, megyek. A fél sörgyár ott volt a csarnokba, mert ingyen volt a virsli meg a sör :-D
Szóval a hangulatra nem lehetett panasz. Megcsinálták a sorsolást, első meccsünk az öregfiúk ellen volt. Hát a tipikus lenéző felfogásban játszottunk, vén majmok, simán lefutjuk őket. Így is lett, mi futottunk ők meg passzoltak :-D Kb el sem fáradtak, mi meg a seggünkön vettük a levegőt :-D 1-1et toltunk ellenük.
Második meccsre nem emlékszem, nyertünk az biztos.
A csoport utolsó meccsén 9 góllal kellett nyernünk, hogy elsőként menjünk tovább. Hát srácok igaz, hogy az idő megszépít mindent, de akkor úgy toltuk mint a Barca :-D Nyertünk 15el, így elsőként jutottunk tovább.

A legjobb 8 közötti meccsre már emlékszem, de ott is nyertünk, az elődöntőben pedig kikaptunk 2-0ra, elismervén, hogy jobb volt nálunk az ellenfél. Nálunk cserék sem voltak, a védőtársam már kb állni alig bírt, elfáradtunk :D

De ezután jött a cudarság :D A bronz meccsért Tiszalúc nagy pályás csapata ellen kellett megvívni és érdekesség, hogy sógorom és én abban az időben Tiszalúcon fociztunk, tehát a saját csapattársaink ellen kellett játszanunk. Tiszalúc és Bőcs kb olyan azon a környéken, mint a Real meg a Barca, így nem volt meglepő, hogy a részeg szurkolók szidták a lúciakat, ordították, hogy "ti nem is dolgoztok a sörgyárban, minek vagytok itt" blabla.
3-1re vezettünk ellenük nagyon szépen játékkal ( középen a 2 cigánygyerek nagyon ügyes volt és tök jól megértettük egymást velük pedig akkor láttuk őket először), de sajnos a második félidőre megfogyatkoztunk, mert az idióta védő már nem bírt megállni a lábát, le kellett pihennie :lol:
Na ott már nagyon nyomott az ellenfél, kaptunk is kettőt. A hosszabbítást kivédekeztük, de sajnos büntetőkkel kikaptunk. Mindenki belőtte, kivéve a hatodik körben a részeg csapattársunk, szerencsétlen a labdát alig találta el :D

Sógorom lett a gólkirály, én a legjobb védő, a kapusunk meg a legdurvább játékos :D

Tipikus átlagos kis teremfoci, de örökké emlékezni fogok rá.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára zola8787 2015.03.23. 12:05:50-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.22. 22:54:34

hank1ee írta:
Ezt hogy sikerült összehozni? Itt arról volt szó, hogy ha névtelen-képtelen is ez a fórum, legalább a tiszteletet adjuk már meg a másiknak.
Ez tovább gondolt gondolatmenet volt részemről. :D Amiket írt, hogy elrugaszkodva nem mindig tényszerűen írva le a dolgokat, "jópofizva" részre írtam ezt.
Kép
Kép
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2015.03.22. 22:04:42

Bob_Marley írta: Viszont azzal egyetértek, hogy a fórum nem bratyizásra van, meg jópofizásra. Ha valaki innen szerez vagy bővít barátokat szerintem is rossz.
Ezt hogy sikerült összehozni? Itt arról volt szó, hogy ha névtelen-képtelen is ez a fórum, legalább a tiszteletet adjuk már meg a másiknak.

Csbal
Jugador d'estrella

2015.03.22. 21:31:33

MQuCsabi írta:Szerintem nem értesz sok mindent, de ennek ellenére kész tényként kezelsz dolgokat. Nem azért írkál valaki tartalmasabb dolgokat, ami neked lehet nem ad sokat -de lehet másnak szintén igen-, mert év fórumozója akar lenni, hanem ettől lesz év fórumozója.

Az meg, hogy valaki megemlíti a meghívást a találkozó kapcsán, nem kell komolyan venni minden esetben. Ha így lenne, már beba...rúgott volna Matyika, de még ezidáig nem sikerült neki. (Idén viszont ne aggódj összejön, mert pálinka vár. Egyébként Csbal, Téged is, ha esetleg jönnél a talira. Komolyan. ) Szóval nem kell mindenre ugrani szerintem. Úgy látom, sok a sérelmed, de hidd el, itt senki nem ellenség. Na jó, HankLee igen, mert a nevéből is adódik, hogy bunyós... :roll:
angliaban elek, szoval bem tudok menni, de koszonom.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.03.22. 21:02:01

Szerintem nem értesz sok mindent, de ennek ellenére kész tényként kezelsz dolgokat. Nem azért írkál valaki tartalmasabb dolgokat, ami neked lehet nem ad sokat -de lehet másnak szintén igen-, mert év fórumozója akar lenni, hanem ettől lesz év fórumozója.

Az meg, hogy valaki megemlíti a meghívást a találkozó kapcsán, nem kell komolyan venni minden esetben. Ha így lenne, már beba...rúgott volna Matyika, de még ezidáig nem sikerült neki. (Idén viszont ne aggódj összejön, mert pálinka vár. Egyébként Csbal, Téged is, ha esetleg jönnél a talira. Komolyan. ) Szóval nem kell mindenre ugrani szerintem. Úgy látom, sok a sérelmed, de hidd el, itt senki nem ellenség. Na jó, HankLee igen, mert a nevéből is adódik, hogy bunyós... :roll:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.22. 20:57:16

A stílus nem volt éppen megfelelő, a vers maga pedig nem messideco legjobb szerzeményei közül való volt, van ilyen. :D De a többi műve kifejezetten ígéretes volt.

zola8787 írta:[

Ez sem az én sportom.

Na mindegy azért köszi srácok, akkor megyek aludni.

:mrgreen:
Akkor az 50 első randi lesz a te műsorod. :D Van benne amerikai foci.
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.03.22. 20:51:41

Csbal írta:Elnezest a szemelyeskedesert. Tullottem a celon, teny.
:arrow:
Csbal írta:a forumon valo tevekenysegem celja valszeg nem azonos mint egyes embereknek, akik a valo elettol elrugaszkodva arc nelkul irkalnak ide, es probaljak az ev forumozoja cimet bezsebelni a magasroptu beszedeikkel, valamint eletuk meghatarozo idejet itt tolteni, csupan hozzaszolok, ami nem nepszeru itt:-) de a velemenyem attol meg ugyanaz. A valo eletben alkosson valaki, h ne kelljen arra varnia h valaki meghivja egy sorre az eurobarcas talalkozon, mert nincs penze haza vonatra.
Imádlak komolyan.. :lol:
MatyiG
Adminisztrátor

2015.03.22. 20:44:14

Csbal írta:Elnezest a szemelyeskedesert. Tullottem a celon, teny. De zavaro h a mai vilagban az egyaltalan ertek nelkuli dolgokat ertekelik tul az emberek. Nyilvan tudom h poen meg fun(ahogy irtak), de nehogy mar elajuljunk tole. Ennyi lett volna a mondanivalom.

a forumon valo tevekenysegem celja valszeg nem azonos mint egyes embereknek, akik a valo elettol elrugaszkodva arc nelkul irkalnak ide, es probaljak az ev forumozoja cimet bezsebelni a magasroptu beszedeikkel, valamint eletuk meghatarozo idejet itt tolteni, csupan hozzaszolok, ami nem nepszeru itt:-) de a velemenyem attol meg ugyanaz. A valo eletben alkosson valaki, h ne kelljen arra varnia h valaki meghivja egy sorre az eurobarcas talalkozon, mert nincs penze haza vonatra.
Neked aztán vannak gondok az értékrendeddel... :roll: :)
Csbal
Jugador d'estrella

2015.03.22. 20:40:26

Elnezest a szemelyeskedesert. Tullottem a celon, teny. De zavaro h a mai vilagban az egyaltalan ertek nelkuli dolgokat ertekelik tul az emberek. Nyilvan tudom h poen meg fun(ahogy irtak), de nehogy mar elajuljunk tole. Ennyi lett volna a mondanivalom.

a forumon valo tevekenysegem celja valszeg nem azonos mint egyes embereknek, akik a valo elettol elrugaszkodva arc nelkul irkalnak ide, es probaljak az ev forumozoja cimet bezsebelni a magasroptu beszedeikkel, valamint eletuk meghatarozo idejet itt tolteni, csupan hozzaszolok, ami nem nepszeru itt:-) de a velemenyem attol meg ugyanaz. A valo eletben alkosson valaki, h ne kelljen arra varnia h valaki meghivja egy sorre az eurobarcas talalkozon, mert nincs penze haza vonatra.
Válasz küldése