én azért nem biztatnám arra h kamerás verzióbn nézzen egy ilyen filmet... (már ha nem mozira gondoltál)Capon írta:A végét pedig a Prometeussa zárd ha még nem láttad.
Mozi & Filmek
- visca el barca
- Presidente del Barça
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Capon
- Llegenda del Barça
Én szeretem a sci-fi-ket, de a Moon nem tetszett.ozsimiki írta:Azt hiszem Lui bá írt két filmről, Pandorum, és Moon. Nos még egyiket se láttam, tudom,hogy scifik.
Melyiket nézzem meg előbb? Azért kérdezem, mert nem akarom,hogy az első annyira jó legyen, hogy a másodikat unjam ne addj Isten, vagy csalódjak.
Szerintem kezd ezzel mert ahogy a többiek is írták ez lassabb fim mint a Pandorum. Fordítva lehet neked sem jönne be annyira a Moon.
A végét pedig a Prometeussa zárd ha még nem láttad.
csalódni nem fogsz, mert mindkettő jó film, és a pandorummal kezdd szerintem!ozsimiki írta:Azt hiszem Lui bá írt két filmről, Pandorum, és Moon. Nos még egyiket se láttam, tudom,hogy scifik.
Melyiket nézzem meg előbb? Azért kérdezem, mert nem akarom,hogy az első annyira jó legyen, hogy a másodikat unjam ne addj Isten, vagy csalódjak.
https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
Egyikben sem fogsz csalódniozsimiki írta:Azt hiszem Lui bá írt két filmről, Pandorum, és Moon. Nos még egyiket se láttam, tudom,hogy scifik.

Nem tudom, szerintem egy kicsit mind2 más, talán a Moon egy kicsit lassabb folyású, viszont egyben az is a kidolgozottabb.
- visca el barca
- Presidente del Barça
a pandorum pörgősebb, izgalmasabb, a moon meg inkább lassabb, elgondolkodtató.ozsimiki írta:Azt hiszem Lui bá írt két filmről, Pandorum, és Moon. Nos még egyiket se láttam, tudom,hogy scifik.
de mindkettő nagyon jó. a pandorum azért közelebb áll egy klasszikus sci-fi-hez.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Azt hiszem Lui bá írt két filmről, Pandorum, és Moon. Nos még egyiket se láttam, tudom,hogy scifik.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Én naponta nézem mindenhol, de még nincs. Pedig váromalbicelesteX írta:Sziasztok!Azt szeretném kérdezni hogy az Amerikai Pite Találkozós része fent van már valahol,ha igen hol,nc-n nem leltem még meg...?

- albicelesteX
- A Vadász
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni hogy az Amerikai Pite Találkozós része fent van már valahol,ha igen hol,nc-n nem leltem még meg...?
Ja, mondjuk ma este, nálam.Game90 írta:Viszont Mila Kunis vetkőzhetne.

Lehet, h meg kéne újra néznem a Fekete hattyút

-
- aka Game90
Valahogy nem sajnálom, hogy nem szerepel(t) férfi magazinokban, de a mondatod első felét adom. Viszont Mila Kunis vetkőzhetne.messideco írta:Uma Thurman korunk egyik legnagyobb színésznője, aki nem botrányaival és férfi magazinok által lett ismert (tudtom szerint...)
sjd:

Bob_Marley írta:Pár éves film, az ember esze megáll, hogy mit ki nem találnak
http://www.youtube.com/watch?v=9ME2t_-ptmU
Jack Schmidt sorozatgyilkos megszökött a börtönből, és most az FBI elől menekül. Mikor sarokba szorítják, a csatornába fut, és beleesik valami trutyiba, amit egy vegyi anyagokkal kísérletező cég öntött oda. A találkozás hatására DNS-e átalakul, félig ember - félig ürülék lesz belőle, ami folytatni szándékozik az öldöklést...
Megapirnaha meg a többi baromság stillszerűen csak sz*rok ehhez a csodához képest

Félig ember - félig ürülék, milyen gyerekkora lehetett annak, aki ezt kitalálta...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.06.16. 20:11:21-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Erről már régebben olvastam, lehet én is beírtam ide.
Magon fönt van amúgy
Majd írj, ha megnézted eme remekművet.
Magon fönt van amúgy

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Pár éves film, az ember esze megáll, hogy mit ki nem találnak 
Jack Schmidt sorozatgyilkos megszökött a börtönből, és most az FBI elől menekül. Mikor sarokba szorítják, a csatornába fut, és beleesik valami trutyiba, amit egy vegyi anyagokkal kísérletező cég öntött oda. A találkozás hatására DNS-e átalakul, félig ember - félig ürülék lesz belőle, ami folytatni szándékozik az öldöklést...
Megapirnaha meg a többi baromság stillszerűen csak sz*rok ehhez a csodához képest

- lui1698
- Llegenda del Barça
Kill Bill
Együtt értékelném a két filmet, mivel valójában ugye tudjuk, hogy egy nagy bosszú eposz az egész.
Konkrétan megfordult a véleményem, anno nem sok mindent értettem meg belőle, most viszont iszonyúan tetszett.
Tarantino remekül összehozta a japán és amcsi filmkultúrát, amit egy eszméletlen szereplőgárdával tett teljessé.
Meg van benne minden aminek lenni kell: dráma, akció, humor, feszültség.
Az összes karakter precízen megtervezett, a történet jól kitalált.
8/10
Plusz bónusz mozi:
Terrorbolygó
Azért ez nem egy egyszerű agymenés.
Valahogy nekem annyira nem jött be, mint a Machete, de azért így is bőven ajánlott azoknak akik bírják QT és Rodriguez munkáit.
Zsebmoci.
7/10
Érdekes, pár év eltelt és teljesen máshogy látom ezeket a filmeket, mint anno.
Együtt értékelném a két filmet, mivel valójában ugye tudjuk, hogy egy nagy bosszú eposz az egész.
Konkrétan megfordult a véleményem, anno nem sok mindent értettem meg belőle, most viszont iszonyúan tetszett.
Tarantino remekül összehozta a japán és amcsi filmkultúrát, amit egy eszméletlen szereplőgárdával tett teljessé.
Meg van benne minden aminek lenni kell: dráma, akció, humor, feszültség.
Az összes karakter precízen megtervezett, a történet jól kitalált.
8/10
Plusz bónusz mozi:
Terrorbolygó
Azért ez nem egy egyszerű agymenés.

Valahogy nekem annyira nem jött be, mint a Machete, de azért így is bőven ajánlott azoknak akik bírják QT és Rodriguez munkáit.
Zsebmoci.

7/10
Érdekes, pár év eltelt és teljesen máshogy látom ezeket a filmeket, mint anno.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
A második részt úgy néztem végig, h egyszer sem pillantottam az órára. Ez nem gyakran fordul ez elő velem. Szerintem úgy jó, ahogy van.Faust írta:Arra gondolsz, amikor a második rész első 1 óra 16 percében SEMMI nem történik?Az elsőnél még fel kell venni a ritmust, a másodiknál ilyen problémák nincsenek.![]()
Én a másodikat nem szeretem, a végén anno majdnem kivágtam a monitort az ablakon.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- visca el barca
- Presidente del Barça
a masodik rész nekem is jobban tetszik, de a végső jelenet felvezetését tul hosszura hagyták...Faust írta:Arra gondolsz, amikor a második rész első 1 óra 16 percében SEMMI nem történik?Az elsőnél még fel kell venni a ritmust, a másodiknál ilyen problémák nincsenek.![]()
Én a másodikat nem szeretem, a végén anno majdnem kivágtam a monitort az ablakon.

Arra gondolsz, amikor a második rész első 1 óra 16 percében SEMMI nem történik?Az elsőnél még fel kell venni a ritmust, a másodiknál ilyen problémák nincsenek.

Imádom a Kill Billt, s Tarantinot is persze.lui1698 írta: Ma Kill Bill a soros, most tartok a második elején, értékelni majd később fogok, csak annyit szeretnék most azonnal leírni, hogy:
Michael Madsen a világ legnagyobb ribanca!!!
Beadott egy Hattori Hanzo kardot a ZACIBA!!!![]()
Elöljáróba a filmről annyit, hogy teljesen máshogy látom, mint anno.

A ponyvaregény az első a sorban, de utána szorosan jön a Kill Bill. Nekem a második rész tetszett jobban. Az elsőnél még fel kell venni a ritmust, a másodiknál ilyen problémák nincsenek.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Tarantino napokat tartok.
Tegnap a Ponyvaregénnyel kezdtem, nem írok róla aki látta tudja aki nem az meg ananász.
Ma Kill Bill a soros, most tartok a második elején, értékelni majd később fogok, csak annyit szeretnék most azonnal leírni, hogy:
Beadott egy Hattori Hanzo kardot a ZACIBA!!!
Tegnap a Ponyvaregénnyel kezdtem, nem írok róla aki látta tudja aki nem az meg ananász.
Ma Kill Bill a soros, most tartok a második elején, értékelni majd később fogok, csak annyit szeretnék most azonnal leírni, hogy:
Beadott egy Hattori Hanzo kardot a ZACIBA!!!

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Áthozom ide is, remélem nem baj (hátha valaki kedvet kap
)
Elindult a jelentkezést a Filmklub következő körére. Szívesen látunk ismét bárkit, aki regisztrálva van az Eurobarca honlapon. Az egyetlen feltétel, hogy a két apró szabályt tartsa be:
~Az adott filmet/ket a határidő leteltéig nézze meg, és írjon róla a fórumban. Halasztást természetesen lehet kérni.
~Az értékelt filmet pontszámban is fejezze ki a létrehozott Google-dokumentumban.

Elindult a jelentkezést a Filmklub következő körére. Szívesen látunk ismét bárkit, aki regisztrálva van az Eurobarca honlapon. Az egyetlen feltétel, hogy a két apró szabályt tartsa be:
~Az adott filmet/ket a határidő leteltéig nézze meg, és írjon róla a fórumban. Halasztást természetesen lehet kérni.
~Az értékelt filmet pontszámban is fejezze ki a létrehozott Google-dokumentumban.
"segítség"visca el barca írta:hű apám annyit bonyolítjátok ezt a filmet h lassan elmegy a kedvem a megnézésétől...

ne aggódj

Blog - Supernatural Movies
- visca el barca
- Presidente del Barça
hű apám annyit bonyolítjátok ezt a filmet h lassan elmegy a kedvem a megnézésétől... 

Akkor már csak azt nem értem, hogy miért lehet a SJ-k és az emberek DNS-e megegyező. Mert akkor ezen logika mentén az emberek és az Alienek DNS-e is megegyezik.REMY írta:Prometheushoz segítség
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 2252_n.jpg
x+y=????
az egész kép egy nagy SPOILER!
Prometheushoz segítség
x+y=????
x+y=????
Blog - Supernatural Movies
- lui1698
- Llegenda del Barça
A diktátor
Annyi felől hallottam, hogy ha a Borat tetszett akkor ez is fog.
Én imádom a Boratot, de ez valami gyötrelmesen rossz volt.
Egyetlen pozitívum, hogy elég rövid, így nem kellett odáig jutnom, hogy beletekerjek, pedig eszembe jutott.
Kétszer, ha elmosolyodtam alatta.
4/10
Annyi felől hallottam, hogy ha a Borat tetszett akkor ez is fog.
Én imádom a Boratot, de ez valami gyötrelmesen rossz volt.
Egyetlen pozitívum, hogy elég rövid, így nem kellett odáig jutnom, hogy beletekerjek, pedig eszembe jutott.
Kétszer, ha elmosolyodtam alatta.
4/10