Ez a Tokyos is valami übertrágyának néz ki, szóval ez is kilőve. De ha megnézted, írd már be, hogy egy 10-es skálán mennyire rossz

szerk: még mindig a traileren röhögök

Le is szeded?soadroli írta:Ez valami mocsokszar lehetDurvának durva, de olyan amatőr szerintem...
szerk: magon meg is találtam
Ez valami mocsokszar lehet
hoppá! az 1. része az egyik kedvenc akció filmem,szóval nagyon várom a 2.-at... kíváncsi vagyok nagyon rá!
várós film !!
Én nem is ezt vitatom, hanem azt mondom, hogy helytelen az igényt szót úgy használni, hogy az emberek fejében az játszódik le, amikor beülnek egy Transformersre, hogy "végre szeretnék látni egy film gyökér karakterekkel és abszolút 0 sztorival", hanem az, hogy "szeretnék látni egy filmet látványos akciókkal, de az se lenne baj, ha valami értelmet is pakolnának bele"kanty írta:Pont ez a rész az erre van igény.Faust írta: Megfogalmaztad a lényeget.
Amíg a filmgyártásban szerepel a gyártás szó, addig senkinek ne legyen kétsége affelől, hogy elsősorban a profit a lényeg, minnél kevesebb ráfordítással. Ergo bejáratott címekkel, bejáratott sémákkal operálnak, ennek köszönhetjük a reboot áradatot is. Amíg egy Transformers, legyen akármilyen szutyok, megtölti a mozikat, addig lesz folytatása. Amíg mindenki rohan a moziba az Expendables-re, legyen akármilyen nyomorékság is, lesz folytatása. És így tovább...a nagy stúdiók nem fogják bevállalni a rizikósabb projekteket, mert sokat bukhatnak rajta.
Persze nem vagyok tisztában, hogy melyik filmnek mekkora költségvetése van mostanság, lehet, hogy csak puffogtatok, de én így gondolom.
Na összefoglalom én, h gondolom, ha kicsit érthetetlenül fogalmazok, akkor bocsi, lassan ki kell gugglizzam, h mi is az alvás.
Ha jól értelmezem, akkor Nektek az "nem tetszik", h filmkészítés profitra megy és nem minőségre. Én pedig azt mondom, h olyan filmek futnak be, amire igény van. (A nagy többségnél, lentebb leírtam, h szerintem miért változtak a filmezési szokások). DE profitra úgy tesznek szert, h az emberek elmennek, megnézik, ergo igény van rá.
Pont ez a rész az erre van igény.Faust írta:Megfogalmaztad a lényeget.Ezt az "erre van igény"-t meg nem tartom jogosnak, nekem még sem a Warner, sem a Universal nem küldött konzultációs kérdőívet. Csak a mozilátogatottság alapján gondolkodhatnak, ami viszont (ahogy írtam is) nem reprezentatív. Inkább úgy mondanám, hogy ebből van jövedelem, de szerintem senki nem igényli különösebben ezeket a filmeket, saját példámból kiindulva én is több Bay-filmet láttam a moziban, mint Aronofsky-t, mégis egyértelmű, hogy melyiküktől szeretnék még több filmet látni látni.
Amíg a filmgyártásban szerepel a gyártás szó, addig senkinek ne legyen kétsége affelől, hogy elsősorban a profit a lényeg, minnél kevesebb ráfordítással. Ergo bejáratott címekkel, bejáratott sémákkal operálnak, ennek köszönhetjük a reboot áradatot is. Amíg egy Transformers, legyen akármilyen szutyok, megtölti a mozikat, addig lesz folytatása. Amíg mindenki rohan a moziba az Expendables-re, legyen akármilyen nyomorékság is, lesz folytatása. És így tovább...a nagy stúdiók nem fogják bevállalni a rizikósabb projekteket, mert sokat bukhatnak rajta.
Persze nem vagyok tisztában, hogy melyik filmnek mekkora költségvetése van mostanság, lehet, hogy csak puffogtatok, de én így gondolom.
Megfogalmaztad a lényeget.Ezt az "erre van igény"-t meg nem tartom jogosnak, nekem még sem a Warner, sem a Universal nem küldött konzultációs kérdőívet. Csak a mozilátogatottság alapján gondolkodhatnak, ami viszont (ahogy írtam is) nem reprezentatív. Inkább úgy mondanám, hogy ebből van jövedelem, de szerintem senki nem igényli különösebben ezeket a filmeket, saját példámból kiindulva én is több Bay-filmet láttam a moziban, mint Aronofsky-t, mégis egyértelmű, hogy melyiküktől szeretnék még több filmet látni látni.
Ettől már most fázoksjd írta:Életrevalók remake
Egyrészt, köszönöm, javítottam, sokszor van h annyira belejövök h nem is figyelek, mit írok, aztán meg nem húzza alá a korrektor.kanty írta:Én sem igazán értek ezzel egyet.
Erre van igény, ezt kell nyomatni, szerintem ennyire egyszerű a sztori. Nem gondolom, h most gyengébb filmek jöttek volna ki, mint 2-4-5 évvel ezelőtt. Nagyon sok film van, lehet válogatni, ez egy lehetőség, h mindenki megtalálja amire szűksége van.
Egy megjegyzés:
Jó a stílusod, csak vigyázz a helyesírásra. Nem beszólás, csak figyelmetlenség/sietség miatt kár ilyen hibákat véteni.
ment a privi.kanty írta:Ha az angol is megteszi, akkor kérek egy címet.18Barca99 írta:üdv. valaki tudna segíteni hogy honnan tudom letölteni a mentalista 4. évadját? tudom hogy most adják tvben keddenként de nem érek rá mindig épp akkor viszont máskor meg tudnám nézni.
Szerintem pedig szelektálás kérdése az egész, biztos vagyok benne, h a nagy többség(direkt nem mindenkit írok) megtalálja azt, amire szüksége van. Attól, h egy film nincs agyonreklámozva lehet, h az adott év legnagyobb durranása, csak meg kell találni, meg kell találd, h Neked mire van szűkséged.Bob_Marley írta: Én viszont teljesen egyet értek sjd írásával.
S azért idéztelek téged kanty mert te írtad le a kiinduló gondokat, amik ahhoz vezetnek, hogy ennyi szutykot kapunk arcunkba.De ez minden szférában megfigyelhető tömegtermelés van, csináljuk legyen sok pénz belőle, s ennyi.A kevesebb néha több elv kihalt, csak jönnek le a szalagról ugyanazokkal a sztorikkal a filmek sorban, értéket képvisel???Senkit nem érdekel.
Alap társadalmi "trend" a könnyebb legyen kisebb legyen egyszerű legyen.Pl nálam egy film minimum 2 órás, de ahhoz hogy igazán kitudjon fejezni hangulatvilágot kell 3 óra, ezt manapság nem lehet kivitelezni, mert nincs erre akkora igény.A másik a látvány és az egyszerű sztori, mert az emberek "nem szeretnek" gondolkozni.Beülsz egy képregényre, teljesen mindegy hogy milyen a sztori ott vagy mert...Hűűűű kijött a vászonról......Ráadásul sok a film és szó szerint tömeggyártás van.
Persze amit írtál az is igaz, hogy a filmeket érintő letöltés ellen, a 3d-ben menj el megnézni xy-t mert olyat kapsz besírsz elv működik.De itt is a kulcsszó pénz, meg kell legyen a bevétel mindegy hogy milyen az alkotás.Szerencsére az európai filmkultúra még megtartotta a gyökereket, s valóban FILMMŰVÉSZET van FILMSZÍNHÁZAKBAN.
Én viszont teljesen egyet értek sjd írásával.kanty írta:Én sem igazán értek ezzel egyet.
Erre van igény, ezt kell nyomatni, szerintem ennyire egyszerű a sztori. Nem gondolom, h most gyengébb filmek jöttek volna ki, mint 2-4-5 évvel ezelőtt. Nagyon sok film van, lehet válogatni, ez egy lehetőség, h mindenki megtalálja amire szűksége van.
Ha az angol is megteszi, akkor kérek egy címet.18Barca99 írta:üdv. valaki tudna segíteni hogy honnan tudom letölteni a mentalista 4. évadját? tudom hogy most adják tvben keddenként de nem érek rá mindig épp akkor viszont máskor meg tudnám nézni.
Várjál... sztem hülyén idéztem.Deus írta:bence-barca írta: Tőled nem is vártam mást. Tudom, h mi a véleményed Kubrick filmjeiről...
Legalabb a mechanikus narancsot lattad mar? Az is ?fuuuub+? film![]()
Én sem igazán értek ezzel egyet.
Érdekes felvetés. De SZERINTEM ez nem így van.