Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
nah ez a kritikalui1698 írta:Egy idióta vén paraszt játszik a magnójával több, mint két órán át.
ezektől tudok még a falra mászni.... ők azok, akik képesek arra, h a solo-t elemezve pasolinit a filmgyártás csúcsára helyezzék, és aki nem érti a ka.kiszex mögöttes tartalmát, az maradjon a bambinál.Bob_Marley írta:és egy véleményt én is kikerestem, ami valóban nagyon igaz:
az efféle filmek megfejtése szellemi erőfeszítést, aktív figyelmet vár el a nézőtől, eleve úgy van kitalálva, hogy az alkotó belekalkulálja a néző várható képzettársításait. mintegy játszik velünk, ha hagyjuk. manapság már kényelmesek vagyunk, kinyitjuk a szánk, és várjuk, hogy berepüljön a sült galamb/bekapcsoljuk a tévét, beülünk a moziba, és várjuk, hogy le legyünk nyűgözve. ez a szellemi tespedésre ingerlő metódus a legnagyobb hibája a kommersz filmgyártásnak.
Érdekash(asszem miihii poénja ez, bocs miihii, de egy klasszikust sose szégyen idéznisjd írta: Kanty-tyal ()
Nálam is!Sanama írta:intouchables / életrevalók
magával ragadó, 10/10
Ez szerintem teljesen rendben van, kb én is így vagyok vele.éppen ezért ugy érzem h vhol félúton vagyok. a legjobb helyen. néha csipegetek ebből, néha csipegetek abból.
engem pl. ezek a hitech csilivili filmek sem vonzanak (attól függetlenül h CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a látvány miatt igenis képes vagyok megnézni az éppen divatos filmeket, legyen szó transfromersről vagy hasonlókról).Faust írta:Az átlagnéző a csilivili hájtekk cuccokhoz van szokva, többségében zéró történettel, mondanivalóval, cselekménnyel, sorolhatnám. Nekik az ÖSSZES régi film unalmas, gyenge, stb.
Köszönöm srácok, a leppatintva lesz. Imádom Jason Segeltsoadroli írta:Lepattintva, Őrült,dilis szerelem, Act of Valor, A dolog,...dráma? Nézegesd a filmklubb filmeket, ott mindig az vanLM10 írta:Srácok ajánljatok már vmi jó filmetLegutóbb az utódokat láttam, nekem az nagyon tetszett. Valami vígjáték, akció, scifi, vagy lájtosabb dráma jöhet
Én nagyon szeretem ezt a filmet. A főszereplők nagyon jók, a hangulat és a sztori is rendben van és engem veled ellentétben végig lekötött, mégpedig azon egyszerű oknál fogva, mert nagyon érdekelt, hogy hogy másznak ki a kulából, amibe kerültek...Faust írta:
Sekély sírhant
(Shallow grave, 1994)
[...]
6,5/10
Lepattintva, Őrült,dilis szerelem, Act of Valor, A dolog,...dráma? Nézegesd a filmklubb filmeket, ott mindig az vanLM10 írta:Srácok ajánljatok már vmi jó filmetLegutóbb az utódokat láttam, nekem az nagyon tetszett. Valami vígjáték, akció, scifi, vagy lájtosabb dráma jöhet
ezt igy nehéz elmagyarázni. nekem ezek a régi típusú filmek többsége egyszerűen unalmas, nincs benne cselekmény.Bob_Marley írta:..