Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én azért nem biztatnám arra h kamerás verzióbn nézzen egy ilyen filmet... (már ha nem mozira gondoltál)Capon írta:A végét pedig a Prometeussa zárd ha még nem láttad.
Én szeretem a sci-fi-ket, de a Moon nem tetszett.ozsimiki írta:Azt hiszem Lui bá írt két filmről, Pandorum, és Moon. Nos még egyiket se láttam, tudom,hogy scifik.
Melyiket nézzem meg előbb? Azért kérdezem, mert nem akarom,hogy az első annyira jó legyen, hogy a másodikat unjam ne addj Isten, vagy csalódjak.
csalódni nem fogsz, mert mindkettő jó film, és a pandorummal kezdd szerintem!ozsimiki írta:Azt hiszem Lui bá írt két filmről, Pandorum, és Moon. Nos még egyiket se láttam, tudom,hogy scifik.
Melyiket nézzem meg előbb? Azért kérdezem, mert nem akarom,hogy az első annyira jó legyen, hogy a másodikat unjam ne addj Isten, vagy csalódjak.
Egyikben sem fogsz csalódniozsimiki írta:Azt hiszem Lui bá írt két filmről, Pandorum, és Moon. Nos még egyiket se láttam, tudom,hogy scifik.
a pandorum pörgősebb, izgalmasabb, a moon meg inkább lassabb, elgondolkodtató.ozsimiki írta:Azt hiszem Lui bá írt két filmről, Pandorum, és Moon. Nos még egyiket se láttam, tudom,hogy scifik.
Én naponta nézem mindenhol, de még nincs. Pedig váromalbicelesteX írta:Sziasztok!Azt szeretném kérdezni hogy az Amerikai Pite Találkozós része fent van már valahol,ha igen hol,nc-n nem leltem még meg...?
Ja, mondjuk ma este, nálam.Game90 írta:Viszont Mila Kunis vetkőzhetne.
Valahogy nem sajnálom, hogy nem szerepel(t) férfi magazinokban, de a mondatod első felét adom. Viszont Mila Kunis vetkőzhetne.messideco írta:Uma Thurman korunk egyik legnagyobb színésznője, aki nem botrányaival és férfi magazinok által lett ismert (tudtom szerint...)
Bob_Marley írta:Pár éves film, az ember esze megáll, hogy mit ki nem találnak
http://www.youtube.com/watch?v=9ME2t_-ptmU
Jack Schmidt sorozatgyilkos megszökött a börtönből, és most az FBI elől menekül. Mikor sarokba szorítják, a csatornába fut, és beleesik valami trutyiba, amit egy vegyi anyagokkal kísérletező cég öntött oda. A találkozás hatására DNS-e átalakul, félig ember - félig ürülék lesz belőle, ami folytatni szándékozik az öldöklést...
Megapirnaha meg a többi baromság stillszerűen csak sz*rok ehhez a csodához képest
A második részt úgy néztem végig, h egyszer sem pillantottam az órára. Ez nem gyakran fordul ez elő velem. Szerintem úgy jó, ahogy van.Faust írta:Arra gondolsz, amikor a második rész első 1 óra 16 percében SEMMI nem történik?Az elsőnél még fel kell venni a ritmust, a másodiknál ilyen problémák nincsenek.![]()
Én a másodikat nem szeretem, a végén anno majdnem kivágtam a monitort az ablakon.
a masodik rész nekem is jobban tetszik, de a végső jelenet felvezetését tul hosszura hagyták...Faust írta:Arra gondolsz, amikor a második rész első 1 óra 16 percében SEMMI nem történik?Az elsőnél még fel kell venni a ritmust, a másodiknál ilyen problémák nincsenek.![]()
Én a másodikat nem szeretem, a végén anno majdnem kivágtam a monitort az ablakon.
Arra gondolsz, amikor a második rész első 1 óra 16 percében SEMMI nem történik?Az elsőnél még fel kell venni a ritmust, a másodiknál ilyen problémák nincsenek.
Imádom a Kill Billt, s Tarantinot is persze.lui1698 írta: Ma Kill Bill a soros, most tartok a második elején, értékelni majd később fogok, csak annyit szeretnék most azonnal leírni, hogy:
Michael Madsen a világ legnagyobb ribanca!!!
Beadott egy Hattori Hanzo kardot a ZACIBA!!!![]()
Elöljáróba a filmről annyit, hogy teljesen máshogy látom, mint anno.
"segítség"visca el barca írta:hű apám annyit bonyolítjátok ezt a filmet h lassan elmegy a kedvem a megnézésétől...
Akkor már csak azt nem értem, hogy miért lehet a SJ-k és az emberek DNS-e megegyező. Mert akkor ezen logika mentén az emberek és az Alienek DNS-e is megegyezik.REMY írta:Prometheushoz segítség
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 2252_n.jpg
x+y=????
az egész kép egy nagy SPOILER!